Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

10 58.82%
  • Berabere

6 35.29%
  • Gaziantepspor

1 5.88%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 162 sonuç

Konu: Beşiktaş - Gaziantepspor | STSL 22. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sen rakip 10 kişi iken Niang'ı çıkarıp Muhammedi oyuna almasını ardından 90+2'de Sinan'ı oyuna sokmaya çalışmasını nasıl değerlendiriyorsun? Çok geriye gitmeye gerek yok Karabük maçında da aynı senaryo. Rakip 2-2'yi yakalayınca Dentinho'yu oyuna sokmuştu. Adam bu felsefeye alışmış yönettiği takımlardan.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Sen rakip 10 kişi iken Niang'ı çıkarıp Muhammedi oyuna almasını ardından 90+2'de Sinan'ı oyuna sokmaya çalışmasını nasıl değerlendiriyorsun? Çok geriye gitmeye gerek yok Karabük maçında da aynı senaryo. Rakip 2-2'yi yakalayınca Dentinho'yu oyuna sokmuştu.
    Yani bütün maç gol atamadık da o değişiklikler yüzünden mi gol yedik Yapma lütfen dostum ya.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bak sen sürekli kaçırdıklarımıza odaklanıyorsun. Ben de biliyorum gol kaçırdığımızı fakat teknik direktör kulübede "gol kaçıyor önemli değil nasıl olsa ben vurmuyorum topa" diye mi düşünmeli? Olcay'ın sahada bir tane olumlu hareketi yok. Bir tane top kaptı olumlu, onu da uzaya attı zaten.

Ayrıca değişiklikler yüzünden gol yedik demiyorum ki zaten golden önce sadece bir değişiklik yaptı. Burada saçma olan Niang-Muhammed değişikliğini yapıp gol yedikten sonra "eyvah gol yedik Sinan oyuna gir" demesi. Niang-Muhammed değişebilir tabi ama Olcay varken Niang niye çıkıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizim golden sonra gol yiyeyeceğimizi bildiğim için sürekli 2.golü bekledim.Hoş 2 fark bile yetmiyor bizim takıma ya.Bizim oyuncular kaçırdıkça çıldırdım.Çünkü biliyorum yiyeceğiz bir şekilde.Adamlar 10 kişi kaldı gram rahatlama yok bende.Lanet olsun alıştık artık bu maç vermelere.Niang'ın kale dibinde kaçırdığı veya Olcay'ın karşı karşıya kaçırdığı pozisyonlar gol olsa alacaktık ne güzel maçı.Bu sakatlık belasıyla,böyle elimizle verdiğimiz puanlarla ve bu puan farkından sonra şampiyonluk bizim için mucizelere kaldı bundan sonra.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

beklediğim gibi maç berabere bitmiş izlemedim ama ben beşiktaşın şuan ki durumunda samet aybabanın sorumlu tutulmasını doğru bulmuyorum sezon öncesi beşiktaş ilk 5 e giremez bu kadrosuyla diyodum şuan 3. sıradalar öyle veya böyle (he hala devam ediyo söylemim o ayrı )

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla cömertce harcadı Beşiktaş bütün pozisyonları.İçimden fark 2 ye çıkmazsa bu maç berabere biter dedim,ancak 87-88 gibi ümidi kestim,Beşiktaş'ı tebrik ettim,10 saniye sonra gol geldi,itiraf ediyorum suçlu benim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Türkiyede saçmaLama konusunda üstümüze takım yok. Çok rahat LiderLik koLtuğunda oturacağımız sezonda, saçma-sapan oLayLardan doLayı (sakatLıkLar, İnönüde beraberLikLer, önde giden maçı vermeLer, rakip 10 kişi kaLmasına rağmen puan kayıpLarı) ne haLLerdeyiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bak sen sürekli kaçırdıklarımıza odaklanıyorsun. Ben de biliyorum gol kaçırdığımızı fakat teknik direktör kulübede "gol kaçıyor önemli değil nasıl olsa ben vurmuyorum topa" diye mi düşünmeli? Olcay'ın sahada bir tane olumlu hareketi yok. Bir tane top kaptı olumlu, onu da uzaya attı zaten.

