Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

14 37.84%
  • Berabere biter

8 21.62%
  • Fenerbahçe kazanır

15 40.54%
Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 364 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

berabere bitse bari zaten 1 puan artıcak fark yenilenle

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yok yok bu şanssızlık yarın kırılacak.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

kasımpaşa maçındaki mücadele, hırs beni şampiyonluk havasına soktu açıkcası.emre cok değiştirdi takımın çehresini, aykut hoca öne geçtiğimizde falan abukluklar yapmaz ise bu maçı alırız lige temelli ortak oluruz.
    haydi çubuklular yeter ki isteyin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bugun Besiktasim'in dogum gunu , ayni zamanda inonuye veda gunu. her acidan anlamli her acidan arzulu.. Allah utandirmasin , kazanan Kartalim olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

2-2 veya 3-3 bekliyorum.

Kazanan olursada bu kesinlikle Fener olur, umarim yanilirim

'Oğuzhan Özyakup ilk 11'de'

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    bugun Besiktasim'in dogum gunu , ayni zamanda inonuye veda gunu. her acidan anlamli her acidan arzulu.. Allah utandirmasin , kazanan Kartalim olsun..
    doğum günü 19.03 oluyor.

Bu akşam oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi, Beşiktaşlı taraftarlar sabahın erken saatlerinde Çarşı'da toplanmaya başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    doğum günü 19.03 oluyor.
    O sembolik olan 19.03.1903 olsun diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Net bir Fenerbahçe galibiyeti bekliyordum ama biz puan kaybedince Fenerbahçe de kaybediyor yine o kural işler mi diye düşünmeden edemiyorum. Beraberlik en iyi sonuç gibi duruyordu, biz kazanamayınca sanki Beşiktaş galibiyeti bizim için daha iyi olacakmış gibi. Merakla bekliyorum maçın sonucunu. İzlediğimize değer, keyifli bir maç olur umarım.

O sembolik olan 19.03.1903 olsun diye.
    resmi olarak 3 mart olduğunu ilk kez senden duyuyorum. bjk.com.tr'nin tarihçe bölümünde sadece mart ayı diyor.her neyse işte bu ay.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

resmi olarak 3 mart olduğunu ilk kez senden duyuyorum. bjk.com.tr'nin tarihçe bölümünde sadece mart ayı diyor.her neyse işte bu ay.
    100. yıldaki 7-3 lük Göztepe maçını hatırlarsın hocam 100. yıl kutlaması o gün yapılmıştı. 2 Mart 2003'tü o gün ama maç günü diye o gün kutlandı. Eski Açık'ın orda büyük bir ATATÜRK boardu vardır bilirsin onda geri sayım zımbırtısı vardı hatta

100. yıldaki 7-3 lük Göztepe maçını hatırlarsın hocam 100. yıl kutlaması o gün yapılmıştı. 2 Mart 2003'tü o gün ama maç günü diye o gün kutlandı. Eski Açık'ın orda büyük bir ATATÜRK boardu vardır bilirsin onda geri sayım zımbırtısı vardı hatta
    Mart ayının ilk maçı olması yüzünden değil mi o?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla benim hatirladigim 3 marta geri sayim yapan bir board yapilmisti oraya. 10 sene oncesi yanlis da olabilir

neyse sohbet alaninda devam edilir bu konuya mac konusunda uzamasin hocam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Derbi takımı olmadığımız kesin, en azından son yıllarda. O yüzden pek de güvenerek izleyemiyorum derbilerde takımımı. Umarım şans bizden yana olur.
    FM Gazetesi

Kaybeden lige havlu atar

Fernandesi kitlersek orta alan üstünlüğünü ele geçiririz.Oğuzhan ve necepin oynayacağını pek zannetmiyorum . Veli ve Toromanda Emre ve Meirelesle pek baş edemezler gibi duruyor.

Bizim geride 5'lide pek sıkıntı yok ama Besiktaşta Sivok ve Hilbert hariç gerisi büyük soru işareti

Bakalım bekleyelim görelim umarım kazanırız.

bjk kaybederse lige havlu atar UEFA Avrupa ligi için transferler çalışmalarına başlar, fener kaybederse şampiyonluk şansı düşer ama havlu atmaz.

Galatasaray'ın puan kaybı yaptığı haftalardan takım olarak hiç bir zaman kazançlı çıkamadık. Gönlüm Fenerbahçe'den yana ama beraberlik diyorum ben, skor olarak 2-2.

Bugün 110.yıla özel kutlama yapılacak mı maçtan önce? Bilen var mı?

Dolmabahçe'deki araçlar kontak kapatmış, beşiktaşlı taraftarlar yolu tamamen kapatmış. böyle şeylere gerek yok.gir stadda yap istediğini yolu niye kapatıyorsun.
    Last edited by manager725 : 03.Mart.2013 at 18:36 Reason: trafik durumu bilgilendirme

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

İşte Beşiktaş'ın ilk 11'i:

McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Gökhan, Veli, İbrahim Toraman, Fernandes, Holosko, Olcay, Niang.

Supriz yok beklenilen 11

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Maç sonucunu kestirmek güç ancak gollü bir maç geçicek gibi duruyor. Niang'ın bize golü kesin var.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Oğuzhan ilk 11'de başlayacak haberlerini okuyunca acaba mı demiştim. Fernandes,Oğuzhan ikilisinden biri bu maça fazlaydı. Sivas maçındaki orta saha düzeni bu maç için iyi. Rakibe sertliğe hissettirmek için en uygun üçlü. Veli eminim Emre'ye kene gibi yapışacaktır. Maçın kaderini belirleyecek eşleşme olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'de Hasan Ali yokmuş galiba, Beşiktaş'ın en etkili taraftarlarından biri Hilbert ve Holosko'lu sağ kanat, kritik bir tercih olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bu maç hiç belli olmaz ilk golü atan kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Haber1903 te yayınlanan kadroya göre güzel bir 11 çıkarmış Samet Aybaba. Şaşırdım.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu akşam oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi, Beşiktaşlı taraftarlar sabahın erken saatlerinde Çarşı'da toplanmaya başladı.

Resimdeki yer Beyoğlu Demirören AVM önü.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe 11'i

Volkan
    Gökhan
    Bekir
    Egemen
    Ziegler
    Emre
    Meireles
    Cristian
    Kuyt
    Sow
    Webo

Ziegler'in oynamasıyla Yobo kulübeye geçti. Bence Hasan kullanılsa Yobo oynatılsa daha iyiydi ama bakalım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kupa maçında Ziegler oynasaydı bu maçta Hasan oynardı. Plzen deplasmanına da Ziegler ile giderdik. Bunu 1461 maçı öncesi düşünmüştüm ama ters karar verdi hoca. Hasan oynasa Bekir yerine de Yobo oynardı.

Meireles'in oynamasını çok istiyordum. Son adam olarak Topal pas konusunda zaafiyet yaşatıyor. Oradan akıcı top çıkacak, iyi oldu. Maçın favorisi bu kadrolara göre net Fenerbahçe'dir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yabancı sınırına takılıcak isim Ziegler olmalıydı Yobo değil. Hasan ve Yobo oynamalıydı. Bekir çok riskli seçim olmuş.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yabancı sınırına takılıcak isim Ziegler olmalıydı Yobo değil. Hasan ve Yobo oynamalıydı. Bekir çok riskli seçim olmuş.
    Niang'ın formsuzluğuna, fizik olarak eksikliğine güvenmiş olmalı. Niang topu öne taşıyazmazsa, Bekir ile fiziğini kullanmak zorunda kalırsa ezilir Niang.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri