Quote Originally Posted by Börk View Post
Bilmiyorum ben mi bazı şeyleri çok iyi tarafından bakıyorum ama Arda'yı beğendim her şeye rağmen en azından o ruhu kaybetmeyen oyunculardan.Arda zaten Galatasaray'da da topu öyle ezen bir futbolcuydu onu yapmasa o kadar daha iyi yerlere gelir ki şu 2-0 yenildiğimiz maçta bile Arda'yı alalım diyen Fenerbahçeli arkadaşlar var ise bence yanlış bir şey yoktur ortada.
Arda bireysel olarak cabaladi ama takim icin hucumda liderlik yap( a)madi cunku her seyi kendi basina yapmaya calisti. Takimda herkes artik biliyor ki Arda once calim deneyecek. Olmazsa pas verecek. Emre'den saha ici lideri olur. Selcuk'tan saha ici lideri olur. Hatta Nuri'den saha ici lideri olur. Ama Arda'dan olmuyor cunku sadece bir pas istasyonu olmuyor bir turlu.

Bunu Gerets, Kalli ve Skibbe ile yapiyordu. O zaman 66 numarayi giyiyordu. Kaptan degildi.

Simdi Atletico Madrid'de de yapmiyor. Surekli alip-veriyor ve alan degistiriyor. Milli Takimda ise herseyi kendisi yapmaya calisiyor, kosu yapani gormuyor, fazla fiziksel mucadeleye giriyor - fizigi yetmese de. Belki de bunun onun degerini arttirdigini dusunuyor.