Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Başarılar.
Başarılar dilerim Ümit, Drogba'yla karşılaşmaman dileğiyle![]()
Başarılar.
ßaşarılar..
Malkhaz Asatiani iyi transfer ama diğerleri vasat , merakla süper lig maçlarını bekliyoruz![]()
Ve Spor Toto Süper Lig Başladı !
STSL 1. Hafta
İlk resmi maçımızda galibiyetle başlamak güzel oldu. Gayet iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum.
STSL 2. Hafta
İçerdeki galibiyetten sonra bu maç için ümitlenmiştim ama gücümüz yetmedi.
STSL 3. Hafta
Bu maçta galibiyet almamız gerekiyordu. Ama bir türlü golü bulmayı başaramadık.
STSL 4. Hafta
Bu sonucu hak etmediğimizi düşünüyorum. Yeni güncelleme ile birlikte iki forvetimi ( Bikoko ve Mezenga ) kaybettim, 3 tane de frikik golü yedim. Erman nerden vursa atacaktı...
STSL 5. Hafta
Ahmet Cebe ile umutlandık ama devamını getiremedik. Zor bir sezon bizi bekliyor gibi...
STSL 5. Hafta Puan Durumu
Defansta bekleyip direk paslarla hücuma çıkmayı düşündüğüm için forvetlerin gol atma becerisi çok önemli. İki önemli forvetimizi de kaybedince bunu yapmak zor oluyor. Mezenga döndü. Bikoko da geldiğinde özellikle içerdeki maçlarda sürpriz sonuçlar alabileceğimizi düşünüyorum.
TariboWest
Elazığspor'u mutlaka yenmeliydin , İBB hezimeti de hiç yakışmamış ama diğer maçlar beklenilen gibi.Bu arada Mersin İ.Y. şampiyonluk yolunda ilerliyor
Ayrıca Oğuz'un sakatlanması da çok kötü.
Last edited by Lesandro Parleo : 17.Şubat.2013 at 02:33 Reason: Ekleme yapıldı
Çok ekonomik transferler yapmışsın ama son maç çok kötü olmuşUmarım toparlarsın, en kötü ihtimalle bile ligde kalacağını düşünüyorum.
İBB sonucu talihsizce olmuş ama ben umutluyum takımdan başarılar![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu oyunda en dikkat çeken özellik sakatlıkların fazlalaşmasıydı , bu özellik yeni güncellemeyle daha can sıkıcı hale geldi , oyunda soğutuyo resmen![]()
STSL 7-8-9. Hafta
STSL 9. Hafta Puan Durumu
Hakan Ateş 3-4 ay yok !
Çağdaş Atan da 6 hafta sahalardan uzak kalacak...
Oyun felsefimizi değiştirdik. Kapalı oyun ve kontra futboldan daha çok top oynayan bir takıma dönüş yaptık. Ne kadar kalitemiz kısıtlı olsa da top oynamaya çalışıp forvetlerimizin katkısıyla puanlar alıp ligde kalmak hedefimiz...
Şimdilik bu kadar. Herkese iyi geceler...
TariboWest
Baraşılar kardeşim
Aynı başlıkla bende Mersinle açmayı düşünüyordum sen erken davrandın o yüzden seni takip edecem![]()
İşin baya zor.
Başarılar![]()
Ligte böyle bir takımla hiç fena gitmiyorsun.Başarılar...
STSL 10. Hafta
STSL 11. Hafta
Serkan Yalçın'ın kafa golleriyle 3 puana uzanmayı başardık.
STSL 12. Hafta
Futbolun Adaleti Cidden Yok !
STSL 13. Hafta
Buradan 3 puan alsak derin bir nefes alacaktık ama başaramadık.
STSL 13. Hafta Puan Durumu
ZTK 2. Tur Eleme
3. turda Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağız...
İçerde kazanmaya daha önemlisi puan almaya devam edersek ligde kalabiliriz diye düşünüyorum. Takımın önemli isimleri Emrah Eren, Ahmet Cebe, Çağdaş Atan, Oğuz Dağlaroğlu ve Asatiani'nin sakatlıklarına rağmen bu sonuçlar ümit verici. Devre arası transfer döneminde transfer yapabilirsek umudumuz daha da artacak. İnşalah kümede kalmayı başarabiliriz...
TariboWest
STSL 14-15-16-17. Hafta
STSL Puan Durumu
ZTK 3. Tur
ZTK 4. Tur
Kupaya veda ettik. Artık tüm ilgimizi lige çevireceğiz...
İlk yarı sona erdi. Devre arasında yapabildiğimiz kadar transfer yapacağız ve kadro kalitesini arttıracağız. Sistemde de değişiklik yapmaya karar verdim. Artık 4-4-2 yerine 4-1-4-1 i kullanacağız...
TariboWest