ordusporun kucuk bir surpriz yapabilecegini dusunuyorum sahsen. antalyasporun yaptigi hatayi yapmaz ve galatasarayin ustune giderse semih'in de yokluguyla bolca firsat yakalayabilirler.
ordusporun kucuk bir surpriz yapabilecegini dusunuyorum sahsen. antalyasporun yaptigi hatayi yapmaz ve galatasarayin ustune giderse semih'in de yokluguyla bolca firsat yakalayabilirler.
Bakalım Gökhan Zan nasıl bir performans gösterecek.Çok uzun zamandır oynamıyor.
Bu arada bütün Fenerbahçeliler Orduspor yener yapmış![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu sezon Orduspor'un ligde deplasman galibiyeti yok, İstanbul'da bizi hiç yenememişler. Sezonun ilk yarısında bizi yendikten sonra 16 maçta sadece 2 kere kazanmışlar, bu 16 maçlık periyodun ligdeki en başarısız takımı durumundalar. İç sahada ligin en başarılı takımıyız, tüm veriler galibiyete çıkıyor ama sonuç sahada belli olacak tabii ki.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Galatasaray'ın Orduspor maçındaki ilk 11'i şu şekilde:
Fernando Muslera - Emmanuel Eboue, Gökhan Zan, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Nordin Amrabat, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Didier Drogba.
Yedekler: Eray İşcan, Sabri Sarıoğlu, Aydın Yılmaz, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Umut Bulut.
4-3-1-2 gibi mi oynayacaz 4-4-1-1 gibi mi acaba?
4-2-3-1 gibi gözüküyor. Rakamlardan sıkıldım artık yemin ederim.Kazanalım yeter.
Amrabat'ın oynamasıyla Sneijder olması gereken yere forvet arkasına geçti.Kanatların defansif olarak katkı vermeleri şart.Burak gelmese de olur Hamit sağ beke doğru kayar ama Amrabat'ın geriye yardım etmesi gerekiyor.
4 4 2 değilmi diziliş.
aMRABAT - sNEIJDER - bURAK
---------hAMIT - sELCUK---------
olur bence ortasaha
amrabat veya sneijderdan biri sağda oynarsa şaşırmam inşallah asimetrik 4-2-3-1 dir
Aytaç abinin dizilimi doğrudur bence.
Sneijder'in ara sıra solda oynamasından dolayı
Hamit-Selçuk
Amrabat-------------Sneijder
Drogba-Burak
gibi bir şey de beklenilebilir![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Gökhan Zan, Engin Baytar'dan sonra en kötü oynayan oyuncu olarak kupadan elenmemize sebep olan ikinci isim olmuştu, umarım bu maçta 1461 maçındaki kritik pas hatalarını yapmaz.
Keşke Eboue'yi stoper oynatsaydık Gökhan Zan'ı görünce insan tedirgin oluyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Amrabat sağ kanat beyler demiş olayım.4-4-2 oynuyoruz.
Zemin kötü, hoca durgun, maç atmosferi yok gibi..
Hamit bu maçta da direkleri döver kesin.
hoca hala adaletli davranmiyor hamiti oynatmak ne ya oynat emreyi engini. ordunun kadroda baya ofansif bol gollu maç olur umarim.
Umarım kazanırız riskli bir kadro var sahada.
Bu arada maçımızı yine ESPN yayınlayacakmış.
Stadta boşluklar var herhalde 20-25 bin kişi falan var.Gitmeyecekseniz almayın abi şu kombineleri.
Hamit'i çağırmaları çok iyi oldu.
Burak yine şovunu yaptı.