Hakem çok kötü her ikili mücadelede düdük çalıyo
Amrabatin yaptigina faul dedi ahaha yeter artik yahu.
Golde ofsayt var miydi acaba? Kardeşim ofsayt gol dedi ama ben seyredemiyorum. Semihten gittiği anda ofsaytmis galiba.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Amrabat aslanim benim burakkkk 2-0
burak 2-0![]()
GS sahada hiç birşey yapmıyor.
Gol tam zamanında geldi
Bu arada şaka gibi ama kadroya bir bakın
forvetleri elmander burak umut drogba
orta sahası yekta melo selçuk hamit amrabat aydın emre engin
defans semih dany riera hakan eboue sabri uijfalusi gökhan
kadro kalitesi çok yüksek lige göre hem de baya yüksek
burak'ın gol sevinci çalışması lazım gol attıktan sonra nasıl seviniceğini düşündü sonra takla atamadı![]()
Drogba reyiz tribunleri kayit ediyoryine çift forvete donduk buyuksun imparator.
guzel bir galibiyet oldu pozisyon dahi vermedik tesekurler aslanlar.
Güzel galibiyet oldu. Hücumda pek üretken değildik ama savunmada iyiydik, alan bırakmadık pek. Gereksiz bir sertlik vardı takımda, daha doğrusu hakem her temasa faul verdi ama kartlarını pek kullanmadı ilginç şekilde.
Burak Yılmaz küskün, isteksiz, moralsiz diyenlere de güzel cevap oldu. Elmander & Umut kadar olmasa da iyi baskı yaptı Burak. Amrabat'ın 2. goldeki katkısı güzel, o da pres yapıyor artık. Sneijder çok etkili değildi, ara pasları olumlu sonuçlanmadı ve fizik olarak hazır değil belli ki ilk 20 dakikadan sonra rölantiye aldı kendini ama yine de korner olduğunda Emre topun başındayı duymak yerine Sneijder korneri kullanıyor lafını dinlemek keyifli. Şut açıları yakalamasına rağmen denemiyor Sneijder, 1-2 pozisyonda vurur diye bekledim ama vurmadı. Sabri iyiydi, Yekta'yı hiç beğenmedim, Melo'nun yaptıklarını yapamadı ne yazık ki.
transferler ise yaramis gibi gorunuyor. seyirciyi tribune cekmeyi basardi sonunda yonetim. siradan bir lig macinda boylesine dolu tribun pek olmazdi.
tebrikler cimboma, buyuklerin kazandigi haftada onlar da kazandilar![]()
Galibiyet her zaman güzel, Sneijder daha iyi olacak umarım. Top rakipteyken çok iyiydk bugün
Rahat bir galibiyet oldu.Hakem yerli yersiz çok durdurdu oyunu.Kısmen sıkıcı bir maç olsa da 3 puanı almak güzel oldu.
4-2-3-1 ve Burak Yılmaz işte ben buna varım.Maçı izlemedim,nasıl oynadı bilmiyorum ama 2 gol attığına göre kötü bir performans göstermiş olamaz.Tebrikler Galatasarayım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sneijder'i pek oyunun içine sokamadık, kendiside geri çekildi zaten biraz, rölantide oynadı. Sneijder'i oyunun içine sokarsak işler bizim açımızdan epey rahatlar.
Screw you guys, I'm goin' home
Bugün Burak tek forvet sisteminde daha etkili oynadığını gösterdi. Hem koşuları hemde fizik olarak çok iyiydi. Takım olarak fazla üretken olmasakta rakibe pozisyonun vermememiz önemliydi. Sabri muhtreşeme yakın oynadı. Oyun kontrolümüzde oynandı. Bu çok iyiydi.
Hamit'i çoğu kişi beğenmese de. Bence top kontrolünde ve hakimiyetinde Türkiye'nin en iyisi. Ben şu ana kadar kaleci degajlarını yumuşak kontrol edip önüne alan bir adam daha görmedim. Hakeme gelirsek; bence alakasız yerlerde düdük çaldı. Burak'ın her ikili mücadelesine aleyhinde verdi faulu. Yinede kazandık. Tebrikler ve teşekkürler Aslanlarımıza.