Ayrıca değişiklikler yüzünden gol yedik demiyorum ki zaten golden önce sadece bir değişiklik yaptı. Burada saçma olan Niang-Muhammed değişikliğini yapıp gol yedikten sonra "eyvah gol yedik Sinan oyuna gir" demesi. Niang-Muhammed değişebilir tabi ama Olcay varken Niang niye çıkıyor?
    Olcay'ın bu takımın oyuncusu olmadığını hep söylüyorum zaten ben. Olcay sadece mücadele gücü yüksek bir oyuncu. Tıpkı Veli gibi. Her ikisi de sadece mücadele ettiği için yere alabiliyor bu takımda. Yoksa ikisinin de işi yok bu takımda.

Niang ikinci yarı çıkmalıydı. O kadar belliydi ki hazır olmadığı. Sinan Kurumuş'u al, kötü de olsa al. Ya da ne biliyim Muhammed'i al, Holosko'yu forvete koy. Holosko kaçırmazdı onları asla. Adam çizgiden gol kaçırdı ya dahası varmı
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Niang Kasım'dan beri top oynamamış. Koordinasyon eksiği olduğu açık. Ama rakip 10 kişi iken Holosko'yu stoperlerin kucağına bırakıp, orta sahaya adam alıp bu takım niye ileri çıkmıyor demesi, kenardan ileri çıkın diye bağırması doğru değil. Üstüne bir de Holosko'ya uzun top yapıyorsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yazıklar olsun be! Samet Aybaba'ya 2 gömlek büyük geldi bu takım, artık anlamak lazım bazı gerçekleri. Bu takımın hocası değil ve hiçbir zaman da olamaz. Olcay'ın, Holosko'nun, Niang'ın karşı karşıya kaçırdığı gollerin toplamı nerden bakarsan bak 4-5. Birini atsak, belki de farka gidecektik. 40 dakika 10 kişi oynayan bir takıma, gol atamadık; üstüne gittik, 90. dakikada gol yedik. Gol yemeden bir maç bitirelim, dişimi kıracağım arkadaş! Bu kadar olmaz ya, yeter artık! Gençliğimizi çürüttünüz! Fark 7 puan oldu, bundan sonra nasıl kapanacaksa, onu da bilmiyorum!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

oyuncular kendini sorgulamali ozellikle olcay kale dibinden abanilmaz hicmi avrupa maçlarini izlemiyor bu adamlar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Herşeyi anlarım.Oyuncu tercihidir taktik tercihidir vs.vs.McGregor tanınan sabır bu takımda kimseye tanınmadı.Ki Karabük maçında Ersan cıkartıp ıslıklattı bunu madem Bizim oyuncularımaza yapıyorsun.McGregor yapta görelim.

Beşiktaş 33 gol yemişse.en az 10-12 kendi hatasından dolayıdır.

McGregor ingiltereden kulupler istiyormuş hayret verici doğrusu.Bu performansıyla nasıl istiyorlar ?

Niang-Muhammet değişiklği tam fantezi olmuş.rakip zaten 10 kişi cıkart mehmet'i al sinanı forveti 2'le kesin bir tane gol bulurdun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Eurosport.com TR ‏@EurosportCom_TR
    Samet Aybaba: Çok rahat kazanacağımız maçları böyle son dakikalarda yenen gollerle kaybediyoruz. Futbol şansı diyelim.

Samet Aybaba: Kaçırdığımız gollerde beceriksizlik var. Bir uzun top kalemizde gol oluyor. Bu da bizi yoruyor

Samet Aybaba: Böyle puanlar kaybedince yeniden toparlanmak zor oluyor.

----------------------------------------------------------------------------------------

He babam he!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Niang Kasım'dan beri top oynamamış. Koordinasyon eksiği olduğu açık. Ama rakip 10 kişi iken Holosko'yu stoperlerin kucağına bırakıp, orta sahaya adam alıp bu takım niye ileri çıkmıyor demesi, kenardan ileri çıkın diye bağırması doğru değil. Üstüne bir de Holosko'ya uzun top yapıyorsun.
    Yanlıs anlama ancak, kondisyon demek istedin herhalde. Kordinasyon farklı bir terim çünkü sistem ile ilgili dediysen eğer o farklı.

