Harbiden konu neydi ?
Harbiden konu neydi ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sabah uyandıktan sonra serçe parmağımı yatağın köşesine vurdum , hangi galatasaraylının ahı tuttu acaba
Neyse sabah sabah geyik olmasın.
Dün akşam Lig Tv'de Quiz programının konuğu Holosko'ydu. Çok eğlenceli adam gerçekten sevgim bir kat daha arttı bu adama.
Futboldan kazandığın ilk parayla ne aldın sorusuna "gazinoda kaybettim" falan dedi![]()
Holosko, Beşiktaş'a gelenlerin içinde gördüğüm en sempatik futbolculardan. Saha içinde de, bu huyunu gösteriyor. Rakip futbolcuyu taklit etmesi ve Gangnam style dansı yapması gibi...Bu sezona kadar, yalan yok gitmesi taraftarıydım; ama beni inanılmaz yanılttı. Helal olsun. CSKA Moscow maçındaki sakatlığı hiç yaşamasaydı keşke.
Şu konunun kapanma sebebini biri bize açıklarsa sevinirim. Ufak bir konuşmadan konu kapanacaksa biz ağzımızı açmayalım. Forumda o kadar ağır,sert,hakaret içerikli mesajlar gördüm hiç bir yönetici kılını kıpırdatmamış. Biz rakip takımın sohbet alanına bir yorum yazınca 20 kişi abluka altına alıp ağır ve alaycı sözler söylerken yöneticiler sadece izliyor. Biz burada arkadaşın cahilce, birazcık geri kafalılık diyelim yazdığı saçma sapan bir yoruma cevap verdik ve konu kitlendi. Kimse artık forumda eşitlik var demesin. Adam akıllı Bir yönetici silinen mesajları okuyup gerçekten silinecek ve konu kapatılacak kadar ağır bir konuşmamı değilmi konuya açıklık getirirse sevinirim. Foruma gireli tam 5 senem olmuş ama eski tadı yok maalesef. İsteyen üzerine alınabilir ama yöneticilikten zerre gram anlamayan kişileri yönetici yapmışlar.
Ayrıca şu mesaj silme olayına değineceğim. Olay başlıyor bitiyor yönetici arkadaş geliyor mesajları siliyor. Kardeşim konu başlamış ve bitmiş sen silsen ne olur silmesen ne olur. Eğer yönetici yetmiyorsa bir kaç kişi daha ekleyin kardeşim. Adamın biri çıkıyor saçma bir yorum yazıyor ben pc başında deli oluyorum. Kendimi tutamayıp cevap yazıyorum. ama düşünüyorum bir insan nasıl böyle sözler sarf edebiliyor. Sadece bu konu için demiyorum forumda olup biten bütün konular için konuşuyorum.
Biraz konu dışı oldu ama oluşan son olay biraz patlak verdi.
Ben olaylar olurken burada değildim ancak yönetime alınan hiçbir arkadaşa laf da söyletmem açık konuşayım.
Sonuçta burada yönetici olan herkes bu siteye bir emek veriyor. Mesajları silmemizin sebebi siz daha da alevlenmeyin diye, ''olay başlıyor bitiyor siz mesajları siliyorsunuz ne oluyor'' aslında olay hiç bitmiyor biz o mesajları silmesek 1 saat sonra giren adam da ona cevap verecek 5 saat sonra giren adamda.
Konu genel olarak şu sebepten kapanır, çok fazla cevap yazıldığından sağlam bir şekilde mesajlar incelenir ve cezai işlem gerektiren mesajlar ayıklanır. Bu sefer de büyük ihtimal bu yüzden kapanmıştır ve aynı zamanda bu olayların yatışmasına da vesile olur.
Bu cevapları da vermek istedim ki aklınızda bir soru işareti kalmasın, dün burada olan arkadaşlarımdan birisi gelip açıklar zaten olayı.
''Yönetimden zerre kadar anlamayan kişiler'' lafı da hoş değil, bir şikayetiniz varsa iletebilirsiniz. Burada görev yapan hiç bir arkadaşa da laf söylenmesini ne isterim ne de söylerim.Sonuçta verilen bir emek var hoşlansanız da hoşlanmasanız da.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Öncelikle Merhaba. Sondan başlayayım; Yönetici alımı yapıyoruz ancak ekstrem durumlar olmadıktan sonra yönetime yeni aldığımız kimseyi Futbol alanında görevlendirmiyoruz. Bu sebepten dolayı buna sıcak bakmıyoruz ancak yönetici eksikliği konusunda sana hak veriyorum.