Bu arada Lig Tv kameranı ergen sanırım. Sabri'nin hareketlerini maç durdugu anda tekrardan gösterip komiklik yapmaya çalıstı herhalde.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sadece kameraman değil spiker Melih Şendil de haddini aştı Sabri konusunda. İyice abartıldı artık bu geyik muhabbeti.
Geyik muhabbeti olduğunu falan düşünmüyorum Sabri konusunda bugün.
Ayrıca bence hakem çok kötüydü ve Galataray'ın adına ve oyuncularına yakışmayacak hareketler vardı sahada.Dirsekler havada uçuştu bugün.Galatasaray taraftarını uzun zaman sonra ilk defa bu kadar birlik içinde bu kadar harika hareket ettiğini gördüm diğer maçlarda da böyle olur inşallah harikaydı taraftarlar maçın bazı dakikalarında taraftarları izlemek istedim maç yerine.Çok keyifli,anılar dolu bir galibiyet oldu bizim için.İnanılmaz moral depolandı,zor kaybederiz artık bundan sonra.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Müthiş bir özgüvenle geldi (çektiği şut için), Sneijder'ın kaptanı Sabri ve tam net hatırlayamadığım 1-2 saçma sapan lafı daha oldu Melih Şendil'in. Aklınca gönderme yapıyor, dalga geçiyor. Zamanında kendisine pankart açılmıştı, yine lazım belli ki.
Last edited by LaigLeNoiR : 11.Şubat.2013 at 01:29 Reason: Sınırları aşmayalım.
Sneijder etkisini yine göstermiş bence. Kaliteli pasları ve oyun zekası ile zaten az sayıda olan pozisyonların cogunun içinde yer almış. Burak'da istediğinde ne kadar pozitif oynayabildiğini göstermiş bence. Şimdi tek soru Galatasaray 4-3-3 mü devam edecek yoksa 4-2-3-1 şeklinde mi..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tribün şov çok iyiydi.
Sabri'yi Bursa maçında beğenmedim fakat bu akşam çok iyiydi.
Melo'nun yokluğunda Yekta idare ediyor fakat formayı kapacak kadar iyi değil.
Sneijder çok akıllı işler yapmaya çalıştı fakat bugün tutmadı, umarım ilerleyen maçlarda şansı da yanında olur. Bir de özellikle 2-0'dan sonra Sneijder'dan şut bekledim. Müsait pozisyon da buldu.
Burak aşırı gazlanmış. Medyanın yarattığı ortam Burak'ı olumlu etkilemiş.
Yanlış anlamadıysam, bi pozisyonda Sabri Zararlıoğlu dedi. Sonra gülerek düzeltti. Eğer kasten yapılmışsa hoş değil.
Bence elinden geleni yaptı. Ancak daha da kuvvetlenmesi lazım. Akıllı oyun oynuyor. Direkt oynuyor. Galatasaray'da Selçuk dışında bunu yapan yok. Sneijder'in farkı tek topları iyi yerlere gönderdi. Bazı topları geçmedi, şanssızdı. Önceki mesajımda dediğim gibi pozisyon yakaladığı yerlerde etkili şutlar bekliyorum. Bir husus var; Sneijder'in asist hazırlayıcı paslarını iyi değerlendirmek lazım. Bunun içinde alışmak gerekiyor. Eğer çizgide Hamit ve Amrabat ya da Riera ve Eboue'nin bu paslara alışkın olması lazım. Adam tek topları çok hızlı şekilde en iyi yere göndermeye programlı.
Eboue Sabri'den formayı zor alacaktır diye düşünüyorum. Zaten yabancı sınırı Drogba ile tavan yapacak. 4-3-3 oynasak hani Eboue şans bulamayabilir. Ya da Melo oynamazsa eğer şans bulacaktır.?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.