Yusuf değil Eren ile Sercan satılmıştı
Yusuf değil Eren ile Sercan satılmıştı
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bizim taraftar takımı desteklemeye degil Bjk'ye sövmeye gelmis.
Krasic istekli ve hırslı bakalım nasıl tamamlayacak maçı
Serkan çok iyi.
Semih'ten Burak Yilmazi aratmiyacak atlamalar![]()
Simdi Ziegler su pozisyonda ne faul yapti ? bi standart koyun be kardesim. Neyine seminer duzenliyorsunuz ? cay kahve pasta icinmi sadece yapillyor bu seminlerler.
Yusuf attı, çok yetenekli bir genç.
Yusuf Erdogan
Gokhan Alsan
Baris Memis
Al sana 3 yerli orta saha. Umarim Tolunay hoca bunlari gorur
1461 Trabzonspor bugün Trabzonspor'dan çok daha iyi ve istekli bir maç çıkarıyor kanaatindeyim. Üst takıma yararlı olabilecek oyuncuları değerlendirirse Trabzonspor, iyi bir kemik yapı oluşturabilir.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Topun dibine iyi girse cok super gol olacakti
Krasic nasıl oynadı beyler çıkana kadar?
1461 öne geçti,hakettiler bu maçı
jebrin guzel vurdu 2-3
Helal olsun adamlara .
Arena'da bizi Saraçoğlu'nda Fenerbahçe'yi yendiler ya la,valla helal olsun.
Tebrikler 1461 Trabzonspor![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Krasiç bugün iyiydi ben beğendim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu takım seneye süper lige çıkarsa fark yaratır.
Çok yetenekli oyuncuları var.
Abilerinden daha yürekli oynadıklarıda kesin.
Yer degiseler yeridir.
Gerektigi yerde pres yapip oyun bozdular, gerektigi yerdede Fenerbahceyi kendi sahamizda karsilayip hizli hucumlara ciktik.
Yusuf Erdogan - Volkan Sen
Gokhan Alsan - Zokora
Jebrin - Alanzinho
Baris Memis - Yasin Oztekin
Bizim defans mı çok kötüydü Trabzonun oyuncuları mı çok iyiydi bilemedim ama darmanduman ettiler bizi 2. yarı.
Kaleci serkan yediği bir hatalı gol harici başarılıydı, Beykan ve Recep maçta fark yaratamamasına rağmen gelecek için ümit verdiler bana göre, Krasic eskisine göre çok daha iyiydi ancak hala çok fazla hata yapıyor, Semih berbat oynadı benim fikrim, hakem ilk yarı Trabzon'un net bir penaltısını vermedi, genel hatlarıyla maç Trabzon'nun hakkıydı defansımız çok kötüydü.
Bu çocukların Trabzonspor'da oynamak için daha ne yapmaları lazım bilmiyorum.Şu anki takımdan iyi oynayacakları kesin.
Yusuf Erdoğan: Avni Aker'de Trabzonspor forması giymek için çalışıyorum, Allah'a her gün dua ediyorum. Bir gün o formayı giyeceğim.
Bizde dua ediyoruz![]()
Jebrin'i kiralık göndermek hataydı bence bu sezon Trabzonspor'da oynayabilecek kapasite vardı adamda.
Trabzonspor Tolunay Kafkas ile zaman kaybedeceğine Mustafa Reşit Akçay'ı başa geçirsin. Ligin en iyi beş teknik direktörü arasına yazarım. Taktik bilgisi çok iyi bir hoca. Beraberinde kaleci Fatih,Yusuf,Jebrin. Bu oyuncular bir çok takımda oynayabilecek kapasitede. Bir oyuncu var ki çok beğeniyorum. Yusuf'un kumaşı çok iyi bir oyuncu. Oyununu Gökdeniz Karadeniz'e benzetiyorum. Trabzonspor'un ilerde 1 numarası olabilir.
http://spor.gazetevatan.com/ozur-yazisi/518258/5/spor
Cok firildak adam bunlar![]()
Güvenimi kaybettiğim ve maçı da izlemediğim için olsa gerek arkasında başka şey arıyorum sonucunİlk yarı Fenerbahçe, ikinci yarı 1461 Trabzon. Sonucu tutturanlar iyi para kaldırmış olmalı
edit: kendi kendime varsayımımı çürüteyim, ilk yarı/maç sonucu yokmuş iddaa'da![]()