Sayfa 352 / 578 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon
10,531 ile 10,560 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence oynar gayet iyi, tekniği de fena değil ama Melo kadar hücuma katkısı olmaz herhalde. Melo kanatlara çok iyi paslar atıyor, Dany'nin bu konuda pek başarılı olacağını sanmıyorum. Gelecek sezon düşünebilir Fatih Terim ön libero oynatmayı, Melo'nun yeniden kiralanacağını veya alınacağını pek sanmıyorum, Schalke maçında yediğimiz golde Fatih Terim faturayı ona kesmiş, Jones'u kovalamadığı için ki sonuna kadar haklı. Dany bir alternatif olabilir o bölgede. Topla oynamayı da seviyor zaten o da rahatlar biz de.

2. Default

Melo geçen seneki Melo değil zaten, kiralanması en mantıklı hareketti. Gelecek yılı başka bir takımda geçirecektir büyük ihtimalle. Selçuk ve Sneijder'in olduğu merkezde iyi bir toparlayıcı olabilir bence Dany. Ayrıca gelecek yıl yeni stoper alıverirsiniz ne olacak. Çilek olmaz ahududu olur, frambuaz olur

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@uAburak89

Abi Drogba çeviremez diyorsun ama 3 tane,maçın gidişatını değiştirebilecek oyuncumuz var.Sneijder,Drogba ve malumunuz Selçuk Lig cep de demiyorum ancak sadece Drogba çevirebilir diye de bir kaide yok,onu belirttim.Ayrıca ligde ki hiçbir takım Schalke'nin Çarşamba günü oynadığı topun yanından geçemez,tamam bizde kötüydük çok açık verdik ama Schalke apayrı oynadı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Melo geçen seneki Melo değil zaten, kiralanması en mantıklı hareketti. Gelecek yılı başka bir takımda geçirecektir büyük ihtimalle. Selçuk ve Sneijder'in olduğu merkezde iyi bir toparlayıcı olabilir bence Dany. Ayrıca gelecek yıl yeni stoper alıverirsiniz ne olacak. Çilek olmaz ahududu olur, frambuaz olur
    Stoper her türlü alınacak zaten Ujfalusi'nin sözleşmesi bitiyor. 4-3-3'te Dany - Selçuk - Sneijder diyorsun yani, güzel olur gibi duruyor.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    @uAburak89

Abi Drogba çeviremez diyorsun ama 3 tane,maçın gidişatını değiştirebilecek oyuncumuz var.Sneijder,Drogba ve malumunuz Selçuk Lig cep de demiyorum ancak sadece Drogba çevirebilir diye de bir kaide yok,onu belirttim.Ayrıca ligde ki hiçbir takım Schalke'nin Çarşamba günü oynadığı topun yanından geçemez,tamam bizde kötüydük çok açık verdik ama Schalke apayrı oynadı.
    Drogba her maçı çeviremez diyorum, Burak da var bireysel anlamda iş yapacak her geçen gün daha da geliştiriyor kendini. Moral ve motivasyon önemlidir, bunu Orduspor maçında göreceğiz, deplasmanda iyi de oynasak kötü de oynasak elenirsek sonuç elendiğimiz gerçeği olacak ve bu da etkileyecek. Schalke gibi oynayan bir takım olmaz kolay kolay ligde buna katılıyorum ama takım oyunundan bireyselliğe doğru gitmemeliyiz. Derbilerde ve Antalya maçında olduğu gibi savunma yapabilmemiz gerekiyor her maçta, Akhisar maçında Gekas biraz daha becerikli olsa puan kaybı kaçınılmazdı. Telafinin zor olduğu haftalara giriliyor, işi şansa bırakamayız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zaten takım oyunu olmadığı sürece 3'ü de öyle özel şeyler yapamaz,işi bireyselliğe kaydırmak çok yanlış zaten,bu 3'lü ileri de birbiri ile olan uyumu ile çok özel şeyler yapabilir ya da Burak'a yaptırabilir,zaten senin de mesajında dediğin gibi Schalke maçında Sneijder-Drogba-Selçuk'un ardından Burak'a gelen top gol oldu.Bu yönden çok üretken olacağız gibi geliyor kalan lig maçlarında.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Melo önümüzdeki sezonu büyük ihtimalle ülkesinde geçirecektir. Bu haliyle Juventus'ta da düşünülmez. Tahminin ilk önce kiralık olarak, sonrasında kalıcı şekilde Brezilya Ligine döner. Brezilya kulüplerinin finanslarının gelişmesi itibariyle böyle bir furya başladı zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Uefa Schalke'nin itirazını kabul etmiş ve bizden savunma istemiş. 27 şubatta olacakmış toplantı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nerde gördün abi ?

Edit:

http://www.schalke04.de/en/news/1302...6--86-86-.html

Schalke açıklama yapmış.Bu işin tadı kaçtı.Büyük ihtimal Schalke yönetimi eksik bilgilendirilmiş,Drogba ile 1 Şubat'tan sonra sözleşme imzalayıp,ismini UEFA'ya bildirmediğimizi sanıyor olabilirler,çok ufak ihtimal olsa da bu olabilir ancak başvurularında haklılarsa amatör kulüplerin bile yapmayacağı bir hata yapmışız demektir.
    Last edited by europeanconquer : 22.Şubat.2013 at 18:15

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=4203

Schalke'nin resmi sitesi menajer Horst Heldt ve mali işlerden sorumlu olan yönetici Peter Peters'in Schalke kulübün haklarını saklı tutmakta ve Drogba'nın oyun izini konusunda UEFA'ya başvuruda bulunduğunu belirtti ve yöneticlerin açıklamalarına yer verdi.

"Galatasaray kulübün bizim atacağımız adımdan haberi var!"

Peter Peters son günlerde medya da Drogba'nın Shanghai Shenhua'dan Galatasaray'a transferi hakkında bir çok haber yapıldı. Drogba'nın ismi UEFA'ya geç bildirme olayı ortada olabilme şansı olması yüzünden bu konuyu araştırmak amacı ile prosedür gereği dünkü maçın sonucunu 24 saat içinde itiraz'da bulunduk. Peters ayrıca UEFA'nın her maç öncesi ayretten tüm kulüplerin sahaya sürdüğü her futbolcudan kendi sorumlu olduğunu belirtiyor. UEFA kendisi maç öncesi böyle konuları incelemiyor, çünkü UEFA kulüplere ve kulüplerin federasyonlarına doğru hareket etmelerine güveniyor. UEFA sadece bizim gibi itirazda bulunduktan sonra bu konuları inceliyor.

UEFA'ya müracat etmeden önce Galatasaray kulübüne bu konuda alacağımız kararı haberdar ettik. Bundan sonra UEFA bizim itirazı değerlendirdikten sonra sonucu açıklayacaktır. Biz de UEFA'nın verceği her karara saygı duyacağız, dedi.
    Kısacası Drogba'yı ve Galatasaray'ı nasıl Şampiyonlar Ligi dışına çıkarabiliriz deyip şanslarını denemişler,bakalım sonuç nolacak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Pek ihtimal vermiyorum ama farzedelimki gerçekten Drogba'nın lisansında sıkıntı oldu sonuçları ne olur bilgisi olan var mı?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maç ya tarafsız bir sahada tekrar edilir belli miktarda para cezası alırız ya da -ki büyük ihtimalle- 3-0 mağlup sayılırız.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Maç ya tarafsız bir sahada tekrar edilir belli miktarda para cezası alırız ya da -ki büyük ihtimalle- 3-0 mağlup sayılırız.
    Allah korusun kupadan men cezası falan gelmez değil mi? Aynı şoku Türk futbolu kaç kere atlatır artık bilemiyorum, şimdiden 2 kere yaşadık 3. ciddi sıkıntılar doğurabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-4-1-1 oynamamız lazım top rakipte iken. Bu artık tamamen netleşti bence.

Muslera

Sabri Dany Semih Hakan
    Eboue Selçuk Melo Burak
    ............Sneijder
    ..........Drogba

kadrosu müthiş işler yapabilir. Melo Burak gecikirse savunmaya yerleşmede diye onun tarafında oynuyor orayı kapatabilir. Hakan hücuma az katılacak tabii ki bu durumda çünkü Burak inside forward oynayacak. Sabri - Eboue müthiş bir sağ kanat olur. Hamit gibi futbol zekasından yoksun bir adama gerek yok. Arada rotasyona giredursun. Hücum da Burak içeriye kat eder ve hem hücum hem de savunmada sağlam bir kadromuz olmuş olur. Maç garantiye alınınca da Sneijder çıkıp Riera girer 4-4-2 gibi kanatlardan sağlam gidebilen bir çift forvet sistemine döneriz. Kesinlikle görmek istediğim kadro bu. Macera aramaya, Hamit'e, Amrabat'a gerek yok..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Eboueyi bek"e geçip buragi sag kanata alip gizli forvet gibi oynasin amrabat ise solda ben hala umitliyim deli oglandan kayserideki izledigim amrabat bu degil inaniyorum ben ona.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ayriyetten biri, Sinan Engin'e ''Drogba'' demeyi öğretir umarım. Dropba değil.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sneijder sezon sonunda gönderilmez umarım bu takımdan.Önce Akhisar maçında ritmini bulmuşken oyundan alındı sonra Schalke maçında kimsenin anlamadığı sebepten ...Böyle gereksiz hareketlerle kim neyi ispatlamaya çalışıyor bilmiyorum da Sneijder'i yedek bırakcak lükste bir takım değiliz bence.Hamit'e 30 maçta verilen kredi Sneijder'e 2 hafta verilmiyor.İlla sistem değişcekse bu 4-2-3-1 olmalı ilerde Drogba ve arkasında Sneijder oynamalı.

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Hamit'e 30 maçta verilen kredi Sneijder'e 2 hafta verilmiyor
    Hamit'e verilen kredi bu takımda kimseye verilmedi valla.
    Çok kötü performans sergiliyor yine de her maç ilk 11.
    Hem ona yazık hem bize yazık.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yahu Schalke maçında neden Sneijder oyundan alındı diyenlere hayretle bakıyorum! Sneijder AMC oyucusu.Başka yerde de oynamaz. 2 forvetli bir sistemle sahaya çıktıysan ve bu adamı ML'ye koyuyorsan o senin kendi taktik zaafiyetindir. Eğer 2 forvet oynayacaksak Sneijder kenarda bekleyecek tabiki. Fakat Drogba ve Sneijder'i oynatmak için aldıysak Burak kenarda bekleyecek ya da kanatlarda oynayıp beklere yardıma gelecek. Zaten Fatih Hoca da böyle bir sistem kuracaktır
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

@nannar

Haklısın ben de katılıyorum yorumuna. Ama "neden Sneijder oyundan alındı" diyenlerin demek istediği kendi mevkisi olmasa bile Hamit'den daha kötü oynamıyordu. Yine de elinden geleni yapıyordu, fizik olarak da çok kötü gözükmüyordu. Az da olsa pas trafiğine yardımcı oluyordu. Yani 60'da alırsın anlarım ama devre arası böyle bir dünya yıldızını kendi mevkisi olmasa bile yine de ortalama bir futbol oynuyorsa çıkarmanın pek de yarar saglamadıgını gördük. Amrabat da girince hiç pas falan kalmadı ortada. İyice bireyselliğe bindi olay. Selcuk'un da daha çok yorulduğunu gördük. Sneijder en azından al ver yaparak topun bizde kalmasını saglayıp Selcuk'un nefeslenmesini saglıyordu.
    Ayrıca Sneijder oyun tarzı itibariyle hem forvet arkası hem de Selcuk bölgesinde görev yapabilecek biri bana kalırsa. Yani illa 4-4-2 oynayacaksak ve Sneijder'i de oynatacaksak yegane oynayacagı yer Selcuk'un yeri başka da yok.
    En mantıklısı Burak'ın sağ kanada çekilip 4 2-3-1 e geçmemiz. Burak savunma yapmıyor falan aman girmeyelim oralara, Farfan, Bastos savunma yapıyor mu sanki.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hamit'i hücumdan ziyade orta alanda çok koşup top kapıyor diye oynatıyor Fatih hoca. Ben Hamit kadar vitesimizi küçülten adam görmedim zaten....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit mi top kapıyor haha Aydın daha çok top kapar be Hamit ve Halil Altıntop kadar gereksiz insanlar görmedim ben futbol camiasında. Hiç bir şey yaptıkları yok.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Ağır abi yavaş adam. Top kapsa da yavas orta yapsa da yavas. O seviyenin temposunda oynayamıyor bariz. Olmuyor yani daha kaç maç göreceğiz. Tek yararlı özelliği sert ve etkili şutları, o konuda da bir şansızlıktır gidiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe'ye satmak lazım o zaman. Bir ara istiyorlardı çünkü.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Fenerbahçe'ye satmak lazım o zaman. Bir ara istiyorlardı çünkü.
    İlgileniyordu desek daha doğru olacak, o zaman Hamit Galatasaray da değildi.

Şuan ki oyunu ile de alacağımızı pek sanmam.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

@nannar

Fenerbahçe ortasaha 3lüsünde kullanacagı için onlara daha mantıklı olur en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Akhisar maçında Sneijder 79'da çıktı, fiziksel olarak düşmeye başlamıştı çok doğru bir karardı. Schalke maçında çıkması yanlıştı, Hamit direğe nişanladıktan sonra kendine gelememişti, Hamit - Amrabat değişikliği ile Burak'ı kenara çekip 4-2-3-1'e dönmeliydik. Hoca 4-4-2'ye devam dediği için çıkardı, bu da onun tercihi, Amrabat hücumda biraz daha etkin olsa haklı da çıkabilirdi pekala.

Taktiğin 4-2-3-1'e döneceği şeklinde haberler çıkmaya başladı, Burak sağda oynarken attığı 19 gol var, Sneijder, Drogba ve Burak birlikte oynayacaksa başka bir taktik gözükmüyor.

Hamit'i bitirmişsiniz de biraz fazla sanki bu eleştiriler. Hamit takımda en güçlü oyunculardan birisi, en çok atağı sağdan yapıyoruz çünkü Hamit sorumluluktan kaçmıyor, elinden geleni yapıyor. Çok parlak performans sergilemediğinin farkındayım ama Schalke maçında golü atsa kahramanlardan biri olacaktı. O pozisyona kadar fena değildi, sonrasında da oyundan koptu tamamen. Hoca Hamit'ten vazgeçmez kolay kolay, 1-2 maç dinlendirebilir tabii. Yeni düzene geçiş olursa Hamit zaman zaman yine sağda ve ortada şans bulacaktır. Biraz daha az topla oynarsa, pas trafiğine katılırsa çok verimli bir oyuncu olur takım için Hamit.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hic bir zaman olamaz. Macın tamamını izlersen eğer adamın 5 atağı yavaşlatıp kestiğini yanlış tercihlerle baltaladığını görürsün. 10 zararı varken 3 yararı olması bir halta yaramıyor açıkcası.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fatih hoca bu yil adaletli davranmiyor hamit yerine engini her turlu tercih ederim iste hamit"in adi var avrupada oynamis diye hoca kesmiyor kesemiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Hic bir zaman olamaz. Macın tamamını izlersen eğer adamın 5 atağı yavaşlatıp kestiğini yanlış tercihlerle baltaladığını görürsün. 10 zararı varken 3 yararı olması bir halta yaramıyor açıkcası.
    Özetlere göre yorum yapıyormuş gibi bir halim mi var ? Sağ kenarda çok verimli olmadığının farkındayım, Keita gibi yardıra yardıra gitmesini de beklemiyorum. Ligde 4, ŞL'de 2 asisti var Hamit'in, ligde tam 10 kez oyundan alınmış, ŞL'de 2 defa. Kötü olduğu maçlarda zaten çıkarılmış yani. Derbilerde ve Avrupa maçlarında çoğu zaman takımın en iyilerindendi Hamit. 10 kişi kaldığımız Beşiktaş maçında 10 kişi gibi hissetmememizi sağlayan oyuncuların başında gelir.

Hamit ortada hatta sol iç olarak çok daha verimli olur bence ama hoca onu sağda kullanıyor, ayrıca gelecek sene muhtemel bir Eboue ayrılığından sonra Hamit'in artık bek için düşünüleceğini tahmin ediyorum ben, yani gelecek sezon da takımın parçası olacaktır.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Eboue ayrılığından sonra Hamit'in artık bek için düşünüleceğini tahmin ediyorum ben, yani gelecek sezon da takımın parçası olacaktır.
    Ben de katılıyorum buna. Ama şu anda Hamit yerine Engin hatta en kötü Aydın bile tercih edilse daha iyi gibi sanki.

Not: Aydın'dan nefret ediyorum

Mesaj Yetkileri