Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Galatasaray zorlanır ama kazanır
Schalke maçı sonrası moral bozukluğu olacaktır, zaten önemli bir maçtı, önemi daha da arttı. Kırılma maçlarından birisi olabilir, zemin yine büyük handikap. Çıkacak kadroyu merak ediyorum, umarım Drogba oynar ve erken bir gol buluruz. Sürprize açık bir maç gibi duruyor, tedirginim açıkçası.
Nedense haftalardır bu maçı bekliyorum ve bir kaç haftadır takip ediyorum Orduspor'u,izlediğim kadarı ile iyi bir oyun ortaya koyamıyorlar,Kayseri maçında 4-0,5-0 bitecek maç şanslarına 0-0 bitti.Kazanacağımızı düşünüyorum,Sneijder siftah yapar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ordu olumune asilir biz ise defansi açmakda zorlaniriz 1-0 falan kazaniriz ama.
Galatasaray'da yorgunluk ve moral bozukluğu olmasına rağmen, zor da olsa kazanır.
Canım FEDA olsun sana !
Bence rovanş alınır. Futbolcular söylemeselerde içlerinde kalmıştır geçenki maç.
Orduspor çok kötü oynuyor bu aralar, İnşallah ayağa kalktıkları maç olur. Ama GS bir şekilde kazanır diye düşünüyorum, hatta Schalke maçının acısı Ordu'dan çıkabilir.
Cuper'in de takımından beklentisi azaldı sanki, bir ara şöyle yorumunu görmüştüm, "artık alt sıralarda mücadele eden bir takımız.". Bir kabullenme var gibi, Zaten beraberlik rekorunu da elimizden aldılar, artık kolay kolay bırakmazlarBu maçtan maksimum bir puan çıkarabilir Orduspor.
Ordu kötü gidiyor alıcakları her puan onlar için altın değerinde. Morali bozuk olan ve kafası Schalke maçında olan Galatasaray puan kaybedebilir.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Çok rahat bir maç bekliyorum.En az 2 farkla kazanırız.Drogba ve Burak boş geçmez.
bu haftaki bekledigim kadro bu biraz rotasyona gitsek iyi olur gibi.
![]()
Zor maç olacak, bu hafta alınan sonuçlardan sonra Ordu için düşme tehdidi giderek daha da yaklaşıyor. Ben Akhisar maçı gibi stresli bir maç bekliyorum. Eğer erken gol bulabilirsek rakibi dağıtabiliriz fakat erken gol bulamazsak sıkıntılı bir maç geçer. Rakibin belli bir süreden sonra bir puana da razı olacağını düşünürsek, erken gol gelmezse; beraberlik çıkabilir.
Sneijder yine sol açık oynarsa ben maçı izlemiyorum abi.![]()
gokhan zanda oynasin yahu dany biraz dinlensin![]()
Semih'in sakatlığı varmış, yarınki maçta kadroda olmayacakmış.
Semih alınmamış kadroya.Bakalım kim oynacayak onun yerinde.Balta'yı oynatmaz herhalde hoca.Gökhan Zan napar kim bilir![]()
Gökhan Zan oynar bence, Gökhan - Dany pek hoş gözükmüyor ama yapacak bir şey yok. Yarın takım olarak iyi savunma yapmamız lazım, farkın kapanmaması içinde mutlaka kazanmamız gerekiyor. Zor ve stresli bir akşam olacak gibi.
Gökhan reyiz oynarsa atar duran toptanİlerde Sneijder-Drogba geride Gökhan Zan
![]()
Schalke maçı puan farkının inmesi Galatasaray'ı strese sokar Ordu kazanmak zorunda. Ordu puan alabilir.
ordu zor yenilen bir takim, yarinki macta oyunu cirkinlestirebilirler. puan farkinin da dustugunu hesaba katarsak kapananan ordu karsisinda galatasarayli oyuncular gergin olabilirler. cimbom erken gol bulursa rahat bir mac olabilir, obur turlu ordunun istedigi gibi gelisir mac. eninde sonunda galatasaray kazanir gibime geliyor, bu kritik haftalarda evinde puan kaybedecek kadar hovarda olacaklarini sanmiyorum.
semihin olmamasi kotu oldu, dun trabzonda bugun cimbomda kadromdaki 3 oyuncudan sifir cektim fantezi futbolda![]()
Bu takım 4-2-3-1 oynamalı, ısrar ediyorum. Oynarsak kazanırız.
Bu haftalara girerken ben Fatih Hoca'ya inanılmaz güveniyorum.Oyuncu seçimi mühim değil,Fatih Terim yeter.İnşallah kazanan biz olacağız,her manada.
İşte o güvenin de nedeni ; motivasyon
Adam 25 milyonluk camiayı tek başına motive ediyor,emekli olunca kesinlikle tribün lideri olmalı![]()
Örnek;
Schalke maçından önce Selçuk'un konuşulmasını istemesi ve Schalke maçında Selçuk'un olağanüstü bir gayret ile oynaması en yakın örneklerden birisi.
Yaptığı hataları bile gelip burada tartışmayacak bir güven işte bu. İsterse takım küme düşsün Fatih Terim varsa o takımda içimiz hep rahat.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bakalım Patates Tarlasından Nasıl Bir Sonuç Alacağız Çok Merak Ediyorum Schalke İle Zor Bela 1-1 Berabere Kaldık Ordu İle Ne Yapacağız Bakalım Göreceğiz Bu Akşam
Ligin ilk yarısında Ordu, - Es-Es, G.Birliği maçlarından sadece 2 puan almışız, bu periyot çok kritik, 3'te 3 efsane olur, 7 puana da hayır denmez tabii.
Gazeteler 4-3-1-2 ile 4-2-3-1 arasında kalmış taktik için, merakla bekliyorum kadroyu ve dizilişi.