Mesajların silinmemesi konusunda ise şöyle bir durum var 100 tane üye varsa bunların içinde 3-4 kişi var yönetici olan. Bu sebeple olaya anında müdahil olması imkansıza yakın. Bu tür durumlarda herkese söylediğimiz bir olay var tekrar edeyim, bu tarz bir mesaj gördüğünüz zaman uyarı butonuna basıyoruz ve beklemeye geçiyoruz kesinlikle cevap vermiyoruz ama bu konuda malesef dayanamıyoruz.
Konunun kapanması ise bana göre de yanlıştı. Uzun zamandır böyle bir uygulama yapmıyorduk. Mesajları geç bile görsek konu kapatma olayı yoktu ama o anki yönetici arkadaşımız geç saat olduğu için ve tartışma son bulmadığı için uyarılara rağmen daha fazla uzamaması için konuyu kilitlemiş. O da bir yerde haklı sayılır. Bundan sonra daha çok dikkat edeceğiz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Benim mesajlardan dolayı yazdığım konuyu anlamamışsın dostum. Bu forumda sayısını bilmiyorum bir kaç yönetici var. Adamın biri kalkıp buraya saçma bir yorum yazıyor konunun nerelere gideceği belli sizin göreviniz konu oralara gitmeden el atmaktır. ama siz bekliyorsunuz,bekliyorsunuz,bekliyorsunuz konu istenilen yere gidinceye kadar. O zaman gelip mesajlara el atıyorsunuz. Ondan sonrada isteyen istediğini demiş oluyor yani iş işten geçmiş oluyor.
Şikayetimi konu ile ilgilenen arkadaşa ilettim maalesef bana dönüş yapmadı.
Cenk gönende atılan sert sut sonunda sakatlanmıs :d artık gulsekmı aglasakmı bılemedım![]()
Cenkerim iyi güzel diyorsun da arkadaşa katılıyorum ben. En ufak bir konuda "beyler tamam , beyler abartmayın , konu uzamasın , beyler sakin" . Biz iki kariyer paylaşıp iki maç sonucu söylemek için mi buradayız ? Yeri geldiğinde birbirimizi kırmadan , saygı ve forum kurallarına uygun konular çerçevesinde tartışmamızı yaparız.
@I3esiktas ' a katılldığım bir başka nokta da dünkü konuyu başlatan arkadaşın daha kendisiyle çeliştiği , kafasında doğru düzgün bir fikir olmadığı halde burada "galatasaraylıların ahı çıkıyor işte" şeklinde akıl , mantık , izan dışı , fütürsuz bir yorum yazması. Gereken cevap verildi ve konu öyle aman aman da büyümedi.
Sıcağı sıcağına olduğu için dünkü konu üzerinden gidiyorum ama cidden sinir bozucuydu. Biz silmeseydik o konu kapanmaz daha da alevlenir biz silince kapandı diyorsun da asıl o arkadaş gelip özür dilerse konu kapanır.
Saygılar.
Murat abi ben anında müdahale olayına şahsen inanmıyorum. 3-4 yöneticiyi bırak 1 yönetici bile olsa 100 kişi değil 200 kişinin konuşmasını yönetebilir. Uyarı butonuna o kadar çok basıyorum ki abi şimdi belki dışarıdan gören yalan atıyor diyebilir normal karşılarım ama bakıyorum o butona bastıgım mesaj 2-3 sayfa atlıyor insan dayanamıyor. Ben dünkü konuda bir tartışma ve ağır mesaj göremedim konunun kapanmasını geçtim silinmesi bile bana göre bir hata.
Burada bu konuları da çok konuşmak istemiyorum aslında.
Sizin de tabii haklı olduğunuz kısımlar var, ancak ben kendi adıma konuşayım sizleri tahrik edecek her mesajı direk siliyorum görünce. Her neyse Murat abi açıklamayı yapmış zaten olayı bilmediğimden bana da çok laf düşmez.
