1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Hakettiği gibi cezası onandı,Meireles ile Melo'yu karşılaştırıyorsunuz ya Meireles'in orda amacı belki 0 yapmaktı,bugüne kadar 1 tane sabıkası olmayan adam ile yaptıkları ortada olan bir melo karşılaştırılmaz.Galatasaray böyle oyunculara taviz vermemeli.

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Hakettiği gibi cezası onandı,Meireles ile Melo'yu karşılaştırıyorsunuz ya Meireles'in orda amacı belki 0 yapmaktı,bugüne kadar 1 tane sabıkası olmayan adam ile yaptıkları ortada olan bir melo karşılaştırılmaz.Galatasaray böyle oyunculara taviz vermemeli.
    Fenerbahce de Meireles, Emre gibi oyunculara taviz vermemeli. Terbiyesizlik dendi mi bence Melo'ya kadar çok adam var. Yaptıkları ortada olan melo ile yaptıkları ortada olan Emre'yi karşılaştıralım istersen.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

0 yapmaktı? konuyla alakam yok da yorum acayip

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    0 yapmaktı? konuyla alakam yok da yorum acayip
    Bu adam bugüne kadar 1 tane kırmızı kart görmemiş,bazıları diyor orda başka hareket yaptı bende 0 yaptığına inanıyorum benim fikrim bu sana acaip gelmiş olabilir

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bu adam bugüne kadar 1 tane kırmızı kart görmemiş,bazıları diyor orda başka hareket yaptı bende 0 yaptığına inanıyorum benim fikrim bu sana acaip gelmiş olabilir
    Melo'da tükürmedi zaten, Oğuzhan'ın suratında kirpik kalmış onu üfledi. Bu da benim fikrim

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Melo'da tükürmedi zaten, Oğuzhan'ın suratında kirpik kalmış onu üfledi. Bu da benim fikrim
    Melo zaten sütten çıkmış ak kaşık aferin sana

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Valla aferin bana, Meireles melek, melo şeytan. Galatasaray ne yapsa kötü falan zihniyeti devaaam.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyler Melo'nun olayında neden direk Meireles'e geliyor laflar ?

Bir haksızlık varsa bunu düzgün şekilde konuyu çarptırmadan dile getirin lütfen, konu dışı mesajlar atarak değil.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Hele hele Meireles dünyanın en dürüst düzgün adamı sütten çıkma beyaz çikolatalı ak kaşık hem de.

Neyse burada bariz bir çifte standard olduğunu akli selim herkes anlar o yüzden sizin sarı lacivert çerçevenizi değiştirmeye çalışmak boşa zaman kaybı.
    Hemen Jet açıklama gelmesi lazım klüpten havuzdan çıkarız Türkiyedir Galatasaray malum klube yapılan kayırmalar devam edecekse baştan kupa verilsin falan şeklinde...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Peki yaptığı 0 işaretinin içine niye işaret parmağını sokuyor hocam ? 3 boyutlu 0 olsun diye mi ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri