Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kırmızı Şeytanlar bu sene ligde ne yapar?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Şampiyonluk

2 18.18%
  • Şampiyonlar Ligi bileti alır

3 27.27%
  • UEFA bileti alır

4 36.36%
  • Avrupa'ya hiçbir bilet alamaz

0 0%
  • Orta sıralarda kalır

0 0%
  • Küme düşer

2 18.18%
1 ile 30 arası toplam 601 sonuç

Konu: Biraz Heves, Biraz Cesaret, Bu Şehir Size Emanet

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupa'ya gideceğini düşünüyorum Bursaspor'la puan farkı çok değil Şampiyonlar Ligi'ne gidebilirsen, inanılmaz bir sıçrama yapmış olursun, hadi bakalım..

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Avrupa'ya gideceğini düşünüyorum Bursaspor'la puan farkı çok değil Şampiyonlar Ligi'ne gidebilirsen, inanılmaz bir sıçrama yapmış olursun, hadi bakalım..
    Avrupa bileti alabilirsek çok güzel olur. Şampiyonlar ligi güzel görünsede bize 2-3 gömlek fazla gelir şimdilik ülkemizi rezil etmeyelim bursa giderse onlar daha iyi bizden biz UEFA ya razıyız bu sene

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Bu maçı kazanabilsek şampiyonlar ligi biletini sipariş vermiş olacaktık ama olmadı

Buda Bursadan kaptığımız oyuncu

AKDENİZ DERBİSİ
    İlk defa bir Akdeniz Derbisinden rahat galibiyet aldık. Willian iyice ısınmaya başladı seneye çok faydalı olacağını umuyorum

Bunladra Antalyadan kaptıklarımız

EUFA da yız
    Bu sezon evimizdeki son maçtı ve artı bi özelliği daha var galibiyet UEFA elemelerini garantiler. Ve öylede oldu Volkan ı geçmekte çok zorlandık açıkçası çok gelemedik ama yinede etkili geldik. Kaptan penaltı kaçırmasa stres olmazdık ama canı sağolsun.

Son haftaya girilirken dikkat çekmek istediğim bir nokta var BJK nin durumu. Düşme tehlikesi

Son maçlar

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Avrupa mız garantiydi zaten ama şampiyonlar ligi umudu vardı ancak Bursa dan gelen haberler bu maçı formaliteden öteye götürmedi. Kağan 3 ay sakatlandı allahtan sezon bitti

Bu da Kayseriden kaptığımız

SEZON BİTTİ
    BJK rakibini yenemedi ama A.Demirspora dua etsin Bolu yu yendi yoksa düşecekti

Lig Konumuzdan ötürü bize verilen para çok güzel

Bu başarıyı hak eden oyuncularımıza dağıttığımız prim analarının ak sütü gibi helal olsun aslanlarım

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Bunlarda an itibariyle anlaştığımız diğer isimler

Şimdi bünyemizde olan Hüsejinovic , Nadarevic, Mkoyan ve Boum bunları elden çıkarığ hem bütçe yapıp hemde artık kurumsal yatırım yapmak istiyorum. Boum hariç diğerlerini satmaya kararlıyım ama Boum en değerli oyuncumuz sağlıklı bir karar vermem gerekiyor ya tam zamanında elden çıkarıp para kazanmamız gerekiyor yada devam etmemiz gerekiyor.
    Bir diğer sorun ise Ufuk Ceylan ve Ceyhun Gülselam, bu iki oyuncununda kendi kulüpleriyle sözleşmeleri bitiyor yani sözleşme teklif edebiliriz, Ceyhun biraz fazla istiyor ama imkan elverirse mutlaka takımda görmek istiyorum zira taktiğin en önemli parçası, gerek hava toplarında gerek geriden topu oyuna sokmada çok iyi yerli olmasıda artısı. Ufuk ise kesin değil onun yerine yabancı da alabiliriz bakalım neler olacak

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

DİĞER LİGLERİMİZ

TÜRKİYE KUPASI

YILIN 11 İ

eN İYİ GOLCÜLER

EN İYİ SAVUNUCULAR

EN İYİ BEN

KİBAR FEYZO OLAMADIK

ÜLKE SIRALAMASI