başarılar ümit geçte olsa, 7 puanı kapatmanı umuyorum
başarılar ümit geçte olsa, 7 puanı kapatmanı umuyorum
Eredivisie 25-26-27-28-29. Hafta
Eredivisie 29. Hafta Puan Durumu
Kalan Maçlarımız
Son hafta NEC'e kaptırdığımız 2 puanla şampiyonluğu kaçırdığımızı düşünüyorum. 3 puan farkla içerdeki Ajax maçına girseydik büyük şansımız olacaktı. Ama başaramadık. Clasie ve Mokotjo'nun yokluğu oyunumuzu çok etkiledi. Özellikle Clasie'nin takım için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamış oldum...
TariboWest
NEC Nijmegen beraberliği şampiyonluğa mal olabilir. Ama yinede Ajax ile oynayacak olman bir avantaj.. Ajax'ı yenelim, gerisini bekleyip göreceğiz..
Oldu bu iş hocam.. Başarılar, dualarımız seninle..![]()
Tebrikler..Tek kelimeyle harika bir sezon geçirdik.. Önümüzdeki sezon gelecek olan paralar ŞL ile birlikte ikiye katlanacak.. Kulüp her açıdan yükselişe geçti..
Eredivisie 33-34. Hafta
VE ŞAMPİYON FEYENOORD !
Şampiyonluk Sonrası Görüşler
Sezon Sonu Değerlendirmesi
Kupaya erken veda etmemiz hayal kırıklığı yaratsa da böylece lige daha fazla odaklandık. Avrupa Ligi'nde gruptan çıkarak üstümüze düşeni yaptık. Ligde de güzel bir seri yaptık ve Ajax'ın puan kayıplarıyla şampiyonluğu kazanmayı başardık. Oyuncu performanslarına gelirsek Clasie, Caner, Beerens ve Milevskyi gol ve asistleriyle şampiyonluğun mimarlarından oldu. Defans oyuncumuz Joris Mathijsen'in kritik golleri de bize çok puan kazandırdı. Erwin Mulder ise son dönemde yükselen formuyla formayı kaptı ve çoğu maçta bize yardımcı oldu. Özellikle AZ deplasmanında kazandığımız maçta çok iyiydi ve 3 puanın kazanılmasında büyük rol oynadı.
Not : Playofflar oynanınca lig tablosunun son hali paylaşılacaktır.
TariboWest
Lig tamamlandı. ADO Den Haag playofflarda ligde kalmayı başarırken, Zwolle ise küme düştü. Ligin son sırasındaki Willem'in küme düşmesi kesinleşmişti. KNVBBeker'i kazanan RKC ise seneye Avrupa Ligi'nde mücadele edecek...
Avrupa'daki Diğer Şampiyonlar
UEFA Şampiyonlar Ligi
UEFA Avrupa Ligi
FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası
Bundesliga
La Liga
Serie A
Barclays Premier Lig
TariboWest
Weiss ve Ospina transferleri çok iyi.. Özellikle Weiss sezon boyunca sağ kanatta harikalar yaratacaktır.. İstikrarlı bir oyuncu, çok fazla sakatlanmıyor genelde.. Umarım en iyi şekilde yararlanırsın.
Tebrikler abi 32 haftalık turn back yaşatmışsın takıma
Weiss çok yararlı olur.
Tebrikler abi , azmin zaferi denen şey galiba buydu.![]()
Bir oyuncuyu kiralarken ödediğimiz miktar aylık mı oluyor ? Gaitan'ı kiraladık 4 m € transfer bütçemiz eridi. Nasıl oluyor bu iş yahu ?
TariboWest
Nicolas Gaitan ve Kermit Erasmus Feyenoord'da !
Nicolas Gaitan 375.000 € kiralama bedeli ile maaşının yarısı ödenmek suretiyle sezon sonuna kadar kiralandı. Yalnız Gaitan'ı kiraladıktan sonra transfer bütçemiz tamamı ile bitti. Maaştan aktardık biraz ve Kermit Erasmus'u 750.000 € bonservis bedeliyle transfer ettik..
TariboWest
Gaitan maaliyetli olmuş fakat her aldığım takımda yıldız oluyor onu da belirteyim abi .![]()
almışsın şampiyonluğu kutlarım
gaitan süper transfer
Finansımızın kötü olmasından dolayı zorlu bir transfer dönemi oldu. Ama giden oyuncular ve gelen oyunculara baktığımızda finansı güçlendirdiğimizi düşünüyorum. Bir de Şampiyonlar Ligi'nden gelecek paralarla finansımız daha da güçlenecek. Şimdi gelelim yeni transferlere.
Alberto Paloschi - Kira
Steven N'Zonzi - Kira
Cristian Ansaldi - Kira
Lorenzo De Silvestri - Kira
Marquinhos - Kira
Transfer Özeti
Yeni transferlerin yanı sıra geçen sezon kiralık oynayan 3 genç oyuncumuzu as takıma aldık.
Tony Trindade de Vilhena
Elvis Manu
Anass Achahbar
Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da 4-3-3 oynayacağız. Şu anda defansın göbeğine bir alternatif oyuncu alabilirim. Fakat mali durum kötü olduğu için uygun oyuncuyu bekliyorum.
Ayrıca transferlerden sonra mali durumu da gayet iyi bir hale getirdik. Ayrıca şunu söylemeden geçemeyeceğim. Şu an takımın maaş bütçesi sadece 11.250.000 €. ŞL'den gelecek 8.000.000 € ise finansımızı daha da güçlendirecek![]()
TariboWest