@Önder HOCA
Teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için. DM kullanmıyorum ama MC mevkisinde Ezequiel isminden haberdarım. 1.4£ başlangıç değeri ama River gibi bir takımın etmek istediği kâr maksimum olacaktır. MC mevkisi olarak Santos takımında Lucas Otavio isimli 17 yaşında bir genç var. Eğer bizim takıma katılmayı kabul ediyorsa Meireles ve Emre takımdan ayrılana kadar tecrübe kazanabilir. Santos ile anlaşmaya vardıktan sonra anlaşma tarihini bir sonraki transfer dönemi olarak belirleyip bir buçuk iki yıllık kira sözleşmeleriyle tecrübe kazanmasını sağlayabilirim.
Baroni benim göndermek istediğim ilk isimlerden biri fakat yeni sözleşme yenilediği için talip bulma konusunda çok zorlanıyorum. %33 gibi bir ücretin kesilmesini bir kenara koyarsak benim amacım gereksiz isimlere yüksek maaşlar ödememek. Mehmet, Selçuk, Orhan ve Semih hatta Sezer gibi oyuncuları göndermek istiyorum ama teklif gelmiyor nedense.
Bu arada taktiğimde DM olmadığı için Mehmet Topal'ı 18 kişilik kadroya bile almıyorum. Onu kadroya almadığım için mutsuzluk yapması ve takımda iç huzuru bozacak olması

kötü olabilir. Göndermek istediğim zaman yeni geldiği için talibi çıkmıyor. Ocak ayı transfer döneminde onunla yolları ayırmış olanlar var mı?