-
Yalnız kanatsız oyun dizilişinde beklerin oyunun iki yönünü de oynamak zorunda. Şu an iyi diye düşündüğümüz bek oyuncuları formsuz. Onu geçtim fizik olarak hiç bir bek oyuncusu 90 dakika oyunun iki yönünü oynayacak durumda değil. Kanatsız dizilişte beklerin çivi gibi olacak. İtalya'da buna yakın oynuyor ama fizik olarak her bir oyuncusu çok iyi durumda.
Arda'yı serbest pozisyonda oynatıp ona iyi bir destekçi bulmak zorundayız. Buda ya Selçuk İnan ya da Emre B. başkası olamaz. İleride Oğuzhan Özyakup veya Salih Uçan'dan biri olabilir. Şahsen önceliğim Selçuk İnan olur. Merkezde Selçuk İnan,Alper Potuk önlerinde Arda ideal. Sağ kanata orta saha özellikli bir oyuncu eklerim. Önceliğim Engin olur ama artık eski duruma geleceğini düşünmüyorum. Necip olabilir, Mehmet Topuz olabilir. Ama bırakana kadar Hamit oranın oyuncusu tabi. Solda daha ofansif bir isim. Sercan Saraer dışında kim oynarsa oynasın tamamım. Beşiktaşlıyım diye yazmıyorum ama Olcay'a bir şans verilmeli. Şu an ligin en formda kanat oyuncusu. Geri dörtlü Gökhan Gönül, Ömer Toprak, Semih Kaya, Hasan Ali Kaldırım ve kalede Onur Kıvrak. Forvette de Burak Yılmaz. Klasik 4-2-3-1 dizilişi..
Last edited by Mamadou : 07.Şubat.2013 at 17:15
Mesaj Yetkileri