1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Maç başlığına yazacaktım ama her zaman ki gibi Fenerbahçe kazanınca Hakem, Federasyon, Tff, Uefa, Nasa vs konuşuluyor : )

Her maç sonrası klişe bir cümlemiz var "Hatalarımızdan ders çıkaracağız" inanın hala bu dersin çıkarılacağı günü merakla bekliyorum. Her maça aşırı kontrollü başlıyoruz, baskı kurmuyoruz, golü de yiyoruz üzerine aynı oyun anlayışına bir süre sonra daha ediyoruz, bazen 2'yi yiyoruz bazen direkten dönüyoruz ve aklımız o an başımıza geliyor, Sahada olması gerektiği gibi rakip kalede daha etkili olacak adamları oyuna alıyor, sistemi gömülmekten kurtarıyor ve aynı anda hücum alanında skor yaratabilecek adamları sahada tutuyoruz, baskı kuruyoruz, golü atıyoruz, bazen ya kazanıyor ya da bir puanla yetiniyoruz... Peki haftaya ne oluyor biliyor musunuz veya sonraki haftaya ?

Aynı şeyler... Bugün bu maçta bu hatamız yüzünden sahada Şampiyonluğu da bırakabilirdik aklım, mantığım, futbol bilgim hiç bir şeyim açıklayamıyor bu durumu. Neden sürekli bile bile aynı hata içinde oluruz, gerçekten şaka gibi.

Artık telafisi olmayan bir süreçteyiz, 3 kulvarda devam ediyoruz ama bundan sonra hatalarımızın bedeli daha ağır olabilir, çok dikkatli olmalıyız.
    Bu maçı diğerleriyle karıştırmamak lazım. Daha ne oynadığımızı görmeden gol yedik çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bu maçı diğerleriyle karıştırmamak lazım. Daha ne oynadığımızı görmeden gol yedik çünkü.
    Ama müdahale etmekte geç kaldık Mehmet, Webo, Sow oyuna girene kadar Kasımpaşa savunması arasında sıkıştı kaldı, İkinci yarı başında müdahale gelir dedik gelmeyince ileri bağlantısı bir ara tamamen koptu ki o ara Gökhan'ın can havliyle çıkardığı bir top var kaderimizi belirledi.

Nihayet 60. dakikada beklenen değişikle artık oyunu tamamen karşı alana yıkabildik ama bugün kazanmamız bir lütuf. İşte ben kendimizi neden bu kadar tehlikeye attığımıza şaşırıyorum, tamam gerilimi seviyoruz ama bazen fazla geliyor : )

Ayrıca bu maçta şunu gördük Emre ve Meireles standart orta saha savunma ve ofans yönü dengeli bu yüzden tek forvetle aralarında pasör bir oyuncu yoksa tek forvetimiz fazlaca tek kalıyor. Bu yüzden Mehmet Topal üst düzey maçlar dışında bu ikiliyle beraber oynarsa hücum yönünden darbe yeriz. Gönül ister ki o bölgeye Salih tamamen monte edilsin çünkü aradığımız bizim içimizde dışarıda değil.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri