2-2 oldu burak yilmaz.
2-2 oldu burak yilmaz.
Dünkü küfür mevzusuna ve hassasiyeti hatırlıyorum da bugün hakeme yapılanlar ilginç geliyor.
Burak şovunu yapmış yine.
Gs alır bu maçı.
Gooooooll 3-2 burakkkkk
Burak Yılmaz şovuna devam ediyor !
Galatasaray 3-2 öne geçti yine oyunlar oynanıyor senaryo var beyler : )
...
Bizde boyle burak yilmaz !
dogru soluyorsun baldemir oynanan oyunlara karsi hakemide yendik![]()
ağlamak istiyorum ağlama yok böyle bir maç
Dedik bizim maçın benzeri oynanıyor diye..
Taraftara helal olsun !!! Maç başladıktan beri 2-0 bile olsa muhteşem bir destek verdiler.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şampiyon Geliyor !!
İnandık biz sizleree,Cimbom yüzümüzü güldür bu sene !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yürüyoruz biz bu yolda, göğüs gerdik zorluklara!
Drogbayi unuttum reis cok guzel kafa toplari indiriyor keske kacirdigi gol olsaydi muthis olurdu
Çok iyi bir geri dönüş,kutlamak lazım ama maç bitmedi henüz
Şampiyonluk Şarkısı,Düşmesin DillerdeN TirbünlerdeHaykırıyoruz Yineee ,Tek bir dileğimiz Var Cimbombomumm Şampiyoooon Ollll...
ohaaaa selcuk 4-2
Selçuk da atıyor![]()
selcuk cok guzel gol atti 4 oldu
Ben istediğimi derim, kimseye de soracak değilim. Ben gördüğümü söylüyorum, sen veya senin gibi düşününlerse ama şöyle ama böyle diyor ancak. Bana mantıklı açıklama yapamıyorsan yazmak zorunda değilsin tabii bu da senin takdirindir.
Gir bak incele maç konularını, takımların rengine bakmadan yorum yapmaya çalışıyorum bu platformda. Çünkü futbol konuşmanın bir keyif haline geldiği insanlar var. Ben senin herhangi bir Galatasaray konusunda lehine bir yorum yaptığını göremedim henüz. Maçı sadece rakiplerimiz üzerinden yorumladığınız için ince ince değil kalın kalın doğransak da gözünüz görmüyor ne yazık ki.
burda 4-2 bitcek diyen biri vardı 2-0 ken kimdi o ortaya çıksın![]()