2017/2018 Sezonu Türkiye Süper Ligi 30.Maç

Maç öncesi galibiyete kesin gözüyle bakıyordum ancak forvetlerimin beceriksizliği herşeyi mahvetti ve maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. buda bize ağır bir darbe vuruyordu şampiyonluk yarışında

2017/2018 Sezonu Avrupa Ligi Yarı Final İlk Maçı

Rakibimiz Dortmund'du. Buraya kadar güzel bir şekilde gelmiştik. Rakibimizi önce kendi evimizde ağırlayacaktık. oyuncularıma kendileri gibi oynamalarını söyledim. öylede oynadılar. ancak ne yazıkki forvetlerim yine aşırı lakayık davranarak Dortmund'la dişediş geçen mücadelede sonuca hiç bir katkıda bulunamıyorlardı ve maçtan 0-0 beraberlikle ayrılıyorduk.

2017/2018 Sezonu Türkiye Süper Ligi 31.Maç

Sırada rahat bir galibiyet beklediğim ligin dibine demir atmış Akhisar Belediye maçı vardı. Deplasmandan 4-1'lik galibiyet ile dönüyorduk.

2017/2018 Sezonu Avrupa Ligi Yarı Final Rövanş Maçı

İkinci maçta Dortmund taraftarınında desteğini alarak ve ilk maçtaki vasat performansından ders alarak bize top yaptırmadı. kalemizi abluka altına aldılar. Buna rağmen skor bulmakta zorlandılar. Maçı uzatmalara götüreceğim derken, bir Bülent Korkmaz vakası yaşayıp pdefansta topu kaptırınca bize pahalıya mal oldu. 1-0

Avrupa Liginde gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyordum. Buraya kadar gelmek bizim için büyük bir başarıydı. Bu yolda önemli rakiplerimizi eleyerek gelmiştik bu noktaya. Hepsini bugüne kadarki performansları nedeniyle tebrik ettim. Ancak sonraki sene için hedefimizi çok yukarı çıkarmıştı bu başarı.