Son saniye golu ile gelen 3 puan !
ve benim evde aldigim hal
Son saniye golu ile gelen 3 puan !
ve benim evde aldigim hal
SLOVAK MILLI KALECISI MUCHA'yi son anda kadromuza kattik.
Butun mevkilere adamlar aldik. Rotasyon yapabilecegiz bu cok onemli. Zorda olsa o ilk 6'yi zorliyacagiz gibi geliyor bana. Kadroma guveniyorum uyum sorunu fazla surmesse buyuk isler yapariz.
Fenerbahce ile anlasmistik, oyuncu ilede anlastik ama engel cikti WORK PERMIT
Oyuncularim maca hukmetmesini bildi. Ofansif kombinasyonlarimizda biraz calisma lazim olacak, kale onune cok iyi gidemedik tek sorunda bu gozuktu.
Dorduncu sezonuma giris yaparken gozume birsey carpti. 4 senede oyuncu bonservislerine harcadigim para
£46,000
ve giden oyunculardan elde ettigimiz para
£460,000
Work permiti almak icin oyuncunun milli takimdami oynamasi gerekiyor ?
Arjantin ve Brezilyaya acilmayi dusunuyorumda bir kisa liste hazirlamak icin.
Sans bizim yanimizdaydi, Derby cok ustun futbol oynamasina ragmen son vuruslari yapamadi.
Golu bulduktan sonra maci aslinda lehimize cevirebilirdik ama onemli bir pozisyonu degerlendiremedik hemen ardinada 2ci golu yiyince mac elimizden kacti gitti
Tek kursunla 3 puan
Watford macini almaliydik ! bu derbi macini taraftarlarmiza hediye etmeliydik kotu sonuclardan sonra ama yapamadik
ISMAIL SOV !!!
LUTONDA BOMBA ETKISI YARATACAK TRANSFER
!!!
hocam jermain defoe hayırlı olsun baya iş yapar sakatlık yaşamazsa
Jermain Defoe mi ? Söylenecek birşey yok. İzleyelim görelim.![]()
TariboWest
Imza attirdigim gun zaten dedim, Jermaine oynarsa playofftayiz, oyniyamazsa unutalim EPL'i
Agustosun son gunu bir girisimiz olmustu ama bizle masaya bile oturmadi. Neyse bekledik Eylul ortasi gibi gorusmeyi kabul etti ama istedigi paralar haftalik £30,000 civari paraydiki bunu Luton Townun odemesi mumkun degildi.
Ve bundan 1 hafta once baktiki Milwall kendisine teklif yapmis, tekrar sartlara bir bakalim dedik. Defoe haftaligi £15,000'e dusurmus, bizde verilebilecek en iyi kontrati verdik ve kendisinin 5 takim arasindan bizi secmesini sagladik.
BOLTON'a Defoe darbesi
Barnsleye yenilmememiz lazimdi !
Mac 2 dk icinde elimizden gitti hersey rakibin kirmizi gormesiyle basladi
Last edited by Bordo61Mavi : 24.Şubat.2013 at 17:55
Sonlara dogru Defoe cikti ve 3 puani aldi
Defoe transferi çok güzel olmuş, yoruma gerek yok gerçi geldiğinden beri sadece 1 maçta gol atamamış zaten.![]()
Ligin en iyilerine yenip gucsuzlere kaybediyoruz
Neredeyse butun maci 10 kisi oynamamiza ragmen 3 puani aldik. Sezon sonu EPL'e cikarsak bu maca borclu olacagiz !
Bukadar caresiz kaldigimiz coktandir gormedim, hic bir varlik gosteremedik sahada
Bukadar pozisyona golu atmamiz lazim !!!
3 puan cepteydi sanmistik
Beraberlige bagladik
Galibiyet nasil birsey unuttuk
Cok sukur
Bukadar iyi oynadigimiz macta bile az kaldi puan kaybi yasiyacaktik