İyi forumlar..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
1 yönetici olduğunu düşün bu adamın hiçbir işi gücü olmayacak sürekli foruma her atılan mesajı takip edecek. Bu senin söylediğin biraz imkansız. Herkesin bir hayat gailesi var ve bunun peşinde koşturuyor uğraşıyor. İşte bu senin yaptığın gibi uyarı butonuna tıklayıp sonrasında cevap vermeden beklemeyi herkes yaparsa eğer sorun ortadan kalkar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bilmiyorum belki bana söylüyorsunuz, görüp de silmiyor diye. Benim yetkim yok burada o yüzden silme durumum olmuyor. Ki ben tam yetkili arkadaşlara bildirecekken cihan geldi sildi zaten. Uyarı butonu ne kadar çok kullanırsanız o kadar iyi. Telden girdim konuşulanlara yanlış anlamış olabilirim , affola![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ben 1 yönetici konu ile ilgilensin demiyorum zaten tabiki arkadaşın sosyal hayatı vardır işi vardır ilk başta mecbur onlarla ilgilenecektir. Benim demek istediğim 1 kişi bile o kadar kişinin mesajlarını kontrol edebilir ama sen kendi ağzınla diyorsun 3-4 yönetici oluyor. O butona ben basmaya devam edicem ama yine aynısı olacağına kalıbımı basabilirim. Laf sokmak, alay etmek isteyen arkadaş söyleyeceğini söyler biz de mesajımızı atarız sonra yöneticinin biri gelir mesajları siler olay bittiğini sanar.
Ben dün tartışılan vakitte burada yoktum ve forumdan bir arkadaşa sorup öğrendim işin aslını. Bana kalırsa bu tartışmanın başındaki kişi gelip özür dilemeli. Böylece bu iş sonlanmalı. Gerçekten saçma ve gereksiz bir şey yapmış çünkü. Onun yüzünden bir sürü insan gerginlik yaşamış şuraya bak.
Last edited by LaigLeNoiR : 15.Şubat.2013 at 16:51 Reason: Üslup düzenlendi
FM Gazetesi
Son mesajlarıma bakarsan onlarda neredeyse 2012den kalma. Okul, işler vs vs.. foruma pek girememekten.
Otobusteyim suan. Geldigimde gerekli aciklamayi yapacagim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Eskisi gibi maalesef foruma girip mesaj atma vaktim olmuyor. Foruma girerim belirli baktığım bir kaç konu vardır onlara bakar çıkarım. Bugün olduğu gibi boş günlerim hariç tabiki. Tekrar söylüyorum ben o yazılarımda sadece bu konudan bahsetmiyorum çoğu konu için konuştum.
Konun kapanma sebebini gayet iyi biliyorsunuz. Saçma sapan bi konudan tartışma başladı, mesajları sildim, nazik bir çekilde " : ) " kullanarak uyarı yazmışım ama siz uzatmaya devam ediyorsunuz. Sizden kastım çoğulluk anlamında.
Kalın kısım : Ağır, sert, hakaret içeren mesajların silinmemesini mi kıstas alalım şimdi ?
Altı çizili kısım : Cevap vermem gerekmiyor sanırım. Neyse içimde kalmasın, vereyim. O uyarı mesajını yazdım. Sonra bir elimde telefon kız arkadaşımla tartışıyorum, bir elim F5 de tartışmayı takip ediyorum. Hanginiz yönetici olsanız böyle yaparsınız ? Hanginiz bu hassasiyeti gösterirsiniz ? Görüyorum ki o saatte forumda benden başka yönetici yok, tüm sorumluluk benim üzerimde, bende görev bilinciyle, "Kız arkadaşımla tartışmama" rağmen bir yandan forumu düzenlemeye, insanların birbirini kırmamasına çalışıyorum. Başka da bir şey demiyorum bu konu hakkında.
Kalın kısım : Olay başlıyor, ilerliyor ve mesajları en başında yakalamıyıp, ilk gördüğüm anda silince mi suçlu oluyorum ? Kusura bakmayın ama cebimde çağrı cihazı taşımıyorum. Konuya girdim baktım saçma sapan bi tartışma var ve mesajları sildim. Uyarı yazdım. Hala devam ediyor. Ve eminim ki konuyu kilitlemeseydim yine devam edecekti. Çünkü iki tarafta tartışmayı bitirme gayretinde değil.
Evet bizim görevimiz anında silmek. Ama 24 saat forumu gözetlemiyoruz. Robot değiliz çok şükür. Bizimde bi sosyal hayatımız var. Sizin göreviniz ise "Rapor butonu"na basıp cevap vermemek. Hem raporu kullanmamışsınız hemde tartışmaya devam etmişsiniz burda hak arıyorsunuz. İlginç.
Üstteki alıntı da anında müdahale edilmeli diyorsunuz bu mesajda silinmesi bile hata, konuda tartışma bile görmedim diyorsunuz. Yine ilginç.
Rapor butonunu kullanmamanın bahanesi bu olmamalı. Sonuçta siz olay anında burdaydınız ve rapor kullanmak yerine tartışmaya devam ediyorsunuz.
Yukarda şikayetimi ilgili arkadaşa ilettim dediniz. Bende o zaman şimdi diyorum ki "İş işten geçtikten sonra değil, olay anında ilgili şikayetiniz özel mesajla iletseydiniz sorun hemen çözülürdü."
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Olayı, ben de arkadaşlara özelden sorarak öğrendim. Öğrendiğimde de oldukça saçma ve gereksiz buldum, tartışmayı başlatan arkadaşın mesajını. Böyle bir mantık yok, olamaz!
Bundan sonra, benzer ya da farklı konularda atılan tahrik dolu mesajları gördüğüm anda raporlayacağım. O anda yönetici forumda ise, gerekeni yapar sanırım; forumda olduğu halde ilgilenmezse ve gerekeni yapmazsa da, o da alır nasibini! Bazı arkadaşların mesajları çok rahatsız ediyor ve oldukça geriyor beni çünkü. Bir de ilgisiz kalınırsa; bu durum, olayın boyutunu daha da dayanılmaz hale getirir ve bu, insanı çığrından çıkaracak bir sebep olur muhakkak! Nihayetinde hepimiz insanız ve sabrımızın da bir sınırı var!
İyi forumlar.
Bence yazdığım yazıları net bir şekilde oku ondan sonra yorum yapmayı dene. Mesajlarının sonuna ilginç,ilginç diye kelimeler koyup da sanki bir birine ters mesajlar atmışım, her konuda haklıymışsın gibi olgu bırakma. Şurada 100 kişiye sorsak 99u seni tanır 1i beni tanır buda normal bir şey. O '' ilginç '' kelimesini koyupda insanların gözünde '' Ben haklıyım '' imajı bırakma.
Gelelim konuya '' Üstteki alıntı da anında müdahale edilmeli diyorsunuz bu mesajda silinmesi bile hata, konuda tartışma bile görmedim diyorsunuz. Yine ilginç. '' şu yazından sonra yukarıda dedigim gibi bence yazılarımı net okumuyorsun. Ben yazdıgım yazılarda tek bu konu için konuşmadıgımı 500 kere baskı yaptım. Anında müdahale konusu şu mesajlar için olmamalı çünkü; Ben halen bu konunun bir tartışmaya gidilecek bir mesajlar içerdigini düşünmüyorum ki çoğu kişide benim gibi düşündüğünü biliyorum. Sen sadece bana göre anında müdahale kısmını yanlıiş yerde uygulamışsın.
Kalın kısım : Olay başlıyor, ilerliyor ve mesajları en başında yakalamıyıp, ilk gördüğüm anda silince mi suçlu oluyorum ? Kusura bakmayın ama cebimde çağrı cihazı taşımıyorum. Konuya girdim baktım saçma sapan bi tartışma var ve mesajları sildim. Uyarı yazdım. Hala devam ediyor. Ve eminim ki konuyu kilitlemeseydim yine devam edecekti. Çünkü iki tarafta tartışmayı bitirme gayretinde değil.
Konuyu kitmeleseydin keşke emin ol tartışmanın son noktasıydı. O saatden sonra ne ben ne anıl kardeşimizin daha kendi düşüncesinin ne olduğunu bilmeyen bir arkadaşa cevap vermeyegimizi düşünmüyorum.
Raporu kullanıyorum ve geri dönüş alamıyorum. Bakıyorum ki diğer arkadaş duracağı çizgiyi bilmiyor o zaman gerekli cevabımı veriyorum.Evet bizim görevimiz anında silmek. Ama 24 saat forumu gözetlemiyoruz. Robot değiliz çok şükür. Bizimde bi sosyal hayatımız var. Sizin göreviniz ise "Rapor butonu"na basıp cevap vermemek. Hem raporu kullanmamışsınız hemde tartışmaya devam etmişsiniz burda hak arıyorsunuz. İlginç.
