1 ile 30 arası toplam 401 sonuç

Konu: FM 13.3.0 Güncelleme

Hybrid View

Sow'un dribblingi hala 9

Mehmet Topuz yedek takımda ve satılık listesinde başlıyor oyuna.

Bunları neye göre belirlediğinizi sormamda sakınca yoktur umarım.

Birde ABOOO'ya Beykan hakkında bir bilgi vermek istiyorum.Beykan boyuna göre muhteşem sıçrayabilen bir oyuncu belki random girilmiştir özellik ama benim oyunda 7 gözüküyor.Beykan için bu değer çok az bence.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Sow'un dribblingi hala 9

Mehmet Topuz yedek takımda ve satılık listesinde başlıyor oyuna.

Bunları neye göre belirlediğinizi sormamda sakınca yoktur umarım.

Birde ABOOO'ya Beykan hakkında bir bilgi vermek istiyorum.Beykan boyuna göre muhteşem sıçrayabilen bir oyuncu belki random girilmiştir özellik ama benim oyunda 7 gözüküyor.Beykan için bu değer çok az bence.
    Sow'u oynatirsan bu dripling degerinin cok da buyuk bir sorun olmadigini gozlemlersin.

Topuz'un satilik listesinde olmasi da pek anormal degil.

Aykut Kocaman AMR/AML kullanan bir dizilis tercih ediyor ve Topuz'un birinci mevkisi MR, ikinci mevkisi ise MC.

AMR'de Kuyt ve Krasic gibi oyuncular var. Bunlarin yaninda o mevkide zaman zaman oynayabilecek Stoch mevcut. Bunlarin hepsi Topuz'un ustunde oyuncular.

MC'de oynayabilecek oyuncular ise Emre, Meireles, Christian ve Topal. Yani bu 2 mevki icin 4 tane Topuz'un onunde oyuncu var. Bir de genc ve yetenekli Salih var kadroda.

Bu durumda oyundaki Aykut Kocaman'in, Topuz'a ihtiyacim yok demesi gayet dogal. Belki DR icin alternatif olarak dusunulebilir Topuz gerci.

Ama Fenerbahce'nin mevcut oyununda Topuz'a pek yer oldugunu da dusunmuyorum acikcasi cunku sahada zaaflarini kapatmasi gereken bir Alex yok artik. Boyle olunca da Topuz'un mucadeleci ama uretken olmayan oyununa da ihtiyac yok.

Beykan'in bir cok ozelligi rassal su anda. Sezon sonuna kadar daha detayli izlenir saniyorum.

Güncellemelrin boyutu ne kadar?

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Güncellemelrin boyutu ne kadar?
    yaklaşık 225 mb

Mesaj Yetkileri