1 ile 30 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

Hybrid View

1. Tur 1. Maç

İdeal savunma hattıyla çıkamadık maalesef bu karşılaşmaya... Sezer Özmen'in sakatlığı, Selim Kayacı'nın henüz tam iyileşememiş oluşu ve maç eksiği, Ali Kemal Şirin'in moralsizliği derken sonuç bu oldu işte... Kendi kendimize kaybettiğimiz bir maç oldu bence. Özellikle sağ bek mevkinde Adem'in varlığı büyük zarar verdi, o kanattan çok açık verdik ve pozisyonların-gollerin büyük çoğunluğu Adem'in hatalarından gelişti...
    2 gol atabildiğimiz için şanslıyız, daha netlerini değerlendiremedik aslında. 4-2'lik mağlubiyet pek iç açıcı değil, bu güçlü takıma karşı ne yapılabilir hafta boyunca düşünüp tartışıcaz yardımcılarımla...

Diğer Sonuçlar:

Porto : 2-0 : Galatasaray
    HSV 3-1 : Bursaspor
    Zenit : 1-0 : Fenerbahçe

23. Hafta

Bu karşılaşmaya Napoli maçına ciddi bir hazırlık gözüyle baktığımı söylemem lazım. Napoli'nin oynadığı formasyon çok ofansif, geride 3 stoper bulunduruyorlar, kanat hücumlarına elverişli bir yapıya sahip dizilişleri. Ama tek forvette etkili olamıyor, bu sebeple 4-4-2 oynamayı düşünüyorum. Kaybedecek birşeyimiz yok zaten
    İ.B.B. karşısına çıkan 11'de Napoli maçı için düşündüğüm isimler, sadece geçen maçta ufak sakatlık yaşayan Olcan kenarda oldu. Güzel bir oyunla galip geldik ama önemli olan düşündüklerimizin rövanş maçında işleyip işlemeyeceği.

1. Tur 2. Maç

Maç hakkında değerlendirme yapmadan maç öncesine gidelim.

Baş gözlemcim Gökhan Acar'ın rakibimiz hakkındaki değerlendirmesi bu şekilde. Sayısal bir zaafları olduğunu görüp maç hazırlığını hücum aksiyonları üzerine yapmamızı tavsiye etti, bende bunu değerlendirdim. İlk maçta savunma antrenmanı yapmıştık, işe yaramamıştı. Gözlemcinin raporunu dikkate almamdaki diğer sebep ise Napoli'nin deplasman karnesi.

Grup maçlarında deplasmanda tek beraberlik alabilmiş, Lech Poznan'a karşı. Ofansif oyun konusunda ciddi cesaretlendiren bir ayrıntı Sadece bu kadar da değil, gözlemci raporunun detayına indiğimizde dikkat çekici bir sonuç daha çıkıyor: 4-4-2 düzenini tercih etmemdeki başlıca sebeplerden birisi olduğunu da belirmem gerek.

Napoli'nin 4-4-2 formasyonuna karşı sıkıntı çektiği ortada, özellikle kendinden seviye olarak düşük takımlara karşı sıkıntı yaşamış, yediği gol sayısından belli. Ve sol bölgesi en zayıf bölgesi, yedikleri gollerin önemli bölümü bu bölgeden gelişen ataklardan.

Maça gelecek olursam, ben böyle bir performans beklemiyordum takımımdan itiraf etmem gerek Hatta önce penaltı, ardından Zeki Korkmaz'ın kısa düşen geri pasıyla iki golü kalemizde görünce dedim yine fark yiyecez galiba... Ama tam tersi oldu ve kanatların da hücuma verdiği ekstra destekle darmadağın oldu İtalyan ekibi. İlk yarı 4-2 sona erdiğinde anladım bu takımın turu geçeceğini ve beni yanıltmadılar, ikinci yarıda da aynı istek-arzuyla mücadelelerine devam ettiler ve 5-2 galip gelerek bir nevi mucizeyi gerçekleştirdik.

Taktik maktik aslında hikaye, oyuncular motive olmasaydı, ya da işler bizim lehimize gelişmeseydi (örneğin yenen gole hemen cevap veremeseydik) tam tersi bir sonuç da çıkabilirdi ama futbolunda güzelliği burada

2. Turda rakibimiz Fenerbahçe'yi eleyen Zenit!

Mesaj Yetkileri