bu kadroya modern futbol taktiği yakışır tek forvet muhammeti koy yada gençlerden birini
bu kadroya modern futbol taktiği yakışır tek forvet muhammeti koy yada gençlerden birini
UEFA da yeni rakibimiz, Benfica yı elemişler
Defansta Salih i çok beğendim, uzun boyu ve boyuna göre hızı gayet yerinde Eren biraz hantal kalıyordu bu anlamda çok adam kaçırıyordu Salih çok iyi. Vedat için belki duygusal davranıyor olabilirim ama bazı kilit pasları ve özellikle sürekli topu kovalaması çok hoşuma gitti.
Evimizdeki ilk maç kazanmak taraftara mesaj vermek olacaktı ve kazandığımız için mutluyum
![]()
Deplasmanda avantajlı bir skor alma niyetindeydik ama baktık olacak gibi işi burada bitirdik sayılır. Yalnız birşey dikkatimi çekti stadın 4 tiribününden 3ünde bizim taraftar vardı böyle birşey daha önce hiç görmemiştim. Ayrıca Vedat 1 asist yaptı penaltı kurtaran Cenk i de tebrik ediyorum
Abdullah Hoca nın Sivas ına karşı üstünlük sağlayamadık açıkçası. Vedat ın bizim için ilk golünü atmış olması güzel bi olay yinede. Beraberliği kurtardık diyebilirim etkili olamadık
süper gidiyorsun hocam helal olsun