Sizlere yeni ''Nani'' yi tanıtmaktan şeref duyarım
Bu da ''Rio Mavuba''
Sizlere yeni ''Nani'' yi tanıtmaktan şeref duyarım
Bu da ''Rio Mavuba''
Hocam gençler harika , Pinto 'ya ağır bir şekilde hız çalıştırmanı tavsiye ederim .
Stevanovic çok işine yarar, şu an Inter'de benim kadroda da var fena oynamıyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligine gidersek kıyak olur.
Gelecek sezon sonuna kadar kiraladık 2.500.000 bonservis belirledik
Genç bi isim daha bulduk
Hazırlık Maçlarımız
Geçen yılın intikamını alalım istedik ama gücümüz yetmedi tabi
Özellikle Vedat Okyar ımızı bu sene oynatacağım. Kaptan ını çıraklığını yapıyor şimdilik yavaş yavaş onun yerine geceçek gösterdiği performanstan memnunum
Tatlı rekabeti devam ettirmek istedik
UEFA daki rakibimiz belli oldu
Geçebileceğimizi düşünüyorum
Last edited by burhankemal : 04.Mart.2013 at 17:36
Kombinelerde bi gelişme olmadı
Geçen yıl seyirci sayımızda düşüş olmuş bunun sebebi UEFA da gruplardan çıkamamız olduğunu düşünüyorum
Hocam Muhammet Demir hiç gelişmemiş , oyunun başındaki profiliyle aynı , oynamamışmı , yada çok mu sakatlanmış bilgi verirmisin sezon sonu almayı düşünüyorum .
Düşündüğüm gibi sakatlıktan çok çekmiş ama genç hala patlama yapabilir
bu kadroya modern futbol taktiği yakışır tek forvet muhammeti koy yada gençlerden birini
Sezonun ilk resmi maçı bizim için. Bunun için oyun olarak pek üstünlük sağlayamadık ama evimizde galip gelebileceğimizi düşünüyorum
Evimizde nasılsa geçeriz diye başladık maça oyuncularda da bu göründü topu ayağına alan kaleye uzaktan şut atıyor kimse organize oynamadı, O kadar şuttan biri gol oldu sonunda bu iş bitti dedik ama golü yiyince korktuk 90dan sonra atılan força işe yaradı turu geçtik şükür
UEFA da yeni rakibimiz, Benfica yı elemişler
Defansta Salih i çok beğendim, uzun boyu ve boyuna göre hızı gayet yerinde Eren biraz hantal kalıyordu bu anlamda çok adam kaçırıyordu Salih çok iyi. Vedat için belki duygusal davranıyor olabilirim ama bazı kilit pasları ve özellikle sürekli topu kovalaması çok hoşuma gitti.
Evimizdeki ilk maç kazanmak taraftara mesaj vermek olacaktı ve kazandığımız için mutluyum
![]()
Deplasmanda avantajlı bir skor alma niyetindeydik ama baktık olacak gibi işi burada bitirdik sayılır. Yalnız birşey dikkatimi çekti stadın 4 tiribününden 3ünde bizim taraftar vardı böyle birşey daha önce hiç görmemiştim. Ayrıca Vedat 1 asist yaptı penaltı kurtaran Cenk i de tebrik ediyorum
Abdullah Hoca nın Sivas ına karşı üstünlük sağlayamadık açıkçası. Vedat ın bizim için ilk golünü atmış olması güzel bi olay yinede. Beraberliği kurtardık diyebilirim etkili olamadık
Kendi altyapımızdan çıkan ve bu sezon 3. forvet olarak düşündüğümüz genç oyuncumuz sakatlıktan çıktı ve takımla çalışmalara başladı
![]()
süper gidiyorsun hocam helal olsun
Sonrasında GS maçı olduğu için yedek ağırlıklı çıktık önemli olan tur du onu da elde ettik tebrik ederim oyuncularımı. Birazdan gruplar belli olacak
UEFA da gruplarımız belli oldu. Ön elemede Anji ye elendi Sivas.
Şampiyonlar ligi ön elemede de Man Utd elenen Bursa bize katıldı
GS nin Şampiyonlar ligi grubu
Oluşan ilk yarı fikstürümüz
Takımımızda irili ofaklı 21 milli oyuncu bulunuyor
Müthiş bir maç oldu. Gs Terim zamanındaki gibi etkili görünmedi açıkçası, ayrıca oyunda da ağırlığımızı hissettirdik. Gs nin kazandığı penaltı ya gönlüm olmasada galib gelmemiz unutturdu. Son 15 dk Feyyaz dahil oldu ve bir pozisyona girerek şut çekti, o an şöyle düşündüm, sanırım artık golcümüzü bulduk, ilerleyen zamanda daha çok forma vermeye çalışacağım Feyya a
SON ŞEYTANLAR
Çok transfer yapmamın asıl amacı para lazım olduğunde hemen satıp sıcak para girişi sağlayabilmek için
Bir Madrid li daha getirdik
Beğenirsek sözleşme uzatırız, beğenmezsek satarız
Genel olarak sattıklarımız ve geliri
Eren i de son günde sattık Bursaya 3.100.00 e. Bu sezon 11 de düşünmüyordum ve değeri düşmeden satayım istedim
Kiraya gönderdiğimiz gençlerimiz
Tarsus artık 1.ligde bu takımı burda tutmak istiyoruz o yüzden elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık
Türkiye Geneli gelip gidenlerin bir kısmı
Golcümüz Mevlüt milli maçta sakatlandı 1 ay yok
Hocam kiraya fena oyuncu yollamışsın2 sene sonra kulüp para basar
AKDENİZ DERBİSİ
Topu hep ceza sahasının oralarda gezdirdik durduk bi türlü içeri atamadık, takip ciddi olarak bi ikinci yarının başında bide sonunda geldi ama sonunda geldiklerinde boş dönmediler, Golü Akyüz ün atmasıda ayrı bi güzellik tabi tebrikler, Avrupa maçımız var şimdi onu kazanıp lige tekrar sarılmak istiyoruz. 4. haftada ilk malubiyetimizi almış olduk