1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: En İyi Regen Rehberi

Hybrid View

altyapımızdan cıkan oyuncuların mevkılerı tamamen randommu yoksa ulke ozellıklerı 18 yas altı antranorler vs etkılı oluyormu?

bıde ufak bır sorum var kurumsal tesıslerı gelıstırmenın bır yolu varmı? ben regen cıkısında etkılı oldugunu dusunuyorum..bilmem dogrumu .

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by steave View Post
    altyapımızdan cıkan oyuncuların mevkılerı tamamen randommu yoksa ulke ozellıklerı 18 yas altı antranorler vs etkılı oluyormu?

bıde ufak bır sorum var kurumsal tesıslerı gelıstırmenın bır yolu varmı? ben regen cıkısında etkılı oldugunu dusunuyorum..bilmem dogrumu .
    Bu konuyla ilgili benim de merakım mevcut. Bazı takımlarda çıkan iyi regenlerim hep aynı pozisyondan oluyor, aynı sene 4 tane iyi potansiyeli olan forvetin çıktığını hatırlıyorum. Ondan sonraki sene yine forvet çıkıyor mesela. Ama o takımda ne olursa olsun defans çıkmıyor. Başka takımda da tam tersi olabiliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by steave View Post

Altyapıdan çıkan oyuncuların mevkileri tamamen şans. 18 yaş altı antrenörler veya kurumsal tesislerin bu konu ile hiç bir ilgisi yok.
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri