Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?
- Voters
- 29. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
Kasımpaşa
-
Emre bu insanlarda nasıl bir acı bırakmışsa artık, Bir düşürmediler adamı dilinden. Hayır aylardır bırakın rakipleri kendi oyuncularına sahada etmedik küfrü bırakmayanları, küfür yüzünden davalık olanları, basın toplantılarında edep yerlerini gösterenleri es geçti bu medya. Hatta yeri geldi bunları savundu ne oldu şimdi birden, ahlak bekçiliğine geri dönüldü ?
Gerçekten artık gına getiriyorlar insanlara, Maçın başında Fenerbahçe aleyhine haksız bir penaltı olmuştur bir kişi gıkını çıkarmaz, takım haksız yere 1-0 geride başlar oyuna, her şey normal seyrindedir. Maçın son dakikasında aynı şey olur;
TFF'ler, Küfürler, Uefalar, Oyunlar, Senaryolar, Digitürkler çevrilirde çevrilir. Ben açık söylüyorum bunu, benim bu kadar çok eleştirdiğim Fenerbahçe'ye, bu sezon bu kadar çok bocalayan Fenerbahçe'ye şampiyonluğu kaptırırsanız çıkıp da papağan gibi bunları tekrarlamayın, Beceriksizlik parayla değil ya, Kazanınca herkes temiz kaybedince (hatta onu bile hissetmeye başlayınca) her şey bir oyun, bir senaryo.
Mesaj Yetkileri