Gaziantepspor'un kaptanı Serdar Kurtuluş, Beşiktaş maçının ardından açıklamada bulundu.
    Kurtuluş, maçla ilgili yaptığı değerlendirmede rakiplerinin gücünü bilerek karşılaşmaya çıktıklarını belirterek, "Öncelikle Beşiktaş'ın iyi bir kadroya sahip olduğunu söyleyeyim. Özellikle iç sahada taraftarın desteğiyle çok iyi oynuyor. Biz yeni hocamızla beraber kendimize bir söz verdik ve buraya puan almaya geldik. Maça iyi başladık. Beşiktaş'ın net bir pozisyonu yoktu. Beşiktaş'ın en iyi tarafının yan toplar olduğunu biliyorduk ki golüde öyle buldular." dedi.
    Deneyimli oyuncu kırmızı kartın ardından maça daha çok asıldıklarını belirttiği açıklamasını, "İkinci yarıda Binya'nın oyundan atılmasıyla bizim adımıza kötü oldu. Ben pozisyona uzaktım görmedim. 10 kişi kalıp puan aldığımız için mutluyuz." ifadeleriyle noktaladı.

E yok artık, maç sonu şöyle futbolcular veya teknik adamlar yorum yapmasın. Nasıl net pozisyonu yoktu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sivas ve Fener maçlarında istenilen sonuçlar alınmazsa Beşiktaş neden ligden kopsun onu anlamadım. Neye göre yani Beşiktaş ligi boşluyor ? Böyle düşünen rakip taraftarlar sezon başlamadan önce Beşiktaş ligde ilk 10'a giremez diye düşünüyorlardı. Rakiplerinin üçte biri kadar harcama yapmamışken hala lig ikincisi bu takım. Belki de yarın Fener'in puan kaybıyla haftayı ikinci sırada kapatacak. Şahsen taraftar olarak sezon başlamadan önce Beşiktaş ligi ilk dörtte bitirsin tamamdır dedim. Bir takım şampiyon olacak sonuçta ve Beşiktaş şu şartlarda ligi ilk üçte bitirsin başarısız sayılacak öyle mi yok öyle bir dünya. Başka liglerde köklü takımlar transfere dünya kadar para harcıyor. Sırf Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanmak için. İnşallah sizlerin düşündüğü gibi oyuncularda böyle düşünüp hedeften sapmazlar. Takımın şampiyonluk şansı azaldı buna katılıyorum ama mevcut durumda ikincilik veya üçüncülükte başarı sayarım. Bunda bir yanlışlık yok.

Hoca konusunda artık yapılan eleştirilere şaşırmıyorum. Mustafa Denizli uzun yıllar sonra Beşiktaş'a tarihinin en iyi başarısını yaşattırdı. Ligi ve kupayı kazandırdı. Ama sırf defansif oynatıyor diye eleştirildi. Aynısı Carvalhal içinde geçerli. Schuster aşırı ofansif oynatıyor diye eleştirildi. Bunun sonu yok Samet gider başka biri gelir. Gelen sezonu tamamlamadan gider başkası gelir. Ama yine aynı şeyler dönecek. Farklı şeylerin olacağına inanmıyorum. Sonuçta ülkede futbol seyircisinin içinde bir Mourinho yatıyor. Herkes kendine göre haklıdır tabi. Ha bu maçlık hocanın tercihleri konusunda yapılan eleştirilere katılıyorum. Ama genele yaymakta doğru değil. Hocanın savunuculuğunu yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Hoca bundan sonrası için artık neşteri vurmak zorunda. En başta o kaleci bozuntusunu kesecek. Kötüde olsa Cenk dursun kalede en azından refleksleri ile bir kaç pozisyon çıkartıyor zamanla dengesizliğini üzerinden atıp, öz güveni yerine gelecektir. Mc Gregor'da hiç bir şey yok. Hiç bir şekilde güven vermiyor. Gelecek sezon Sinan Bolat transferi şimdiden heyecanlandırıyor.

