1 ile 30 arası toplam 401 sonuç

Konu: FM 13.3.0 Güncelleme

Hybrid View

Edememen gayet normal, oyunda en az 3 yıl takımda bulunması gerektiği şeklinde bir kural var. Recep'in 3. yılı olması lazım, Salih yeni geldi. Yanlış biliyor olabilirim ama gerçek statüde ben 2 yılı doldurması gerekiyor diye biliyorum.

edit:
    4- 2012-2013 Sezonunda; Spor Toto Süper Ligine dâhil kulüpler; resmi müsabakalarında
    müsabakanın oynanacağı tarihte kulübe tescil tarihi üzerinden kesintili veya kesintisiz en az
    bir yıl süre geçmiş, 01.01.1990 ve daha sonra doğmuş [1] bir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı
    profesyonel futbolcuyu 18 kişilik müsabaka isim listesinde bulundurmak zorundadır.
    1 yıl yazıyor ya la

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Edememen gayet normal, oyunda en az 3 yıl takımda bulunması gerektiği şeklinde bir kural var. Recep'in 3. yılı olması lazım, Salih yeni geldi. Yanlış biliyor olabilirim ama gerçek statüde ben 2 yılı doldurması gerekiyor diye biliyorum.

edit:
    1 yıl yazıyor ya la
    Bir yil olmasi gerekiyor tabii ama kuralin oyuna eklenmesi gerekiyor. Bu da en erken FM 2014'te olacak.

Bu sezon Recep'in 3. sezonu. 3. Sezon bitince zaten Fenerbahce alt yapisindan cikmis kabul edilecek UEFA ve oyunun tanimina gore.

Mesaj Yetkileri