Kardeş ilk golü karşı tarafın atması ii değilde,yinede yani farklı yenmişsin zaten.Ben bunun için yapacak bişe göremiyorum.Ha birde yenik duruma düşüp hiç atamayanları veya daha fazla yiyenleri düşün....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ben 2-0 geriye düşüp 4-2 ve 32 yaptığımı biliyorum takma kafana
banada çok oluyo..bi gün çeviremicem maçı die korkuorm![]()
gıcık bi olay
Kardeş bunları takma kafana bana da oluyo
bana daha demin oldu hop oturup hop kalkıyom olimpiyatların yarı finalinde u23 takımım mexico ile oynuyoduk...
2-0 yaptılar 44 de pen den attım 2-1 81 de 2-2 sağolsun mexico lu kendi kalesine attı 86 da da yendim bunun gibi birçok maçım var mesela cl de.
bremen 2-0 yaptı 2-1 oldu 3-1 yaptılar 4-3 aldım vs vs.
haticeye değil neticeye bak boşver![]()
Konu taktikle alakalı burdan devam edin...
"YÜCE ATATÜRK"
ama bence bunun bi çözümü yok yani.sonuç olarak karşı takıma bi müdahalemiz söz konusu değil.başka taktikler deneyebilir.bu kadar basit.illa aynı taktikle oynarım diyosa o zamanda defans komutlarını değiştirerek veya transfer yaparak doğruyu bulmaya çalışır.Originally Posted by sekopej
Originally Posted by şampiyon
konu yanlış yerde açılmış ben onun için demiştim taktikle alakalı diye
![]()
Çözümüne gelince daha iyi oyuncular bulabilirsin, defans düzenini değiştirebilirsin....
"YÜCE ATATÜRK"
ben o şekilde anladımOriginally Posted by sekopej
yanlış anlamışım
taktikle alakalı ve ayrıca bunu kendi kendine çözebilir adam bence konu açmayada gerek yok.