2017/2018 Sezonu Avrupa Ligi Birinci Tur İlk Maç
Son Avrupa Ligi şampiyonu Liverpool ile eşleşmiiştik. Zor bir tur bizi bekliyordu. 2. Turda ise bu eşleşmenin galibi muhtemel olarak Roma ile karşılaşacaktı.
Açıkçası Liverpool ile eşleşince herşey bitti diyordum ancak oyuncularım dilediklerinde ne kadar kaliteli bir oyun ortaya koyabileceklerini gösterdiler. Liverpool ile dişe diş bir mücadeleye girdi oyuncularım. Top kontrolünde daha iyiydik. iyi olan oyunumuzu Pedro'nun golü ile süsleyince ilk maçta kendi evimizde 1-0 galip geliyorduk. Liverpool'a geçit vermememiz ikinci maç için avantajlı bir skor elde etmemizi sağlamıştı.
2017/2018 Sezonu Türkiye Süper Ligi 23.Maç
Aldığımız Liverpool galibiyetinin ardından rakibimiz Antalyaspor karşısında mutlak galibiyet bekliyordum artık. Ancak sonuç hiçte beklediğim gibi olmadı. Kendi sahamızda adeta ezdiğimiz rakibe, 19 şut çeken forvetleriminde beceriksizliği sayesinde 0-1 yeniliyorduk. Şampiyonluk yarışında son haftalarda çok önemli 2 maç kaybettik. sezon sonu bu maçları aramayız umarım.
2017/2018 Sezonu Avrupa Ligi Birinci Tur Rövanş Maçı
2. maçta muhteşem bir seyircinin önünde çıkıyorduk. Kulaklarda dünyanın bildiği o melodi."You will never walk Alone" sesleriyle inliyordu stad. Tüylerim diken diken olmuştu. Oyuncularımda da aynı tedirginliği hissettim. Ancak bu arenada korkuya yer yoktu. Oyuncularıma kafalarının rahat olmasını, kendi seyircimiz önünde nasıl biz baskı altındaysak burada da baskı altında olanın rakibimiz olduğunu belirtiyordum. Dünyaya bizimde ne derece güçlü bir takım olduğumuzu kanıtlamanın zamanı gelmişti.
Konuşmalarım işe yaramış olacaktı ki, oyuncularım korakor mücadeleye girmişti son şampiyona karşı. Ve bu performansı birde golle süslemiştik. büyük bir avantaj elde ettik ancak rakip Liverpool olunca ipleri elden bırakmamak gerekiyor. İkinci yarıda Liverpool kalemize daha fazla gelmeye başladı ve 2 duran top organizasyonunda durum 2-1'e geldi. maçın sonuna kadar bu skoru da koruyunca oyuncularım Liverpool'a yenilsemde deplasman golü kuralıyla bir üst tura çıkıyordum.
Liverpool oyuncuları sahada yıkılmış oyuncularımız ise bir yumak oluşturmuş ve Anfield Road'da bir devi geride bırakmanın mutluluğu içindelerdi.