Quote Originally Posted by barahir View Post
Habertürk bu maçla ilgili istediği haberi yapabilir, onlara itimadım yok özellikle de Kasımpaşa ile ilgili konularda. Şota isim vermedi, görmedim dedi, sonra vay efendim gidip kendi yöneticilerinin kanalına Emre küfretti demiş, vah vah..

Emre de Ntvspor'da "küfür edeni görmedim, kim ettiyse bana ismini söyleyin" demiş.. Hadi bakalım şimdi ne olacak?
ya emre yalan soluyor yada sota ile hilmi oksuz cok buyuk yalanci.

Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz: Saha içindeki bütün hakemler Emre'nin yaptıklarına kayıtsız kalıyor.

H.Hilmi Öksüz: Küfreden Emre'nin kendisi. Teknik heyetimin tamamına ana avrat küfür etti. Bunları hakem duyuyor, görüyor ama cezayı vermiyor

H.Himi Öksüz: Seyirci her şeyi yapabilir ama sahada futbol oynayan insanlar bunu yapmamalı.Emre takımızın moralini bozmak için saldırı yaptı

H.Hilmi Öksüz: Volkan, otobüsümüze kadar gelip Yalçın'a saldırdı. Bu yetmiyormuş gibi telefonlarla taciz etti. Bunlar ne kadar ayıp şeyler.

H.Hilmi Öksüz: Aykut Kocaman, dün maçtan sonra 'Kazanmak yolunda her şey mubahtır' demiş. Ne demek, yani galibiyet için her yapılır mı?