Quote Originally Posted by Azer
yok ben şu açıdan diyorum.mesela oğuz sabankay 5 trilıyon.biçok kişde böyle.oğuzun ne performnsı varki.ligde oynamadı daha.mesela onu 1 tilyon yapabilridn.oyunda zaten değeri artıor zamanla.oğuz dedim diye sadece oğuz değil o örenek yanlızca.ama yinede cok beğendim.özellikle franc ribery olayı müthiş.düzeltilmeyecek hatalar değil.emeğine sağlık

yok ben şu açıdan diyorum.mesela oğuz sabankay 5 trilıyon.biçok kişde böyle.oğuzun ne performnsı varki.ligde oynamadı daha.mesela onu 1 tilyon yapabilridn.oyunda zaten değeri artıor zamanla.oğuz dedim diye sadece oğuz değil o örenek yanlızca.ama yinede cok beğendim.özellikle franc ribery olayı müthiş.düzeltilmeyecek hatalar değil.emeğine sağlık
öncelikle sana yorumların teşekkür ediyorum . Bu oyunda editörde 0 olarak kayıtlı olan özellik yeni oyun açılınca 20 oluyor. Bu dalgalanmayı önlemek için değerler verdim. Maalesef editörde yinede 12-13 verdiğim özelliklerin 15-16 gibi değerler aldığını gördüm. Bu o kadar sık değil. Sadece 4-5 oyuncuda var. Oğuz Sabankay, Ferhat öztorun ve Kerim zengin gibi..