Herkes bi tutturmuş hatalar hep Fener lehine oluyor diye. TS maçı dışında hiçbir hata yok lehimize. O maçta da bariz bir hata yok, çok kritik pozisyonlarda hakemler pozisyonları gözle göremedikleri için o şekilde karar vermişler. Siz bile 80 kere izleyip zor karar verdiniz hala hakem hatası sayesinde puan alan diyorsunuz. Kasımpaşa maçında Sow'un düşürülmesine penaltı değil diyenler futbol konuşmasın. Sanki hakem sayesinde her maç puan alıyormuşuz gibi yorum yapmayın artık abarttınız. Hakem hataları lehimize olsaydı 7 puan farkla 3. olmazdık. Hakem hata yapabilir ama aynı pozisyonda rakip takım lehine karar verirse hata abartılmış olur. Dün buna örnek birsürü pozisyon vardı.

Ben hakemler hakkında konuşmayı sevmem ama gelip te bütün maçlarda FB lehine hata oluyor derseniz çıkar konuşurum. Eskişehir maçında hakem oyunu katlettiğinde niye çıkmadınız, GS maçında hakem GS'lı oyunculara hiçbir kartı vermediğinde niye çıkıp konuşmadınız, Kasımpaşa maçında hakem penaltımızı vermediğinde niye çıkıp konuşmadınız. GS maçında 3 oyuncu birden kırmızı görmesi gerekirken görmüyor ve o maçı kazanıyor ama yine mağdur GS. Atın şu at gözlüklerinizi de düzgün izleyin maçları. FB hakemlerden hiçbir yardım almıyor tam aksine zarar görüyor. Atık şu düşünceden kurtulun yeter. Dünkü maçta da hakem resmen katletti hala savunmalar var. Zekeriya Alp çıkıp hakemi beğendim diyor hala FB'ye laf atma çabası içerisindesiniz. Kurtulun komplekslerinizden artık. Bu yorum silinecek biliyorum ama bu yorumun neden yazıldığının sebebi de ortada. Yıllardır hep bizim lehimize yapılan hataları görüp aleyhimize yapılanlarda kafanızı öbür tarafa çevirdiniz. Sonra FB yardımla şampiyon oluyorlara kadar gitti. Yıllardır katledilen maçlarımızın haddi hesabı yok ama diğer takımlar kadar ağlamadk. Trabzon'un penaltıları irdelenmeli dendiğinde de sonuna kadar haklıydı. Takım puan kaybedeceği 3 haftada hakem sayesinde maçları kurtardı hepsi de beleş penaltı o zaman niye demediniz hakem sayesinde maç alıyorduk diye. Çünkü hata sizin lehinizeydi, bizim lehimize olsa kıyameti koparırdınız.