Bak yazdıgım mesajı bile okumadıgın belli dostum. Sonra gelip burada derdini anlatmaya çalışıyorsun. Benim yazdıgım mesaj konunun kitlenmesine yönelik bir mesajdı. Arkadaşın yazdığı mesajdan şikayet edilmiş bir mesaj değildi.Yukarda şikayetimi ilgili arkadaşa ilettim dediniz. Bende o zaman şimdi diyorum ki "İş işten geçtikten sonra değil, olay anında ilgili şikayetiniz özel mesajla iletseydiniz sorun hemen çözülürdü."
Hiç öyle bir çabam yok emin olBence yazdığım yazıları net bir şekilde oku ondan sonra yorum yapmayı dene. Mesajlarının sonuna ilginç,ilginç diye kelimeler koyup da sanki bir birine ters mesajlar atmışım, her konuda haklıymışsın gibi mesaj yazmassan sevinirim. Şurada 100 kişiye sorsak 99u seni tanır 1i beni tanır buda normal bir şey. O '' ilginç '' kelimesini koyupda insanların gözünde '' Ben haklıyım '' imajı bırakma.Bana göre bu konunun şuan burda konuşulması bile yanlış. Destek merkezinde konuşulmalı.
Al işte ilginç diyince yanlış anlıyorsunGelelim konuya '' Üstteki alıntı da anında müdahale edilmeli diyorsunuz bu mesajda silinmesi bile hata, konuda tartışma bile görmedim diyorsunuz. Yine ilginç. '' şu yazından sonra yukarıda dedigim gibi bence yazılarımı net okumuyorsun. Ben yazdıgım yazılarda tek bu konu için konuşmadıgımı 500 kere baskı yaptım. Anında müdahale konusu şu mesajlar için olmamalı çünkü; Ben halen bu konunun bir tartışmaya gidilecek bir mesajlar içerdigini düşünmüyorum ki çoğu kişide benim gibi düşündüğünü biliyorum. Sen sadece bana göre anında müdahale kısmını yanlıiş yerde uygulamışsın.![]()
Sen değilmiydin : "şu mesaj silinmede geç kalınmasa da bizde pc başında saçma sapan yorumlar görünce sinir olmasak" diyen. "Geç kalınmasa" dediğine göre birşey olmuş ki geç kalınmış. Silinmesini istiyorsun ki geç kalınmış diyorsun. Üstelik "Sinir olmasak" diyorsun. Demek ki sinir edici bir durum var. Bizim forumumuzda sinir edici olayın ne işi var ? Sinir edici, başkalarını rahatsız edici bir durum varsa mesaj silinir. Bende bunu yapmışım sorun nedir ?
Üzgünüm ki aklınızı okuyamam. Geleceği göremem. Ayrıca konu bir süreliğine kilitlenmiş yahu. Ne var bunda ? Konuyu mu sildik ? Duruyor işte yerli yerinde konu. 1 saat sonra yine bir haber eklenecek yine normal yorumlar yapılacak. Değişen birşey yok. Bir tartışma vardı ve durdurulması lazımdı. Olay bundan ibaret.Konuyu kitmeleseydin keşke emin ol tartışmanın son noktasıydı. O saatden sonra ne ben ne anıl kardeşimizin daha kendi düşüncesinin ne olduğunu bilmeyen bir arkadaşa cevap vermeyegimizi düşünüyorum.
Bu konuda rapor kullandınız mı ? Hayır. Geçmişte kullandığınız raporlarla bu durumu yargılayamazsınız.Raporu kullanıyorum ve geri dönüş alamıyorum. Bakıyorum ki diğer arkadaş duracağı çizgiyi bilmiyor o zaman gerekli cevabımı veriyorum.
Geçmiş olsun Oğuzhan'a,inşallah en kısa sürede düzelir diyeceğim ama o düzelse yine biri gidici gibi gözüküyor,bu sakatlıklar şansına olan bir şey değil kesinlikle yanlış bir şey yaptırılıyor antrenmanlarda.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şayet olay benim yorumum üzerinden çıkmıştır açıklama yapmam gerek konuyla ilgili
1-Kesinlikle bir oyuncunun sakatlanmasını istemem sonuçta onlar da o şekilde para kazanıyor
2-Dediğim şey şahsi fikrim değildi ama ekşisözlük vb sitelerde aynı konular dönünce ben de böyle bir düşünce olduğunu belirttim
3-I3esiktas üye ile aramızda abartıya kaçmadan bir tartışma oldu o düşüncenin saçma olduğunu belirtirken ben de herkes istediğini gibi düşünebileceğini savundum
4-Yöneticilerin mesajları silmesi kadar saçma bir olay yok..İnsanların düşüncelerini söyleyip burda seviyeli bir tartışma olduktan sonra kimsenin karışmaması gerekir eğer sohbet alanında sohbet edip görüşlerimizi bildirmeyeceksek kapatalım bu alanı gitsin
5- En başta da söylediğim gibi amacım kimseyi tahrik etmek değildi şayet beni zerre ilgilendirmiyor beşiktaşın yaşadığı sakatlıklar inşallah en yakın zamanda iyileşirler ve sahalara dönerler
6-Birini kırıp üzdüysem ya da düşüncelerimle rahatsız ettiysem çok özür dilerim bundan sonra ben de kendi adıma daha dikkatli olacağımı söz veriyorum
Bak dostum konuyu iyi incelersek sen mesajları silmişsin ve sonra '' Beyler abartmayın '' diye bir yazı yazmışsın. O mesaja kadar sende haklısın bende haklıyım. Sorun şu mesajları sildikten sonra yazılan mesajlarda ben ağır,hakaretiçerikli,alaycı bir yorum hatırlamıyorum. İşte zıt düştügümüz nokta burada. Sen ilk sildigin mesajlar üzerine konuşuyorsun ben sonradan sildiğin mesajlar üzerine konuşuyorum.Al işte ilginç diyince yanlış anlıyorsun
Sen değilmiydin : "şu mesaj silinmede geç kalınmasa da bizde pc başında saçma sapan yorumlar görünce sinir olmasak" diyen. "Geç kalınmasa" dediğine göre birşey olmuş ki geç kalınmış. Silinmesini istiyorsun ki geç kalınmış diyorsun. Üstelik "Sinir olmasak" diyorsun. Demek ki sinir edici bir durum var. Bizim forumumuzda sinir edici olayın ne işi var ? Sinir edici, başkalarını rahatsız edici bir durum varsa mesaj silinir. Bende bunu yapmışım sorun nedir ?
O zaman Sohbet alanlarında yazılan her yorumdan sonra konuyu kitleyin. Kimsenin aklını okuyamazsınız geleceği göremiyorsunuz sonuçta. Kimin çıkıp ne diyeceği belli değil. Benim sorunumda işte burada Tartışma her sohbet alanında oluyor. Ben gidiyorum Gs veya Fb sohbet alanına kimseyi incitmeden bir yazı yazıyorum. O an yenilmiş olabilirler veya ters giden bir şey olabilir. Kalkıp bütün herkes laf sokma yarışına giriyor. İşte sorun burada oradaki konuyu ellemiyorsunuz burada konuyu kitliyorsunuz.Üzgünüm ki aklınızı okuyamam. Geleceği göremem. Ayrıca konu bir süreliğine kilitlenmiş yahu. Ne var bunda ? Konuyu mu sildik ? Duruyor işte yerli yerinde konu. 1 saat sonra yine bir haber eklenecek yine normal yorumlar yapılacak. Değişen birşey yok. Bir tartışma vardı ve durdurulması lazımdı. Olay bundan ibaret.
Bak güzel kardeşim 501. baskımı yapıyorum. Yazdığım yazıların bir kelimesi bile sadece bu olay için kapsamıyor. Bütün olaylar için konuşuyorum. Onun için bu konuda rapor kullanmamışım ne fark eder. Öbürlerinde kullandım da ne oldu?Bu konuda rapor kullandınız mı ? Hayır. Geçmişte kullandığınız raporlarla bu durumu yargılayamazsınız.
Tahmin edeyim Oğuzhan'ın sakatlık haberine karşı Oğuzhan-Melo tükürme davası ile ilgili kışkırtıcı bir yorum atıldı. Sonra Beşiktaşlılar karşılık verdi. Olay bu mudur?
edit: harbiden kaçırdım konu neydi?
Peki tamam sen haklısın. Anlaşamıyoruz![]()
Tartışmayı bende uzatmayacağım ama şunu söyliyeyim nerede ne yazacağını ve insanların gözünde güzel bir imaj bırakmayı çok iyi biliyorsun dostum. Türkiye sınırları içerisindeyiz böyle devam edersen güzel yerlere gelirsin.