Geçen sezon ki takımdan ne Quaresma ne Simao ne de Egemen'in gidişi sadece Ernst şu takımda olaydı çok farklı olabilirdi. Saha içinde takımı organize edecek bir tane bile oyuncu yok. Bir Toraman var oda hırsına yenik düşüyor. Ernst gitmeyeydi iyiydi tecrübesi yeterdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

@Alican

Koordinasyon eksiği olduğunu bilerek söyledim. Ayaklarına çok hakim değil, dengesi yerinde değil. Çevresiyle etkileşimi de istediği düzeyde değil. İstediklerini tam yapamıyor. Ama maç yapa yapa eski haline döner.

Ya ne saçma yorumlar görüyorum öyle! Takım 1-0 önde, rakip 10 kişi, ne zaman sokacak Muhammed'i?!
    Takım geride olur girmesin, önde olur girmesin, ne zaman oynasın söyleyin?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Olcay ve Niang ne kaçırmış öyle Beşiktaşlılara Allah sabır versin ne diyim kaçırılacak pozisyonlar değil...
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

@Alican

Koordinasyon eksiği olduğunu bilerek söyledim. Ayaklarına çok hakim değil, dengesi yerinde değil. Çevresiyle etkileşimi de istediği düzeyde değil. İstediklerini tam yapamıyor. Ama maç yapa yapa eski haline döner.
    Pardon o zaman. Koordinasyon daha çok sistemle alakalı yani matematiksel bir terim olduğundan şey ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş’ın Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında öne geçtiği maçta, 89. dakikada yediği golle Gaziantepspor’la 1 – 1 berabere kalmasının ardından bazı Siyah – Beyazlı taraftarlar teknik direktör Samet Aybaba‘ya tepki gösterdi. Soyunda odasına giden tünelin giriş bölgesine yakın olan taraftarlar, Aybaba’ya bazı oyuncu tercihleri nedeniyle sataşmada bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın yeğeni, G.Antepspor maçı sonrası bir grup Siyah – Beyazlı taraftarca saldırıya uğradı. Lig TV’nin haberine göre; Aybaba’nın yeğeni, G.Antepspor maçını İnönü Stadı’nda izledi. Ancak Aybaba’nın yeğeni, karşılaşma sonrası deneyimli çalıştırıcıya tepki gösteren taraftarları önlemek istedi. Taraftarlara “Yapmayın, tepki göstermeyin, ben Samet Aybaba’nın yeğeniyim” diyen Samet Aybaba’nın yeğeni, bu sözleri sonrası bir grup Beşiktaşlı taraftarca dövüldü. Aybaba’nın yeğeni hastaneye kaldırıldı.

Şeref tribününe yakın konumda olan bir diğer Beşiktaşlı taraftar grubu ise karşılaşmanın ardından küfürlü tezahüratlarda bulundu. Bazı taraftarlar “Yönetim istifa” diye bağırdı.

http://www.cumhuriyetspor.com.tr/ino...aya-tepki.html

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yalan haberdir,o kadar da olmaz yani.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Ya ne saçma yorumlar görüyorum öyle! Takım 1-0 önde, rakip 10 kişi, ne zaman sokacak Muhammed'i?!
    Her ne kadar fiziksel olarak henüz yeterli seviyede olmasa da Niang'ın yerine değil de,Olcay'ın yerine girmeliydi Muhammed.Çünkü Niang çıktı,Antep üstümüze çullandı resmen 10 kişi olmalarına rağmen.Kadromuz zaten sıkıntılı,üstüne bir ton oyuncumuz sakatlanıyor.Bunun da üstüne hoca yeterli seviyede olmayınca böyle bir sürü maçı pisi pisine kaçırırsın.Oyuncular atamıyorsa hoca ne yapsın diyip işin içinden sıyrılmak bizim için yarar getirmez.Bir değil iki değil,kaç kere verdik elimizle rakiplere maçı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Beklediğim gibi berabere sonuçlandı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şahsen ben Beşiktaş'ı başarılı buluyorum. Ligdeki konumu da oldukça iyi, Tabi bunda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bir önceki seneye göre kaybettikleri muazzam puanların etkisi de var. Aykut Kocaman'ın elinde 160 milyon €'luk takım var ama Beşiktaş şuan Fenerbahçe'den hem puan olarak önde hem de 16 gol fazla atmış. Yukarıda Abdullah'ın dediği gibi sezon başında ligde şu tabloyu biri öngörse kaç kişi hayır diyebilirdi ?

