2017/2018 Sezonu Avrupa Ligi D Grubu 5.Maç
Rakibimiz grubun dibine demir atan averaj takımı haline gelen Brann'dı. Rahat oynadığımız maçtan 5-0'lık galibiyet ile ayrılıyorduk.
2017/2018 Sezonu Türkiye Süper Ligi 15.Maç
Çok kötü bir fikstür vardı önümüzde. Avrupa Ligi'nden 2 gün sonra Galatasaray ile oynuyorduk. Liderlik mücadelesiydi bu bizim için. Ancak Telekom Arena'dan zafer ile ayrılan Galatasaray oluyordu. Beklediğim bir mağlubiyetti ancak bu kadar kötü bir oyun ve fark beklemiyordum 5-2
2017/2018 Sezonu Türkiye Kupası 4. Ön Eleme Turu
Rakibimiz Nazilli Belediye'yi rahat çıktığım maçta 2-0 ile geçiyorduk. Forvetlerim form kaybediyordu git gide. Çok fazla pozisyon harcadık.
2017/2018 Sezonu Türkiye Süper Ligi 16.Maç
Takımın formsuzluğu devam ediyordu. Kasımpaşa karşısında zoraki bir şekilde 2-1 galip geliyorduk.
2017/2018 Sezonu Avrupa Ligi D Grubu 6.Maç
Grup liderini belirleyecek maça çıkıyorduk artık. Maç çok hızlı başladı. hayatımda bu kadar hızlı bir başlangıç görmedim. 6. dakikada kanat oyuncumuz Hakan Güçlü, Hat-trick yapıyordu. 9. dakikada ise durum 3-2 lehimizeydi. ancak maç bundan sonra duruldu. bizim defansımız katılaştı Lisbon kontrolü eline almaya başladı. İlk yarı bu skorla geçilirken 69. dakikada bir duran top kurbanı oluyor ve maçtan 3-3'luk beraberlikle ayrılıyorduk.
2017/2018 Sezonu Türkiye Kupası 5. Ön Eleme Turu
Avrupa Ligi dönüşünde rakibimiz Mersin IY kulübüydü. Deplasmana gidiyorduk. zorlu bir oyun bekliyordum ancak hiçte beklenmedik bir skor ile ayrılıyordum. 1-6 güzel bir zafer olmuştu.
Maçın ardından çekilen kuralarda Galatasaray, Orduspor ve Çaykur Rizespor ile aynı gruba düşüyorduk. Bu sefer gruplardan çıkmak için elimde büyük bir şans vardı.
2017/2018 Sezonu Türkiye Kupası Grup Aşaması 1. Maç
Kupadaki ilk maçım Orduspor'a karşıydı. Evimizde rahat bir galibiyet alıyorduk 3-0
2017/2018 Sezonu Türkiye Kupası Grup Aşaması 2. Maç
İkinci maçta rakibimiz Ligde hezimete uğradığımız Galatasaray'dı. maçın 10. dakikasında 2-0 öne geçtiğimiz maçta skoru koruyamadık ve 85. dakikada Mehmet Güven'in attığı gol ile sahdan 3-3 beraberlikle ayrılıyorduk. Büyük takımlara karşı skoru bir türlü koruyamıyordum. Buna bir çare bulmam gerekiyor.
2017/2018 Sezonu Türkiye Kupası Grup Aşaması 3. Maç
Çaykur Rizespor'u Pedro'nun Hattrick'i ile 3-0 geçiyorduk.