11 mac kolay degil , engin"in kotu hali hamitten iyidir.
11 mac kolay degil , engin"in kotu hali hamitten iyidir.
Sende ki Engin sevdası da bitmedi gitti abi.
616543132 haftadır Engin diyorsun,inşallah toparlar da kanatlarımıza hareket getirir biraz da olsa.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bu takimda hamit,aydin,balta,emre deger gorup oynuyorsa engin rahatlikla oynar hoca haksizlik yapiyor bu yil her konuda her konuda en kisa ornek kazanan kadro bozulmaz dedi melo"nun cezasi bitti direk yektayi kesti maalesef adaletli davranmiyor.
Hamit 27 maç yaptı bu takımla,iyi kötü ancak 27 maç emek verdi.Engin ne yaptı ? Belki 2 maçla atlatacağı ceza hakeme saldırmasıyla oldu sana 11 maç,bitti sezonun ilk yarısı.Cezası bittikten sonra bir oyuncuyu kesip ''sorumsuz'' Engin'i oynatmak adalet ise ben almayayım.Hoş oynadığı maçlarda Hamit kadar da etkili olamadı Engin.Hangi futbolcu 25.haftada takıma monte edilip,oynadığı mevkiyi rahatlatmış ? Ne yazık ki şu an ki performanslarıyla Hamit'i kesebilecek bir oyuncumuz yok.Gönül ister ki düzelsinler,Hamit'i kessinler ancak yok arkadaş yok.
O maç için herhangi bir yorum yapmak yanlış olur.Ne olacağı belli olmayan bir maç.
Niye bu ülkede bütün yorumcular boş konusuyorlar. Çıksınlar bi yerlere icraat falan yapsınlar.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bence oyuncuların formsuz gibi görünmesinin en büyük sebebi sistem. geçen sezon 4lü savunma, orta alanda emre-selçuk-melo-engin , ilerde elmander-necati vardı. bu sistem takır takır işliyordu çünkü Elmander sırtı dönük necati ise orta alana kadar gelip top alarak oynadığı için orta alanda daha topluca gdiyorduk.aynı zamanda emre çolak ve engin de çizgiden ziyade içe yanaşarak fm diliyle çalışkan kanat oyuncusu gibi oynadıklarından hücumda 6 kişi birbirine yakın gidip dönüşlerde de 6'sı birden yavaş yavaş ve blokları arasını daraltarak savunma yapıyordu.
Gelelim bu seneye.Sneijder ve Drogba geldikten sonra ben de 4-3-1-2 olsun falan dedim ama özellikle son maçlarda bu sistemi sahada görünce kesinlikle oynanmamasından yanayım. kanat beklerimizin çok teknik,süratli ve kondisyonlu olmaları lazım. öyle değiller. orta alanda sneijder'in arkasında oynayacak olan 3 oyuncunun çok koşup sirekli kanatları da kapatmaları lazım ,kapatamıyoruz. ilerdeki 3 oyuncunun rakip alanda 3'ünün birden prese başlamaları lazım,başlamıyorlarBu yüzden bence mevcut kadroda kullanılabilecek en iyi 2 diziliş var. Eğer Sneijder oynayacaksa Burak ya da Drogba'yı kenarda oturtmayı göze alacağız ve Alex'li Fenerbahçe gibi 4-4-1-1 oynayacağız.Ya da Sneijder'i kenarda oturtup Drogba-Burak'lı 4-4-2 oynayacağız. 4-4-2'nin kenarında Hamit fena değil. Ama ne 4-2-3-1'de ne de 4-3-1-2'de iyi oynamıyor. Emre Çolak da aynı şekilde. Yalnız bir gerçek varki Amrabat bu sistemlerin ikisinde de bence ilk 11'e giremez
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
elmander kasimpasaya gidici galiba %95 oyle diyorlar
Orta sahamız (Selçuk hariç) kanatlar dahil kötü bu sezon.Böyle olunca takım çift forveti kaldıramıyor.Çift forvet oynayacaksak orta sahaların hepsinin iyi oynaması gerekiyor.Çift forvet oynayınca zaten kötü olan orta sahaya ekstra yük biniyor.Bu da domino taşı gibi defansta çok pozisyon vermemize sebep oluyor.Sonra diyoruz ki bu sene defansımız kötü.Ben buna katılmıyorum,tamam bazen bireysel hatalar oluyor ama bu gayet doğal.Takımın bu kadar pozisyon vermesi defansın bireysel yeteneklerinden kaynaklanmıyor.Geçen seneden beri ısrarla çift forveti savunan biri olarak bu seneki orta sahayı görünce ya tek forvete dönmemiz gerektiğini ya da Sneijder'i yedek oturtup çift forvet oynamamız lazım ki o bile riskli bence.
http://www.ligtv.com.tr/haber/servet...lene-ask-olsun
Eskişehir maçının öyküsü yayınlanmış,Orduspor maçının öyküsü hala yok.
4-4-2"ye hoca tekrar doncen sneijder solda olcak gibi
Schalke maçında süpriz bir kadro cıkarabilir Fatih Terim. Yapmadıgı şey değil valla
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hagi Misimovic'i sol açık oynatmış köyü oynayınca da taraftardan tepki almıştı oyuncu.Umarım aynı şeyi Sneijder'de de yaşamayız.Çünkü onun bölgesi değil sol açık.Formdayken bile orda oynaması zorken şu anda daha da zor.Fatih Terim umarım ilk maçta ki hatayı yapmaz.Bence ilk maçta da o hatasını anladı ve 45 te sanırım amrabat girmişti onun yerine.Bakalım ne olacak.
Galatasaray Spor Kulübü’nden Açıklama
Bilinmesini isteriz ki, kulübümüzün ve bağlı şirketlerimizin tüm kadrolu personeli içinde maaşları gecikmiş veya ödenmemiş hiçbir elemanımız yoktur ve personel maaş ödemelerimiz son derece titizlikle zamanında gerçekleştirilmektedir.
Galatasaray’ın başarıları devam ettikçe bazı medya organlarında bu tür karalamalar ne yazık ki hız kazanmaktadır. En üzücü olan husus ise, bu tür yanıltıcı saldırılara camia içinden de art niyetle çanak tutanların varoluşudur.
Galatasaray'ımızın tüm gücüyle atılıma geçtiği bu dönemde camiamızın her zamankinden daha dikkatli ve tedbirli olması gereği izahtan varestedir.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu
Biletleri napti acaba yonetim bi aciklama gelmedi![]()
Galatasaray'ın 24 maçı var ligde,23 tanede maçın öyküsü var abi.
Valla ben bazen yapmadıklarını biliyorum, bir de çıkacaksa maçtan 2-3 gün sonra çıkıyor en geç.
Drogba resmileşip TR'ye adım atmadan önceki süreçte tüm spor yorumcularının taktiksel diziliş konuştuğu bir dönemde sürekli Burak-Umut ya da Elmander uyumunun nasıl değişeceği yönünde tartışmalar vardı. Benim mantıklı olarak gördüğüm ve aksi seçimlerin oynatılıp başarısızlıkla sonuçlandığı bir ortamda; ileri uçta Umut'un kesinlikle yer bulması taraftarıyım. Sonradan girmesi birşey ifade etmiyor. Takım oyunun başlangıcındaki boğucu presi uygulayamadığı zaman rakibin psikolojisi kuvvetleniyor. Akabinde zaten o presin meyveyi olarak erken de gol buluyorduk.
Özet olarak şu anki form durumlarıyla; çift forvet ve arkalarında bir AMC ile oynanacaksa, Sneijder-Drogba ve Burak'ın üçünün birden ilk 11 başlaması yanlış. Elmander'in sakatlığından dolayı verimsiz olacağını düşünürsek Umut ileride uygulanacak pres için kesinlikle ilk 11 başlamalı. Bence Fatih Terim bunun farkında, fakat büyük sıkıntı şudur ki; Drogba ya da Burak'ı kesmenin de bazı olumsuz sonuçları var. Benim tahminim hoca birkaç hafta daha bu dizilişte ısrar edecek, olası Schalke elenmesinden sonra Umut'u daha efektif kullanarak şampiyonluğu göğüsleyecektir gibi duruyor.
Orduspor maçı da yapılmaması gereken en son öykülerden biri olurdu.Neyse sağlık olsun![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Beyler bakın kimi buldum![]()
Aaa Aykut yaşıyormuş![]()
Canım FEDA olsun sana !
AMK Ozel Haber : Muslera’nın bu müthiş formu Avrupa devlerinin de ilgisini yakından çekmeye başladı. Uruguaylı kaleciyi ‘alıcı gözle’ izlemek için Manchester United, Barcelona gibi devler ajanlarını TT Arena’ya gönderdi. Ancak en ciddi teklifle Aslan’ın kapısını Liverpool çalmaya hazırlanıyor. Premier Lig devinin, Cimbom’un kalecisi için kasasından çıkarmayı düşündüğü rakam ise tam 22 milyon euro… Drogba, Sneijder gibi yıldızları kadrosuna katan G.Saray’da yönetimin hedefleri büyük ancak 22 milyon euro da reddedilecek bir teklif değil. Sarı-kırmızılı idarecilerin, Liverpool ile sezon sonuna doğru masaya oturması ve yüksek bonservis bedeliyle Muslera’yı satması bekleniyor.
http://amkspor.com/2013/03/06/musler...m-geliyor.html
22m ise 1 saniye durmasinlar satsinlar hemen.
Drogba antremana çıkmamış bugün. Gençlerbirliği maçında olmayabilir.
Gençlerbirliği'nde cezalı Zec ve Cem Can'ın dışında Hurşut da sakatlanmış, bizim maçta büyük ihtimal yokmuş.
Hurşut olmasın da abi gerisi önemli değil.Bizim maçta messi vari oynuyor kendisi.
Sabahtan beri açtım geçen seneki maçlarımızın özetlerini izliyorum. Çok özlemişim o takımı. Melo'nun Engin'in ortalığı karıştıran koşuları Selçuk ve Emre'nin nokta pasları Elmander Necati'nin birbirlerine göre pozisyon alıp birinin defansın arkasına koştuğunda diğerinin onu boşa çıkarması top rakipteyken rakibi tüm takımın ısırması Eboue'nin sağ açık gibi oynaması... Daha neler neler. Malesef şu anki takımda bunların 10 da 1 i bile yok.
Geçen sezon takımın oyununu herkes özlüyordur1 kere daha anlaşıldı ki futbol yıldızlarla değil mücadele ile daha güzel hal alıyor. Takım olmayı başarmamız lazım. Umarım sezon sonuna kadar takım olgumuz gelişir de seneye çok daha rahat maç izleriz.