Samet Aybaba'yı tek bir yönden eleştirebilirim o da böyle bir sezonda takıma 1-2 genç oyuncu daha monte etme çabasının eksik olması. Özellikle Muhammet'in oynayabilmesi ve gelişebilmesi için bundan daha iyi bir sezon olamazdı. Bugün doğru olanı yaptı umarım maçtaki puan kaybı Muhammet'in oyuna girmesine bağlanmaz ve ileride oynama durumu engellenmez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

22 macin 21 `inde gol yeriz suclu aybaba degil ,

15 ~16 sakatlik yasariz suclu aybaba (teknik heyet) degil ,

10 kisi kalmis rakiplere karsi hep puan dagitiyoruz ama suclu teknik kadro degil ,

Kim arkadas suclu ? Soyleyin bilelim kim ?

Kaleci suclu diyenler var.Kaleci mi suclu ? Israrla o kaleciyi oynatan kim ?

Orta saha mi yok ernst 2 milyona kosuyor hasan 2 milyara diyip mehmet akgunu orta sahada oynatan kim ?

Kim arkadas bana bunun cevabini verin ?

Sorumlu ve suclu kim ?

ALINTI...

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence Jürgen Klopp tarzında bir teknik direktör olmalı samet aybaba bana teknik direktörlük yetenekleri pek fazla olmayan ama babacan sözünü geçiren bir adam izlenimi uyandırıyor son olarak da beşiktaş taraftarı bence büyük beklentiye girmiş durumda bu takımın maddi durumu bütçesi filan belli şampiyonluk peri masalına benzer bence hedef 3.olup uefa gruplarına direkt gitmek bir sezonda her şeyin düzelmesini beklemek çok saçma sonuç da 8 sezon da bu hale getirdi Yıldırım Demirören

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gerçekten bu kaçıncıdır Beşiktaş'ın son dakikada verdiği puan.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Pardon o zaman. Koordinasyon daha çok sistemle alakalı yani matematiksel bir terim olduğundan şey ettim.
    Ben de birşey söyleyeyim Vücut koordinasyonu diye bir tabir var sporda. Arkadaş doğru söylemiş yani. Hatası yok

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    22 macin 21 `inde gol yeriz suclu aybaba degil ,

15 ~16 sakatlik yasariz suclu aybaba (teknik heyet) degil ,

10 kisi kalmis rakiplere karsi hep puan dagitiyoruz ama suclu teknik kadro degil ,

Kim arkadas suclu ? Soyleyin bilelim kim ?

Kaleci suclu diyenler var.Kaleci mi suclu ? Israrla o kaleciyi oynatan kim ?

Orta saha mi yok ernst 2 milyona kosuyor hasan 2 milyara diyip mehmet akgunu orta sahada oynatan kim ?

Kim arkadas bana bunun cevabini verin ?

Sorumlu ve suclu kim ?

ALINTI...
    Doğru. Bu maç için de Muhammed'i oyuna sokması eklenebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Gerçekten bu kaçıncıdır Beşiktaş'ın son dakikada verdiği puan.

Ben de birşey söyleyeyim Vücut koordinasyonu diye bir tabir var sporda. Arkadaş doğru söylemiş yani. Hatası yok

Denge kelimesi daha tutarlı olmaz mı ?

Herneyse dediğimiz şeye çıkıyo oda.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Ne zaman sokacak biliyor musun? Maç 2-0 olacak , oyun soğuyacak. o zaman her maç 15 dk oynayacak. Bunu sağlayanilen bir BJK yok ama.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri