arkadaşlar uefaya giden yandı sönükyazılı oyuncuların takımları(rus,israil,azeri,...) gibi takımlar müthiş oynuo tikwa die takım wardı adamı 89 da atığım golle 1-0 yendim grup ikincisi oldu çeyrek finalde elendi
arkadaşlar uefaya giden yandı sönükyazılı oyuncuların takımları(rus,israil,azeri,...) gibi takımlar müthiş oynuo tikwa die takım wardı adamı 89 da atığım golle 1-0 yendim grup ikincisi oldu çeyrek finalde elendi
Bana göre Recoba baya abartılmış.
recoba her zaman öleydi ama bence abartı deil adam gerçektede uzaktan şut,teknik,zeka dan falan oluşuo![]()
recoba normadede ii
abartilan bir adam da vaLenciaLi fabio aureLLio cok abartiLmisya o adam o kadar iyi deiL ki.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
sönük oyuncuları açmak istiyorsanız o oyunca şözleşme önerin eğer kabul ederse o oyuncu acılıyor
en fazla ibrahiovic abartılmışş
ibrahimovic bence normal yapılmış adam o özelliklerde bi forvetteOriginally Posted by fadilkaan
ronaldinhoya haksızlık war adam oyunun en iyi 3. futbolcusu olamaz böyle şey![]()
Riquelme çok çok abartılmış
Bence saydığınız adamların hepsi iyi oyuncular özellikler de tabi iyi olacak, abartılı olanlar olabilir.
Eller var Trabzonda tutunamadı nerdeyse dünyanın en iyi defans oyuncusu olarak yapmışlar, Sinan Kaloğlu Milli Takımın forvetine geçmiş özellikler dehşet olmuş. Beşiktaşta Erman Kaygusuzer var forvet yaşı 22, gerçekte öyle adama sahip olsak şampiyon oluruz, bitiricilik18 kafa20 frikik19, 10dan düşük puanı da çok az.
ya bence yanlıs hatırlıyosun.gallas aslında göbekte daha ii oynuyo ama bu sene izledigim maclar da del horno cezalı ve sakat oldugu zaman sol bekte oynuyo.ama aynı ümit ozat gibinaptıgı belli olmuyo solda oynarken
![]()
recoba rıquelme abartıldı dıyenlere bu ıkı adamın maclarını ızlemeleırını onerırım
vıllareal bugun arjantınlının sayesınde bıyerlere geldı
bence turklerden alı ozturk abartılmıs
zaten ıbrahım akın alı ozturk ırfan asaran bu oyunun en ıyı ve en cok yukselen 3 oyuncusun turklerde.bunu cm yapanarda soledı
bence abartı oyuncular ısvec norvec belcıka fınlandıya danımarkada.
gerısı normal ronaldınho ıse eksık.bırde bızım okan yılmaz gungor ozturk abartı
adamlar ıtalya lıgınde ucucsa gectıler transfer olup gungor boyle oynasa lazıo deıl en azından bı fb gs alırdı
bence ibrahimovic ve servet
bence tuncay ı cok abartmışlar......
Ümit Özat
Volkan Arslan - adamın gravesenden farkı kalmamış biz boşuna ön libero arıyoruz![]()
Servet - Stam dan farkı kalmamış
Tomas Jun - Gol kralının bi numarasını göremedik
bence abartilan oyuncular cok fazla suruyle yani sadece bunlar degil...
daha var necati , kuranyi , kerlon ...
harbi yaa say say bitmez
emre aşık..
fred,adriano,ibo,pizarro bu liste uzayip gider
Lütfen yeni konu açmadan önce arama yapalım arkadaşlar.
Konuyu diğer konuyla birleştiriyorum burdan devam edelim....
"YÜCE ATATÜRK"
bence tuncay cok abartılmıs.
Abi ben de İbrahimoviç ten bıktım.Adam tutulmuyo da
ibrahimovicden utanoyorum bi adam bu kadar iyi bu kadar kotu olamz...
aynızamanda brezilyalılar ucmus...
Kesinlikle bir fenerbahceli olmama ragmen arkadas haklı tuncay ın teknik 18-19-20 oluyo genelde tuncay o kadar teknik bir oyuncu degilkiOriginally Posted by carsilican
Bide ümit özat var ne cok 20 si var adamın yaf
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
iboviç bencede çok abartılmış bide bazı oyuncuların özellikleri berbat oyndıkları oyun attıkları goller inanılmaz bende bi adam vardı dc uzun şut bir elin parrmak sayısını geçmez 35-40 metreden inanılmaz bi gol attı aşırtma falan da diil
,Originally Posted by carsilican
bencede abartılmış adama dünyanın en büyük kulübleri teklif yapıyo barça,arsenal vs.
keneddy bakırcıoglu var oyunu large yapOriginally Posted by turgutbey
sadece süreklilik ve teknik abartılı okadarOriginally Posted by carsilican
bencede zlatanı çok abartmışlar