Luca Dalmonte kalsa takımın başında keşke hep en azından savunma yapmayı az da olsa beceriyor takım. Jöle kafa Pianigiani Siena'da ki oyunun %10'unu oynatamadı bizde.
Luca Dalmonte kalsa takımın başında keşke hep en azından savunma yapmayı az da olsa beceriyor takım. Jöle kafa Pianigiani Siena'da ki oyunun %10'unu oynatamadı bizde.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Tarihlerinde ilk kez finalde karşılaşıyorlar, umarım keyifli bir maç olur. Bu kupada son üç yılda iki defa kazandık; umarım bir kez daha kupayı kazanabiliriz.
İlk çeyreği Fenerbahçe 21-15 önde kapadı.
Çok iyi oynadık.
Böyle giderse 20+ biter maç. Hem savunma hem de hücumda berbat durumdayız.
Fenerbahçe maçı alacak gibi Ender lütfen sen topu potaya atma olmuyor işte.2-3 tane arka arkaya kaçırdı fark açıldı iyice.
Çok zor işimiz
Pota altını zorlamaya başlayınca fark kapanmaya başladı. Kendi taraftarımız oyuncumuzu sakatlayacaktı az daha, onu atanı bulup ıslak odunla dövmek lazım.
Çok kötü başladık.
Bu yüzden çok seviyorum basketbolu işte.. Gitti denilen oyuna ortak olunabiliyor tekrar. Hoş hala yenileceğimizi düşünyorum ama olsun
Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Medical Park: 29 - 32 (İlk yarı sona erdi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İlk yarıyı 32-29 önde kapadık.Ender oynamayınca takım daha iyi.
Ender oynayabilir ama son opsiyon olarak atışı düşünmesi gerek. Olmuyor çünkü, turnike, 3'lük falan farketmiyor, atamıyor. Oynatmayı amaçlasa çok daha iyi olacak.
Kenardan gelenler iyi katkı verdi, güzel bir seri yaptık. Savunma düzeldi en azından. Markoishvili 3. faulu almasa daha da iyi olacaktı. Pota altını zorlamamız lazım, rakibin zayıf bölgesi orası. Umarım enerjimiz son topa kadar yeterli olur, maç hala bize yakın değil.
Kaç dakika 28de kaldık merak ediyorum en az 5 dk filan sayı atamadık.28-19du 29-32 ilk yarı bitti.1-13 seri.
Macvan felaket bugün, Andersen zaten iyi günündeydi, bir de üzerine rezil savunma ile adamı iyice motive ediyor sağolsun Macvan.
Macvan çıktı, takım maça döndü. Daha da girmesin, bugün kafası başka yerlerde kesin.
Tribünlerde çok etkiliyiz.Kendi evimizde gibiyiz.
Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Medical Park: 41 - 44 (üçüncü çeyrek sonucu)
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Jamont nerdesin yahu, 4. çeyrek devreye girse bari.
Banvit'e 29,Efes'e 18 sayı atan Gordon 2 sayıda bugün.
Şu anda maçın en kritik adamları, hakemler...
Gordon dirsek attı, oyundan atıldı.
Oğuz'a 5.faulü vermemek için orada faulü vermedi.Net olarak kalçasını çıkarıp Engin'i yıkıyorda az kalsın.Devamında üçlük yiyip geri düştük.Gerçekten yaktı orada hakem.
Yalandan steps, verilmeyen sportmenlik dışı. Bariz faullerin es geçilmesi, maçın kaderiyle oynadılar. Yazık !
Bak şimdi aynı pozisyona Oğuz'a faul verildi.Valla rezillik.
Hahaha, artık sadece gülüyorum. Bu kadar da olmaz ya, pes !
Fenerbahçe'lileri tebrik ederim.
1-2 oyuncu hariç takımın emeğine sağlık. Hakemler de Allah'ından bulsun, başka diyecek bir şey yok.
Fenerbahçe Ülker'i tebrik ediyorum.Çok fazla kaçan hücumlar ve savunmaların ön planda olması düşük skor getirdi.Bu yüzden son çeyrek hariç pek zevk alamadım.Son çeyrekte hakem resmen maçı Fenerbahçe Ülker'e ortak etti.Orada Oğuz'a gördüğü halde faulü vermedi.Yazık oldu.Neyse zaten çok iyi oynamadık.Canları sağ olsun.
hakemleri maalesef yenemedik tesekurler aslanlar.
Çembere çok net müdahale var. Hakemler neden iptal etmedi ?