Sayfa 125 / 220 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175 ... SonSon
3,721 ile 3,750 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Yönetim açıklamadan hiçbir projeye inanmamak lazım.
    Yarın açıklanıyor. Bir de skorbord basketbol maçlarındaki gibi sahanın ortasında olacakmış. İçi çok güzel olmuş beyaz koltuklar falan ama dışı şeffaf olduğu için saece direkler gözüküyor, kötü duruyor.

Pek bir şey anlamadığım stad şeklini ve dizaynını en gzüel anlatan fotoğraf bu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Koltuk felan gereksiz aslında Taraftarımız oturup maç izlemediği için

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben de bir şeye benzetemedim ve eğer buysa proje, beğenmedim. İnşallah, böyle bir şey değildir stad projesi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende pek beğendim. Bizim yani taraftarların ruhuna uygun değil. Üstünde Kartal olan daha asil duruyor, umarım o olur.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Arsenal'ın stadı gibi aynı ona benzetilmiş. Bu arada Veli'ye üç dikiş atılmış. Tam iyi oynamaya başlamışken inşallah sakatlığı ciddi değildir. MR'ı çekilecekmiş. Necip ve Oğuzhan'ın derbiye yetişmesi zor iken birde Veli'yi kaybetmeyiz inşallah. Mehmet Akgün falan oynarsa duman olur.
    Last edited by Mamadou : 24.Şubat.2013 at 01:15

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Kulübü Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde yapılıyor.

Beşiktaş Kulübü Kongre üyelerinden Kadir Kılıç, Kurul Toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kılıç, yaptığı açıklamada;

''Önerge Haziran ayında yapılan kogrede önerdiğimiz önergeyi çağrıştırıyor. Bir şey alıp götürenler varsa ve buna göz yuman varsa bundan hesap sorulsun diye yönetim kuruluna mahkemeye verme yetkisinin verilmesini istedik. Beşiktaş, kimsenin tapulu kulübü değil, milyonların kulübü ve sevgilisi. Kulübün son 8 yılda bu hale gelmesinde emeği olan şimdiki TFF Başkanı olan Demirören'den de hesap sorulmasını tüm kamuoyu beklemektedir. Bu bir milat ve ilk olmalıdır. 110 yıllık çınarın düştüğü durum ortadadır. Ben önergeye destek veriyorum. Ancak bizler bunun takipçisi olacağız. Beşiktaşlıların, Türk spor kamuoyunun beklediği bir şey var, bu hesap kesilsin.'' dedi
    Beşiktaş Kulübü Kongre üyelerinden Aydoğan Cevahir, Kurul Toplantısında açıklamalarda bulundu.

Cevahir , yaptığı açıklamada;

"2004- 2012 arasında gerçekten Beşiktaş, mali uçurum noktasına gelmiş. Bir TFF Başkanı düşünün ve kulüpten alacağı var. Buna bana dünyadan örnek verebilir misiniz? Bunu utanç verici bir tablo olarak görüyorum. Bu borcun hesabının da kendisinden sorulmasını istiyorum." dedi.
    Yönetim Kurulu idari faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Mesut Urgancılar'ın açıklaması şöyle:

"Temel problemimiz kongre üye yapısıdır. Bu nedenle zaten bir değişiklik yaptık. Yeni üye sayımız 1660'dır.Yeni üyelerimizin yüzde 35'i İstanbul dışından olmuştur. İnanıyoruz ki; fikri hür, vicdanı hür Beşiktaş Kongre Üyesi yapısıyla kulübümüz daha ileriye gidecektir.

Geçen sezon Futbol Takımımız 3 kulvarda mücadele etti. Takımımız, UEFA Kupası'nda mücadele etmeye hak kazansa da kupadan men edilmiştir. Yeni sezona Samet Aybaba yönetiminde başlayan futbol takımımız Türkiye Ligi mücadelesini sürdürmektedir. Geçen sezon 5500 olan kombine kart satış adedimiz bu sezon 10880'e yükselmiştir. Son 4 sezonun ortalaması bilet satışı 7746 iken bu sezon 10767 olmuştur. Maç başı 480 bin TL gelir elde edilmiştir.

Basketbol Takımımız, geçtiğimiz sezonu 4 kupayla tamamladı. Sezona Erman Kunter yönetiminde başladı ve ilk kez katıldığı Euroleague turnuvasında TOP 16 oynama hakkı kazandı. Basketbolcularımız bu sezon 2128 kombine kart sahibi ve 4500 biletli seyirci ortalamasıyla oynamaktadır. Kadın Basketbol Takımımız, sezona kötü başlasa da ikinci yarı toparlanmış ve mücadelesini sürdürmektedir.

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Voleybol Takımımız, sponsor desteğiyle lig mücadelesine devam etmektedir.

Hentbol Takımımız, başarılı performansını sürdürmekte ve Avrupa Kupası'nda camiamızı temsil etmektedir.

Yönetim Kurulumuz, 2012 Mart ayında göreve geldiğinden bu yana 26 milyon 220 bin TL'lik 61 adet davayı kapatmıştır ve 39 davayı protokole bağlamıştır.

Kartalcell abone sayımız 356 bine, Beşiktaş isim haklı kredi kartları abone sayımız 104 bine ve dergi abone sayımız 25500'e yükselmiştir.

İletişim alanında birçok sayfa ve uygulamayla dijital mecralarda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Kartal Yuvası mağazalarımıza taraftarlarımız büyük önem veriyor ve satış rakamları önemli derecede yükseldi."
    Sayman-Mali İşler Komitesi Üyesi Berk Hacıgüzeller, kulübün mali faaliyetleri hakkında üyelerimize bilgi verdi.

Hacıgüzeller'in açıklaması şöyle:

"2012 Aralık ayı içerisinde derneğimiz bankalar konsorsiyumu ile 30 milyon USD'lik kredi anlaşması imzalamıştır ve teminat yapısı olarak kendi kaynaklarımız gösterilmiştir. Ayrıca Ziraat Bankası'ndan da kredi elde edilmiştir.

Sermaye artırımı konusunda çalışıyoruz. 40 milyon TL'lik sermaye için yüzde 400'lük artış yapılması planlanmaktadır. Derneğin sermaye artırımına katılım payı nakit olarak yapılacaktır.

Derneğimize bağlı 4 şirket bulunmaktadır. Önümüzdeki dönemde bu şirketlerin birleşmesini ve halka arzını sağlayacağız.

Kulübümüzde 424 kişilik bir personel kadrosu bulunmaktadır.

Kulübümüzün net borcu 551.922.761 TL'dir."
    Mali İşler Komitesi Berk Hacıgüzeller, Beşiktaş Kulübü Mali tablosu hakkında açıklamalarda bulundu.

Hacıgüzeller, Beşiktaş Kulübü'nün borcunun 551.922.761 TL olduğunu açıkladı.
    Orman, yaptığı açıklamada;

''Hesap sorma ve hesap verme yeri Beşiktaş Genel Kurulu'dur. Size söz verdiğim gibi asla bir yanlış içinde bulunmayacağız. Bugün yönetime geldiğimizin 11. ayı. Bugün 11 ayda neler yaptığımız ve neler planladığımızı anlatacağız. Seçimde söz verdiğim gibi hiçbir yalan, kayırma ve yanlışın içinde bulnmayacağımızı söylüyorum, aynen devam edeceğiz. Kimseyi örgütlemedik. Kimseye bizim lehimizde konuşun demedik. Değerli yönetim kurulu arkadaşlarıma ve kulüp personelime teşekkür ediyorum.''

''Herkesin bildiği gibi yayın, stat, reklam gelirleri imzalanmış ve kullanılmış haldeydi. Bu süreç içerisinde Beşiktaş'ta birlik ve beraberliğin sadece lafta değil Beşiktaş ruhu üzerinde olmasını istedik. Camiayı dedikodulardan ayırarak insanlarda güven oluşturmayı hedefledik.''

''Geldiğimizde futbol takımımızla alakalı 60 Milyon TL sadece futbolcularıma borcumuz vardı. Fink diye bir futbolcumuz vardı. Samsunspor'da oynuyordu onun bile borcu ödenmemişti. Büyük çoğunluğunu ödedik, yapılandırdıklarımız var. Sezon sonuna kadar bitirmeyi amaçlıyoruz. Biz Bobo'nun, Nihat Kahveci'nin, Hakan Arıkan'ın 2 sene önceki borçlarını ödedik. Nihat Kahveci'nin 5 Milyon TL alacağı vardı. Faiz ve avukat parası olarak 6.9 Milyon TL istedi. Bunun 6.7 Milyon TL'sini ödedik. Diğer kalanını da haftaya ödeyeceğiz. Bunu herkes bilsin ki Beşiktaş üzerinden kimse prim yapmasın.''

"Beşiktaş kulübünün futbolcularına ve basketbolcularına, voleybolcularına bu sezonla alakalı borcu yoktur. Öncelikli amacımız Beşiktaş'ın itibarını kurtarmaktı. Geldiğimizde 70'i icra takibi, 142 adet uyuşmazlık dosyası vardı. 25 Milyon'un üzerinde ödeme yaptık. Beşiktaş geçen sene gerçeğe aykırı beyandan dolayı Avrupa'ya gidemedi. Fulya'da ise her şey rayına oturmuş durumda. Fulya'dan yılda 12.5 Milyon Dolar gelir elde edilecek."

''Önce itibarımızı kurtarmak için uğraştık. Bu sezon sonundan itibaren Beşiktaş'ın geçmişler ilgili hiçbir borcu kalmayacaktır. Geldiğimizde çok sayıda hukuki dosyayla uğraştık. Bu dosyaların çoğunu kapattık. Beşiktaş, bundan sonra edinlerini yerine getiren, getiremeyeceği edinlerin altına imza atmayan bir kulüp olacaktır. Hiçbir kandırmanın içinde olmadık. Sermaye artırımı yapmaya karar verdik. Bunda diğer kulüplerin izlediği yolu izlemedik. Sermayedarlarımızdan gelecek kaynaklarla bütün borçlarımızı kapatacağız. Beşiktaş, artık borç ödemeyen bir kulüp hâline gelecek. Lisans almakta sıkıntılarımız var ama büyük yol katettik. Yaklaşık 20 milyonun üzerinde kira kaybımız oldu. Beşiktaş'ın UEFA'ya katılamamasının nedeni gerçeğe aykırı beyanda bulunulmasıdır.''

"Futbol takımımızda yeniden bir yapılanmaya gidiyoruz. Ahmet Kavalcı, Tamer Kıran ve Deniz Atalay yoğun mesai veriyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum.En kısa zamanda pilot takım satın alacagiz ve oynamayan oyuncularımızı oraya vereceğiz. Önümüzdeki sezonlarda A Takımı'nda olmayan futbolcumuz herhangi bir siyasetçinin isteği üzerine hareket edemeyecek. Futbolcularımızdan isteğimiz, şerefleriyle oynayıp haklarıyla, alınteriyle galip gelmeleri. Yönetim Kurulu olarak basketbola gerekli ilgiyi gösteremiyoruz. Takım, her sene yeni bir stratejiyle idare ediliyor. Basketbol şubemizin iyi gittiğini düşünmüyorum. Radikal bir karar aldık. Şubemiz özerk olacak. Amatör sporlar için sponsorlar bularak kulüp giderlerini azaltmaya çalışıyoruz."

''Kartal Yuvası'nın çok özverili bir yöneticisi var, Metin Albayrak. İyi gidiyoruz. Üç yeni mağaza açtık, sayı 27'ye çıktı. Bu sezonki bütçesi 10-11 Milyon'dan 30 Milyon TL'ye çıktı. Gelecek sezon 13 yeni Kartal Yuvası daha açacağız. Ciromuz çok düşük. Rakiplerimiz bizim iki mislimiz civarında lisanslı ürün satıyor. Onları yakalamak için çaba gösteriyoruz. Geldiğimizde malzeme alamıyorduk, bu problemler ortadan kalktı. İnşallah ürünlerimizden memnunsunuzdur. Yakında Bağdat Caddesi'ne Kartal Yuvası açacağız.''

İNÖNÜ STADI AÇIKLAMASI

"6 senedir stat konuşuyor. Yıkıldı, yapılıyor, ne oldu ne bitti, bütün geldiğimiz süreci anlatmaya çalışacağım. Serdar Bilgili'den bu yana Beşiktaş için çakılmış bir çivi yoktur. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a minnettarlığımı sunuyorum. O olmazsa proje bu konuma gelmezdi. Bizi çok destekledi. Spor Bakanı, yeni ve eski kültür bakanı, Kadir Topbaş çok yardımda bulundu. Stadın yapısal bir çok problemi var. Bugünün ihtiyaçlarının hiçbirini karşılayamaz durumda. Bu statta kimseye hizmet veremiyoruz. 2002 senesinde ilk defa stat ile ilgili Serdar Bilgili'nin Başkanlığında ben dile getirdim. O zaman bir stat ve Beşiktaş'ı bekleyen bir tehlikeyi anlatmıştık. O günkü raporlarda stadın kendi ömrünü tamamladığı ve stadın bir an önce yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini dile getirdik. Stat nedeniyle rakiplerimiz ile bu yüzden gelir açısında aramızın açılacağını söylemiştik."

"Beşiktaş, halkın takımı ve halkın hoşuna gitmeyecek bir proje olmasın istedik. Tarihi dokuyu hissettirecek bir projeye başladık. Bir çok stadı mimarımız ile inceledik ve icraata başladık. Sayın Başbakanımız ile görüştük ve destek verdi. Onun desteği ile de yol almaya başladık. Şu an itibariyle stadın bir planı ve imarı vardır."

"Nisan ayının ortalarına ve sonlarına stadın doğru çevresini koruma altına almamız lazım. Stadımız 8 metre daha aşağı ineceğiz. Su seviyesinin altında inşaat yapacağız. Beşiktaş AŞ bu stadı yapacak. Ucuz yapacağız ve taşın altına eline alacağız. 150 Milyon Dolar'lara çıkmayacak. Beşiktaş'ı yönetenler risk almak zorundadır ve arkadaşlarımız da buna destek verdi."

"Ligin bitimiyle birlikte ilk olarak yeni açık tribünün yıkımına başlayacağız. Konserler yapacağız ve bize yakışır bir şekilde veda edeceğiz. Amacımız 1 sezon dışarıda oynamak. 2014 sezonu Ekim ayında stadımızda oynamaya başlamak istiyoruz. Stadımız 23 metre geriye çekilecek. Stadımızın 3 tarafı locayla kaplı, bir tarafına ise loca yapmadık. Bizi biz yapan taraftarımızın coşkusuna ayırdık."

"600 arabalık bir otopark olacak. İçerisinde çok önemli restaurantlar, kartal yuvası ve müze olacak. Stadımızın hem modern hem de tarihi yansıtan bir görüntüsü olmuştur. Sanmayın ki bizim stat yapılınca dolmaz. Hiç kimse endişe etmesin Beşiktaş taraftarı cefakar ve vefakar bir taraftardır. Rakibimiz bizden daha az taraftara oynuyordu. Ama yeni stadını dolduruyorlar."

"Beşiktaş'ın hakkını ben ve arkadaşlarım kimseye yedirmez. Başkan dedi diye olacak bir şey yok. Bazı konularda arkadaşlarım benden daha yetkilidir. Benim bilip de İkinci Başkanımın bilmediği hiçbir konu olamaz. Her şeyi kendi aramızda tartışırız. Biz şeffaf bir yönetim kuruluyuz." diyerek sözlerini tamamladı.
    Last edited by Ralph : 24.Şubat.2013 at 15:11
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu anda stadyum yenileme projesi ile ilgili konuşuluyormuş

İçeriğini bilmiyorum ama "Şan Ökten Tesisleri" yapılacakmış.

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ve işte yeni mabedimiz:

Kaynak: http://www.bjk.com.tr/tr/haber/54868
    FM Gazetesi

Allah aşkına kim tasarladı bu stadı. Güneş alsın diye şeffaf falan dinlemek istemiyorum. Sanki dünyadaki her stadın üstü şeffaf.İngiltere'de Almanya'da bu böyle mi?Hayır. Üstü açılır kapanır yapmak bu kadar mı zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onun maliyeti bir hayli fazlaymış sanırım.
    FM Gazetesi

Güzel olacak güzel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dikkat ettiyseniz eski açık aynen kalıyor ve üzerine yapılıyor. Eski açık yerinde kalıyor yani. Sanırım sadece üst bölümler yıkılacak. 23 metre geride olmasının sebebi de bu. Benim de hoşuma gitti.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Onun maliyeti bir hayli fazlaymış sanırım.
    Stad bu. Sanki 10 günde değiştirilebilecek bir şey. 40 yılda 1 kez yapılıyor bari paraya kıyılsında iyi bir şey yapılsın. Bu stad eğer gerçekten böyleyse tam bir rezillik. Şu şeffar kaplama ile stadın duvarları arasında boşluk var. İnanamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir tek dileğim var yeni stad ile ilgili oda artık oyuncular rahat rahat korner kullanabilsin Gazeteciler ile akraba oluyorlar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Dün gördüğüm stadın aynısı. Beğenmedim açıkçası; ama hayırlı olsun demekten başka yapacak bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu anki stadın tamamı yıkılsa dediğiniz gibi daha güzel mimariler olabilirdi ama bazı şeylere mecbur kalınmış durumda. Mesela eski açık aynen kalacak. Bir kısmı yıkılıp üzerine yenisi yapılacak. Oda dekor gibi gösterilecek. Muhtemelen kaplama falan yapılır o kısıma. Biraz da el mahkum durumda.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Buna ısınamadım bir türlü. Üzeri Kartal olanda kaldı aklım hala benim. Neyse, yıllardır yapamadığımız stadımız FEDA sezonunda yapılıyor, bize de destek olmak düşer.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Görsel olarak kötü gözüküyor.Tuhaf gözüküyor.Öncelerde paylaşılan stad resimleri kartallı falan çok güzeldi.Bu çok sönük kalmış.Çok gösterişsiz,sıradan bir görünüşü var.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

NTV SPOR ‏@ntvspor
    DEMİRÖREN İBRA EDİLMEDİ! BJK Genel Kurulu'nda 1 Ocak-27 şubat 2012 arasındaki Demirören dönemi idari ve mali açıdan ibra edilmedi!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İşte bunu bekliyordum ben de. Nihayet, aklı selim bir karar alınmış. Dava açılacak şimdi o dönem için ve Demirören de ihraç edilebilir BJK camiasından.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Stad güzel bence. Işıklandırıldığında akşamları uzaktan bile çok güzel gözükecektir.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İhraç edilince ne olacak? Sadece borcu mu silinecek yoksa tazminat alınacak mı?
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

En doğru karar buydu, şimdi hesap sorma zamanı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

@Görkem

Açıkçası o kadar net bilgilere sahip değilim bu konularda. Yine de bir araştırayım ben.

Tüm borçlar silinirse (Demirören'e olan), o bile bir kazançtır kulüp adına.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keşke borçlar silinince her şey geçip gitse ama adam öyle bir tahribat yaratmış ki takımda... Neyse ne azından bir stresten kurtuluruz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Görkem, tazminat davası açılabiliyormuş; yani, yd döneminin zararlarını çatır çutur alabiliriz.

Bu arada, yd'nin ibra edilme oylaması sırasında Fikret Orman çekimser kalmış ve elini kaldırmamış. Kararı üyelere bırakmış. Üyeler ise, dava açılsın ve ibra etmeyelim şeklinde oy kullanmışlar.

Umarım, yd'nin ibra edilmemesi ve kendisine dava açılması camiaya zarar vermez. TFF Başkanı, bu adam çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yani verecekliyken alacaklı durumuna gelmiş oluyoruz kazanırsak.

Evet çekimser olduğunu bende okumuştum. Arası bozulmaması için üyelere bırakmış ve üyeler de bu karara varmışlar. Çok da akıllıca olmuş bana kalırsa.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu konuda sana katılıyorum.

Ayrıca;

1- Staddan alnımızın akıyla çıkalım.
    2- Şan Ökten Tesisleri camiaya kazandırılsın.
    3- Demirören ve Sinan Engin gibi sözde Beşiktaşlılar, camiadan ihraç edilsin.
    4- Levent Erdoğan, Ahmet Nur Çebi vs. gibi gereksizler yönetimden çıkarılsın.

Bunları yapsın, Fikret Orman'a tek bir laf edersem namert olayım!

Mesaj Yetkileri