Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Yıldız olma potansiyeli yuksek olan oyuncular,buyurun

Thumbs up Yıldız olma potansiyeli yuksek olan oyuncular,buyurun

ilk olarak en buyuk yıldız fernando genro bu oyuncu bence fm2006 nın en ii forveti inanmayan lar alsın ve oynatsın tam bir kafa ustası bitiricilik dalında da ustadır calım manyagıdır ben ilk sezon oynattım 42 macta 39 gol attı uzgunum s.s yok olunca en yakın zaman da gosterecegim bu oyuncu kacmaz takımı gremio...ve bu oyuncu wonderkid oluyo. ale=sao paulo takımın da markaj ustasıdırr kacmaz eger ortasahayı yı guclenmek istiosan bu oyuncu tam adamı mevkiyi (defansif ortasaha)
    fernandıo henrique=fluminense takımında gol yemek bilmeyen kaleci ve anderlette vicent kompany defan duvarı...

genro'yu kaça aldın arkadaşım ve hangi takıma?

ya ben onu 4.3 aldım serbest kalma maddesi var fenerbahceye aldum

Kardeş dediğine göre çok iyi bi de ss atarsan daha iyi olur

insallah atıcam ama sen al gercekten kerlon cesar delgado tevez felan hikaye gelio

çok övdün hatta öve öve bitiremedin ben gremio yu alıp oynatiyim bi maç bakalım nasılmış..

sen gremioyu bosver yıldız bir takıma yada turkiye liginden bir takıma al bence daha 17 yasın da.

Wink

ya abi ben size sol kanat soluorum 500k euroya marcelo bravo alın abi sadece bırın asist yapsın ama hızlı forvetle iyi oynar

hangi takımda oynuyor s.s var mı

betinho bir numara bende zigic ile süper ikili oluyor

fernando genro ve anelka yada halil altıntop

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

alın genro screenshotları;

oyunda screenshot;
    http://img228.imageshack.us/img228/9915/genrory9.jpg

scout screenshot;
    http://img228.imageshack.us/img228/637/genro1xs4.jpg

fena adam sayılmaz ha 18 yaşında. potansiyeli 181 we bu haliyle daha 123 current abilitysi

yaa bosona konusmuyorum ben burda tam bir yıldız oluyor ilerdede aldıgın külüp zengin edersin saol kardes

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

ewt aldım genro'yu 4€'ye we ilk maçında real madride bir gol we hazırlık maçında sevilla'ya 35 metreden uzaktan fasollu bir gol attı.

profilini pek beğenmedim ama..bende denedim gremio da hazırlık maçında bahia ya 2 gol attı maçın yıldızı oldu 10 la bitirdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

abi adam daha 18 yaşında. wede scouttan gördüğün gibi adamın ilerde çok iyi olacağı belli.

genroyu bende gsye almıstım iyi bi oyuncu fakat abartı değil betinho daha iyi benden sölemesi

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

iimiş hiç denemedim daha önce

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende betinho hiç ii deil yaws

Quote Originally Posted by talanzar
    bende betinho hiç ii deil yaws
    denednmi hic__ 18 maç 20 gol we adam 8.50 ortalama ile oynuyo daha baska ne yapabilir iyi olmak icin??

gerçekten betinho çok yavaş bir forvet ben oynattım hiç de iyi oynamıyor
    özellikleri sadece bi abartı genrodan başka tanımam

Quote Originally Posted by mesut58
    gerçekten betinho çok yavaş bir forvet ben oynattım hiç de iyi oynamıyor
    özellikleri sadece bi abartı genrodan başka tanımam
    hız 18
    hızlanma 17 yawasmı bu?? be su an CA'sı 140 larda adamın PA'sı 175 lere cıkıyo hala kötü diyosunuz

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

benden de onaylıdır genro alın derim

bencede betinho en iisi 1 sezon gectikten sonra forvete kimi koyarsan koy cok uyumlu oluyo 3. sezonumda aralik in 4 unde 18 golu wardi sonra oyun bozuldu dewam edemedim

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

yahu siz ne diyosunuz genro nun potansiyeli tavan yaptı bende coşturuyo gerçekten abartısız bir yıldız adayı ...

fazla abartilmis bu genro ya. 42 macta 39 gol attiran arkadas ben de umit karan'a 41 macta 39 attirdim. Daha fazlalarini attiranlar da var. Ama anlattiginiza gore fena da deil. Buna ragmen betinho, vitti, kerlon'u tek gecerim.

PA olarak genro :156
    betinho :171
    siz karar verin??

bgucin kardesim almadan daha yorum yapma betinyo genro betinyodan daha iii bu kendi kendine ıspatlayabilirsin al da futbolsu gör birde beyler tek genro icin konusmayalım diger oyuncularımada bakın rica olur

bmw kardes sana gelince sende tek pa ya bakım yanıt verme pa sı düsük oyuncular yükseklerden daha ii oynuyabiliyolar o kadar

Quote Originally Posted by mesut58
    bgucin kardesim almadan daha yorum yapma betinyo genro betinyodan daha iii bu kendi kendine ıspatlayabilirsin al da futbolsu gör birde beyler tek genro icin konusmayalım diger oyuncularımada bakın rica olur

bmw kardes sana gelince sende tek pa ya bakım yanıt verme pa sı düsük oyuncular yükseklerden daha ii oynuyabiliyolar o kadar
    o kadar!! bu ne demek???

okadar anlamını bilmiosan sözluklere bakabilirsin
    saka manasında soledim ben onu

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri