Sayfa 4136 / 4326 İlkİlk ... 3136363640364086412641344135413641374138414641864236 ... SonSon
124,051 ile 124,080 arası toplam 129765 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Football Manager
    Some great news! Football Manager 2013 has been nominated for a BAFTA in the Best Strategy category.

To celebrate, here are 5 codes you can redeem on Steam to get 50% off FM13. First people to use the codes get the discount.

T3FVX-9WCKG-FX38L
    8R2HM-7DA4C-KLIND
    6M48N-JXZ9J-GL7D2
    J02WZ-EJ5TN-QWM99
    JR0M7-7WKXI-67GBB

To redeem the codes you will need to download the Steam client from www.steampowered.com and go to Games > Activate a Product on Steam
    soyle bir haber cikmis ama sanirim kodlar kullanilmistir bile, haber dun yayimlanmis...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    İyidir Oğuz senden ne haber ?
    İyilik diyelim Murat seni sormalı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post

soyle bir haber cikmis ama sanirim kodlar kullanilmistir bile, haber dun yayimlanmis...
    Miles Twitter adresinden arada kampanya düzenliyor böyle. İndirim kodları dağıtıyor ilk kullanan kazanıyor, bunu da dün yayınladı.
    Screw you guys, I'm goin' home

4. Default

Birşey sorcam üniversite okuyan abilerime ailenizin oturdugu şehirdemi yoksa başka şehirdemi istediniz sebebi nedir bu seçimi yapmakta aklıma takıldıda

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    Birşey sorcam üniversite okuyan abilerime ailenizin oturdugu şehirdemi yoksa başka şehirdemi istediniz sebebi nedir bu seçimi yapmakta aklıma takıldıda
    Başka şehir net.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Selamlar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Vaay,aleyküm selam.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Vaay,aleyküm selam.
    Selam eski dost :/. Hiç uğramıyorsun emesene filan. Ben de buralara uğramıyorum tabii. Görüşemiyoruz hiç. Nasıl gidiyor hayat

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Napsın uğraşıp duruyor Msn,buralar ben buradayım da seni göremedim bir türlü.Pek bir değişiklik koşturmaca sen neler yapıyosun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Napsın uğraşıp duruyor Msn,buralar ben buradayım da seni göremedim bir türlü.Pek bir değişiklik koşturmaca sen neler yapıyosun
    Karman çorman garip farklı değişik şeyler. Olm emesen mi değiştirdin sen gönder yeni emesenini bana :/. Ne seni ne yağız nede ortağımı görebiliyorum emesende kimseler yok :/

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Onları bende göremiyorum valla.Değiştirdik olm o msn'den kurtuldum Allah'a şükür ekle bakalım [email protected]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Onları bende göremiyorum valla.Değiştirdik olm o msn'den kurtuldum Allah'a şükür ekle bakalım [email protected]
    Hayırsızlar belki burayı görürlerde gelirler :/

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Hey gençler

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Merhaba. Keyifler nasıl?

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

merhaba televole :d

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Berkay nerede ?

Selamlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    Ailenin yanında, kesinlikle. Rezillik çekmezsin oh mis gibi hem üni gibi olur geç gelirsin arkda kalırsın falan hem eve geldiğinde yemek olur ev olur ailen olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Ailenin yanında, kesinlikle. Rezillik çekmezsin oh mis gibi hem üni gibi olur geç gelirsin arkda kalırsın falan hem eve geldiğinde yemek olur ev olur ailen olur.
    Hiç öyle düşünmüyorum Üniversite dediğin aileden uzaktan okunacak. Kafana göre yaşayacaksın, darda kalmayı da, rahat olmayı da göreceksin. Ama bunlar ilerde hep güzel bir anı olarak kalacak. Ailenin yanında olduğunda liseden hiç bir farkı yok bence
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Uzakta okumak kişisel gelişimi kat kat arttırır. Sadece bu yeter bence uzakta okumak için.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Uzakta okumak kişisel gelişimi kat kat arttırır. Sadece bu yeter bence uzakta okumak için.
    Cihan benim söylemek istediğimi çok daha güzel ve net bir şekilde belirtmiş
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Hiç öyle düşünmüyorum Üniversite dediğin aileden uzaktan okunacak. Kafana göre yaşayacaksın, darda kalmayı da, rahat olmayı da göreceksin. Ama bunlar ilerde hep güzel bir anı olarak kalacak. Ailenin yanında olduğunda liseden hiç bir farkı yok bence
    Şuan ünide misiniz, yoksa mezun mu?

Bilmiyorum ben ailemden uzak bi yerde üni okuyorum, evet sıkıntı çektiğimde oluyo çok rahat günlerimde. Ama ben ailemin yanında ailem beni hiç sıkmadığı için üniyi dışarda okuyo gibi rahat olurdum ondan öle dedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Şuan ünide misiniz, yoksa mezun mu?

Bilmiyorum ben ailemden uzak bi yerde üni okuyorum, evet sıkıntı çektiğimde oluyo çok rahat günlerimde. Ama ben ailemin yanında ailem beni hiç sıkmadığı için üniyi dışarda okuyo gibi rahat olurdum ondan öle dedim
    Üniversite son sınıftayım Ama İstanbul'dan önce 1 yılda Isparta'da okudum. Ailem Antalya'da. Yani toplam 5 senedir üniversitedeyim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Rahatlık bakımından tabi ki aile'nin yanı ancak gerçek hayata alışmak için şehir dışında okumak daha iyi diye düşünüyorum ben,ama sadece düşünüyorum malum daha 1,5 sene var
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Kesinlikle katılıyorum.

Manita peşinde koşucan bol bol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Kesinlikle katılıyorum.

Manita peşinde koşucan bol bol
    Dimi dimi Küçükken hep üniversiteyi Amerikan filmlerindeki gibi hayal ederdim hep. Aaaah ah gençlik
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Amerikan filmlerindeki gibi olunca baya uzuyor Üniversite de..
    Last edited by Oghuse : 16.Şubat.2013 at 20:28

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Dimi dimi Küçükken hep üniversiteyi Amerikan filmlerindeki gibi hayal ederdim hep. Aaaah ah gençlik
    Ancak gerçekler acıdır Gezersen yemeği kim yapcak evi kim toplucak paran var mı diye gidiyo

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Aileden, arkadaşlardan uzak bir yerde okumak aslında kimin size gerçekten değer verdiğini de gösterir bir yerde. Arada irtibatı kesecek insanlar olacağı gibi, sizin yanınızda, manen de olsa, kalmaya devam edecek olanlar da. Güçlü bir kişiliğe sahip olmanıza yapacağı katkısı da cabası. Hem, eninde sonunda yuvadan uçmuyor muyuz? Bunun daha erken olması bence zarardan fazla yarar getirecektir.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Madem öyle en güzelinden bi şehir önerin orayı yazalım Es-Es mi İzmir mi ?
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri