1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Küçümsemiyorum.Falcao 40 ederdi,şimdi 60 eder.Falcao ile Burak'ı karşılaştırmayın,Falcao her şeyiyle muhteşem bir forvet,Porto'da da öyleydi.

Diğer ikisine gelirse,evet etmezlerdi,verdiler ancak ben Burak'a vermezler demiyorum ederi 40 olamaz Burak'ın,hayal kurmak iyidir ama abartmamak da fayda var.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Küçümsemiyorum.Falcao 40 ederdi,şimdi 60 eder.Falcao ile Burak'ı karşılaştırmayın,Falcao her şeyiyle muhteşem bir forvet,Porto'da da öyleydi.

Diğer ikisine gelirse,evet etmezlerdi,verdiler ancak ben Burak'a vermezler demiyorum ederi 40 olamaz Burak'ın,hayal kurmak iyidir ama abartmamak da fayda var.
    Güzelim, bak ben çok net hatırlıyorum. Falcao'yu, daha Porto'ya gelmeden önce daha River'da oynarken gecenin 3ünde ntvsporda maçlarını izliyordum.
    Porto Falcao'yu satmayacagım dedi. Vermek istemedi. City 23 milyon euroluk bir teklifde bulundu vermem dedi. Daha bir kaç sene oynatmayı düşünüyorlardı. Vereceksem çok astronomik bir rakama veririm dedi. Transferin son gunlerinde At Madrid 40milyon ile kapıyı çalınca hayır demediler. Falcao Porto'dayken kimse 40 milyon vermedi. Burak kadar da gol atmamıştı ;
    Porto 2009-10 24maç - 20gol

Hatta Falcao 40m euro ya At Madrid'e geldiğinde dahi kimse bu kadar büyük bir patlama beklemiyordu. Hatta Aguero'nun yerini asla tutamaz, baskan yanlış iş yaptı diyen at madrid taraftarları vardı ortalıkta.

Şimdi Falcao ortalıgı dagıtınca diyorsunki Porto da 40 milyon ederdi. O zamanlar etmiyordu işte. He şimdi 100 milyon bile eder o ayrı.

Mesaj Yetkileri