Quote Originally Posted by sananes View Post
Milimetrik falan degil net ofsayt sonrasi gol atip.attıkları gol sonrası yapılan santranin donisundeki pozisyonda penaltıyi vermedi diye söylenenlere bak

Ülkedeki en hos durus galatasaraylı duruşudur.
Golün nizami oldugunu ögrenince ne hissettin acaba ? 13 cm ile nizami bir gol..

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
Gol ofsayt,ancak yan hakem için çok uzak pozisyon,görmesi imkansız.
Quote Originally Posted by C h A o S View Post
İlk golün başı ofsayt.Tüh diyorum ofsaytmış.Sonra düşünüyorum boşver nasıl olsa rakiplerede oluyor diyorum.Normal geliyor artık.Hakemler berbat.Baskıyı kaldırabilecek "ithal"hakem şart.
Birde ben Fatih hocanın"herkesin adaleti şaşar allah'ın adaleti şaşmaz"sözlerini felan bu tür maçlardan sonra söylemeyi doğru bulmuyorum.Bu sözler söyleyenlere yakışıyor boşverin dillendirmeyiGalibiyetin tadını çıkarın.

Maça gelecek olursak eğer. Hamit'in takımın el freni olduğunu ispatladığı maçtır. Açık, net. Bir oyuncu hiç mi koşmaz. Oyunu yavaşlatıyor. Takımı yavaşlatıyor. Yanlış kararları ile yanlış zamanlamaları ile takımı baltalıyor. 2 iyi iş yapsa 5 yanlış iş yapıyor. Zaten oyundan çıktı maç döndü. Cıkarken mac bizim dedim ve mac bizim oldu. Oynamaması lazım artık. Çok zarar veriyor takıma. Sen kanat oynuyorsan koşacaksın arkadaş öyle sallana sallana olmaz bu işler. Sabri girdi can verdi o kanada. Koştu top aldı 1-2 tane ki öyle de olmalı. Basit oynayacaksın, bindireceksin, koşacaksın. Bu nedenle ben kanatta Sabri - Eboue ikilisi görmek istiyorum artık. Gına geldi Hamit'ten. Adamın futbol ile alakası yok. Mümkünse sadece arada sırada rotasyona girsin. Takımın kilit oyuncusu falan değil. Hiç bir zamanda olmadı.. O çıktı maç döndü. Maçın özeti budur.

Hakan Balta ve Gökhan Zan çok istekliydiler. Bu beni sevindirdi. Özellikle Hakan Balta'nın sol bek performansını özlemişim. Hantal denilen adam onlarca bindirme yaptı o kanattan. Ve savunmaya da döndü yeri zamanında hamleleri de genellikle başarılıydı. Bir pozisyonda hata yaptı o da penaltı pozisyonu ama ben ona kızamıyorum ona futbolu özletenlere kızıyorum. Riera kadar forma şansı bulması gerekiyor bence. Hem kontenjan açısından hem de gayet hırslı ve başarılı oynuyor.
Gökhan Zan'da Dany'nin açıklarını kapatmakla uğraştı sürekli. Dany'den boşalan alanları doldurdu. Savunmayı zayıflaştıran isim Dany. Ön libero gibi atlıyor her topa. Ön libero'da daha etkili oynar bence.. Gökhan Zan - Semih ikilisini izleyeceğiz haftaya büyük ihtimalle. Bakalım onlar nasıl anlasacaklar..

Sneijder yine çok iyiydi. Müthiş paslar atıyor, çok güzel pozisyonlar hazırlıyor. Oyunu doğru yönlendiriyor. Çokta güzel bir gol attı. Performansı umarım artarak devam eder..

Drogba gol hariç herşeyi yaptı. Geri geldi savunma yaptı, topu aldı kanata indi, orta açtı, defalarca top indirdi, gol pozisyonlarına girdi.. Müthiş işler yaptı. Çok büyük topçu gerçekten. Çok şanslıyız ona sahip oldugumuz için.

Umut'u oyuna girdikten sonra çok beğendim. Hamit'in yapmadığı işleri yaptı orda koştu, bindirdi, savunmaya da yardım etti. Hantal hantal takılmadı ki bu sayede attık zaten 2.golü.

Amrabat'ta futbol lügatında ara pası atmanın da olduğunu hatırlamış olsa gerek ki çok güzel 2-3 ara pası attı, denedi. Çizgiye inip ortalamaktan fazlasını yapması gerektiğini anlamış olacak ki hem iyi pres yaptı savunmaya katkı sağladı hem de yeri geldi topu aldı gitti, olumlu kullandı. Böyle devam etmeli. Takıma daha çok uyum sağlıyor her geçen gün..

Ayrıca maçın hakemi bence maçı iyi yönetti tek yanlışı az kart göstermesiydi. İki takıma da bazı kartları cıkarmadı fakat yine de ben beğendim. Bazı yanlış kararları olsa da önemli pozisyonları doğru sezdi hep.

Maça dair 2 olumsuz nokta vardı. Biri Barral'ın şanssız sakatlığı, diğeri de zeminin tarla gibi olması. Hamit'in maaşından kesilsin yeni çim yapılsın bence.. Böyle yıldız oyunculara bu çim yakışmıyor. Sakatlık tehlikesi var ve oyunu zorlaştırıyor kesinlikle. Bence geri kalan maçlarını başka stadda oynamalı Galatasaray. En azından kış geçene kadar..