1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Benim en çok takıldığım olay 2 sene içinde tekrarlanma olayı. Tekrarlanmama ihtimali yok ki. bu ülkede art niyetli insan çok. oraya koyarsın Galatasaraylı , Beşiktaşlı 100 kişi, çıkarırlar olay. bundan dolayı Fenerbahçe mi ceza alacak ? hiçbir mantıklı açıklaması yok bunun. Ağır para cezası vs verirsin. ama kupadan men edeceğim demek çok iddialı bir şey.

Ben 1 maç saha kapatma cezasının da ağır olduğunu düşünüyorum. Dışarıda olan olayı yönetim nasıl engellesin ? seyircisiz maçta seyircisiz maç cezası vermek . diğer ceza kadar olmasa da bu da bir hayli iddialı bir ceza.
    Bu cezayi veren insanlar aptal degil. Ilk ceza bir defalik olan bir sey icin verilmedi. Her mac olaylar ciktigi icin ceza verdiler. Cezadan ders cikartmak bu olaylarin bir defa daha olmamasi icin caba gostermek yerine stadin disina seyirci topladiniz, bu maci izlemek icin stadin yanibasinda dev ekran kurdunuz ve her mac olay cikartan bu insanlarin toplanip tekrar olay cikartmasina canak tuttunuz diyor UEFA.

Yani cezadan ders cikartmadiginiz icin daha agir ceza veriyoruz, bari bundan ders cikartin diyor UEFA.

Baska takimin taraftarindan korkmak da stadin guvenliginin yeterli olmadiginin itirafidir bence. Stad guvenliyse, oraya giren kim olursa olsun sorun cikmasinin onune gecilebilir, gecilmelidir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu cezayi veren insanlar aptal degil. Ilk ceza bir defalik olan bir sey icin verilmedi. Her mac olaylar ciktigi icin ceza verdiler. Cezadan ders cikartmak bu olaylarin bir defa daha olmamasi icin caba gostermek yerine stadin disina seyirci topladiniz, bu maci izlemek icin stadin yanibasinda dev ekran kurdunuz ve her mac olay cikartan bu insanlarin toplanip tekrar olay cikartmasina canak tuttunuz diyor UEFA.

Yani cezadan ders cikartmadiginiz icin daha agir ceza veriyoruz, bari bundan ders cikartin diyor UEFA.

Baska takimin taraftarindan korkmak da stadin guvenliginin yeterli olmadiginin itirafidir bence. Stad guvenliyse, oraya giren kim olursa olsun sorun cikmasinin onune gecilebilir, gecilmelidir.
    Bu meşale olayı sadece bizde mi oluyor ? hiç sanmıyorum. ben yapılanı kesinlikle savunmuyorum ama avrupadaki diğer kulüplere de böyle kolay ceza verildiğini düşünmüyorum.

Başka takım taraftarından korkmak kadar doğal bir şey yok bence. Bunu Fenerbahçe'yi dışarıda tutarak söylemiyorum . Aynı durum Galatasaray'a olsaydı bir grup Fenerbahçelinin bunu yapabileceğini düşünüyorum. Stada girerken aramayı polis yapıyor . Yani kulüp farkı yok bu konuda. Oraya bir Galatasaraylı Fenerbahçe forması giydikten sonra hiçbir farkı kalmıyor. O meşaleler nasıl sokuluyor bilmiyorum ama önceden sokulduysa yine sokulur ve bu fırsatı değerlendirmek isteyecek insanlar elbette var. Meşale yüzünden avrupan men olayını benim aklım almıyor benim.

Edit: Marsilya tribününde pkk bayrağı açıldı ceza aldılar mı ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    .

Edit: Marsilya tribününde pkk bayrağı açıldı ceza aldılar mı ?
    O bambaşka bir olay ama. Barcelona her gün Katalonya bayragı acıyor bir sürü sosyal siyasi mesaj veriyor tribünlerden bunlara yaptırım zaten yok. Bizim olayımız farklı orada top oynanmasını önlüyoruz biz sahaya attıklarımızla. Sen de aç UEFA'ya pankart küfür etmediğin sürece çok sorun olmayacaktır.
    Elma ile armut yani. PKK olayında UEFA tam tersi özgürlükçü yaklaşım olarak bakıyor olaya. Zaten Avrupa'nın tutumunu biliyorsun bu konuyla alakalı. Sen cezayı geç ödül vermediklerine şükret yani

Mesaj Yetkileri