Ünal Aysal da aynı niyetle mi görüştü bilmiyorum, öyleyse doğru değil yaptığı ama en azından şunu rahatça söyleyebilirim, Aziz Yıldırım ile arasında çok büyük tarz ve üslup farkı var. Aşağıdaki gibi konuşmuyor, TFF'ye çıkarma yapmıyor çünkü.
Aziz Yıldırım: Futbol takimimiza yapilan cezalandirma diger takimlara yapilmiyor. 2 gündür 8-9 mac ceza alsin diye bastiriyorlar.
Aziz Yıldırım: Meireles’e 8-9 mac ceza verdigin zaman ülkenin parasi gidiyor. Önce bunu düsünmek lazim.
Aziz Yıldırım: Türkiye’deki şartlara göre, maddi anlamda daha az gelir elde edilebiliyor. Kulüp olarak Fenerbahçe’nin önü kesiliyor
Aziz Yıldırım: Sürekli Fenerbahçe aleyhine kamuoyu oluşturulmaya çalışılıyor. Mesela, derbiden sonra Meireles’le ilgili hakem raporu sızıyor.
Aziz Yildirim: TFF’de sayin baskani ayiriyorum, ama bazi arkadaslar var. Isimlerini aciklicam yakinda. Aleyhimizde calisiyorlar.
Aziz Yıldırım: Cuma TFF’ye gidiyorum. Sayin Baskan’la gorusecegim. Ondan sonra o isimleri aciklayacagim. TFF’de yuva kurmuslar
Aziz Yildirim: Bakiyorum TFF’de Galatasaray’in avukatlari üs kurmus. Hepsini aciklayacagim.