1 ile 30 arası toplam 165 sonuç

Konu: Burak Yılmaz

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koy Burak'ı Fenerbahçe'ye, koy Sow'u Galatasaray'a da yanlış bir mantık. Nedenine gelince Fenerbahçe bu sezon itibarı ile Galatasaray'dan daha çok pozisyon bulan bir takım. İstatistikler bunu gösteriyor.

Alıntı burada. Daha az pozisyona giren bir takımda daha fazla gol atmış durumda Burak.

Fstats verilerine göre G.Saray Süper Lig’deki 18 takım içinde ligde en az korner atan ekip. Sadece 77 korner atmış. Cimbom’dan daha fazla gol pozisyonu üreten 7 takım var. En çok şut atan takımlar sıralamasında 7’inci, en çok isabetli şut atan takımlar klasmanında ise 4’üncü. En çok orta yapan takımlar arasında 5’inci; isabetli orta yapma konusunda ise 18’inci. Asist ile gol bulma alanında ise 7’inci. Hücum bölgesinde oyun konusunda da Beşiktaş ve F.Bahçe’nin gerisinde.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Koy Burak'ı Fenerbahçe'ye, koy Sow'u Galatasaray'a da yanlış bir mantık. Nedenine gelince Fenerbahçe bu sezon itibarı ile Galatasaray'dan daha çok pozisyon bulan bir takım. İstatistikler bunu gösteriyor.

Alıntı burada. Daha az pozisyona giren bir takımda daha fazla gol atmış durumda Burak.
    biz baska feneri izliyoruz ozaman ? benim izledigim fener pozisyon bulamayan zar zor topu ileri götüren bir takim bu sezon.. galatasaray ise tam tersi.. 148 ca nesi az ? herkes tutturmus bir ca pa birazda özelliklere yorum yapsaniz.. 160 ca bir burak mi bekliyorsunuz sizin beklentiniz nedir tam olarak? birde burak gol attimi direk mesaj atiyorsunuz konuya ama burak kötü oynadimi hicbiriniz yoksunuz ortalarda..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    biz baska feneri izliyoruz ozaman ? benim izledigim fener pozisyon bulamayan zar zor topu ileri götüren bir takim bu sezon.. galatasaray ise tam tersi.. 148 ca nesi az ? herkes tutturmus bir ca pa birazda özelliklere yorum yapsaniz.. 160 ca bir burak mi bekliyorsunuz sizin beklentiniz nedir tam olarak? birde burak gol attimi direk mesaj atiyorsunuz konuya ama burak kötü oynadimi hicbiriniz yoksunuz ortalarda..
    İstatistikler ortada. İstatistikler yalan diyorsanız ben bilemem. Galatasaray her ne kadar baskılı oyun oynuyor gibi gözükse de bu sene pozisyon bulma konusunda ciddi sıkıntıları olan bir takım. Kaç tane maçı, özellikle kapanan takımlara karşı açamadan bitirdi. 10 maçta 2 gol bile atamadı.

Ayrıca 148 CA az gibi bir şey yazmış mıyım acaba?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    İstatistikler ortada. İstatistikler yalan diyorsanız ben bilemem. Galatasaray her ne kadar baskılı oyun oynuyor gibi gözükse de bu sene pozisyon bulma konusunda ciddi sıkıntıları olan bir takım. Kaç tane maçı, özellikle kapanan takımlara karşı açamadan bitirdi. 10 maçta 2 gol bile atamadı.

Ayrıca 148 CA az gibi bir şey yazmış mıyım acaba?
    ca pa olayini sana atifta bulunarak söylemedim zaten

Mesaj Yetkileri