Dynamo maçı ne oldu ?
Dynamo maçı ne oldu ?
3 puan parolasıyla gittik oraya, maç başladı, 10. dakikada yağmur yağmaya başlayınca bizimkiler top sürmede oyun kurmakta çok zorlandık, ilkyarı çok kısır bir maç oldı iki taraf içinde. 2. yarıda yağmur yoktu bu kezde MERSİN yağmur u vardı. Daha güzel bir şekilde oynadık ve pozisyonları israf etmedik çok şükür çıktık gruplardan
UEFA da Türkiye damgası
Gs yine yok ya bari UEFA ya geleydiniz arkadaş
Bizim UEFA da muhtemel rakiplerimiz: Lokomotiv Moskow(RUS), Arsenal, Roma, Fürt(ALM), Liverpool, CSKA Moskow(RUS), Newcastle, İnter, Monaco, Stoke City,
Şampiyonlar Liginden gelenler: Dortmund, Leverkusen, Club Bruge(BEL), A.Madrid, Spartak Moskow(RUS), Wolfsburg, Olimpiakos(YUN), Man Utd
Gruptan çıkman güzel olmuş.
Bu maç sezonun ilerisi için bizim açımızdan kırılma maçıydı ya daha yukarıyı zorlayacak ya da aynı seviyede kalacaktık, evimizde olma sebebiyle mutlaka kazanmamız gerekiyordu, oyuncularım bana inanmadı gidin kazanın dediğimde ama sahada güzel bir oyun vardı, gol tartışmalı bir penaltıdan geldi ama bizim için hiç sorun değil kabul ettik ve attık
Vay bursa'ya baksen Milan'ı altına almış tebrikler hocam , harika bir başarıya imza attın , 3'te 3 ve biri kiev biri Gladbach
Feneri yenmen iyi olmuş.Bu arada kariyerde ülke değiştirdim.Şimdi hakkında konuşmak istemiyorum.Yarın görürssün![]()
TÜRKİYE KUPASI
İlk maçı kazasız belasız atlattık çok şükür, yedeklerle çıktık Lucas ve Yasin i beğenmedim devre arasında muhtemelen ikiside gidecek
Yeni rakibimiz belli oldu
Şenol Hoca nın Ordu su 4. sırada bu galibiyet aşağı ile farkı korumamızı ve GS nin peşine rahat takılmamızı sağlayacaktı. ancak 1.dakikada topu filelerimizden çıkarınca kolay maç olmayacağı belli oldu. Mevlüt e çok geçmeden cevap versekte kolay bir maç olmadı açıkcası defansı geçmekte zorlandık, Santi yi biraz dinlendirsek iyi olacak 2 maçtır sallanmaya başladı
FB ninda Bursa ile berabere kalması çok güzel oldu
Dediğine göre sağlam galibiyet almışsın hocam![]()
TÜRKİYE KUPASI 5. TUR
Azmettik, çok istedik, yeri geldi sinirlendik ve sonunda başardık
Kaleyi şuta boğduk adeta ancak kaleci kimse kedi gibi tuttu da tuttu. Necip sağolsun 1ini attı da 2.yi de son dakikalarda kontradan atıp işi bitirdik artık gruplardayız çok güzel bir duyguymuş
Grupları
GS ye bak ya ne ballı bunlar.
biz bu gruptan çıkarsak kupayı kesin alırız zaten
Sivas, Abdullah Avcıyı gönderdi Nurullah Hoca geldi hep destek tam destek
UEFA DA RAKİBİMİZ BELLİ OLDU
ARDA lı FALCAO lu LUKAKU lu MADRİD LE OYNAYACAZ
Diğer temsilcilerimizin rakipleri
Bursasporu çok seviyorum ne yalan söylim. Bu takımla oynadığımız her maç efsane oluyor, Müthiş bir oyun oynadık kendi sahasına hapsettik bursayı, ama Bursa kazandığı topları o kadar verimli kullandı ki sonuç böyle oldu. 2-0 dan 2-2 yi yakalayınca acaba dedim hani müthiş bir geridönüş olacak mı, bursa izin vermedi.
İlkyarı Bitti
Konumumuzdan son derece memnunum, Bursa maçınıda kazanmış olsak şampiyonluk için çok sıkı bir yarışın içinde bulabilirdik kendimizi aslında ama sağlık olsun. İçimden bir ses ikinci yarının son 3 maçı bunu belirler diyor, ilkyarı itibariyle en çok gol atan takımız, Feyyaz, Mevlüt ve Olcan 5er golle en çok gol atanlarımız
1. lig de son durum
Tarsus umuz çok başarılı bence, bu ligde tutunmaları bile güzeldi aslında ama şu anki tablo çok çok iyi, Ligde gol krallığında Erciyese ki genç oyuncumuz Wallece 9 golle 3. sırada
Genel olarak 11 deki oyuncularımız, devre arası yine elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız, bu fırsatı bulmuşken.
hocam şöyle güzel bir takım varsa hocasız bence başvur mersindeki çocukların sözleşmelerini düşük bir serbest bırakma maddesiyle yenile gittiğin takıma ucuza al![]()
Hocam Avrupa Ligi Maceramız İspanya'da son bulur diye düşünüyorum , Atletico Avrupa'da çok deli oynuyor .
ALTYAPI GELİŞİYOR
Altyapı geliştirme projemiz başarıyla tamamlanmıştır.
Başkan, Teknik patron, ve kaptanın katıldığı açılış töreninde YETER kısa da olsa görüşlerini dile getirdi.
YETER:Mersin e ilk geldiğimiz andan itibaren herşeyin takımımız adına en iyisini dileyerek yola çıkmıştık, şimdi geldiğimiz nokta hiçde azımsanacak bir nokta değildir. Ben ve yol arkadaşlarım azimle çalışmalara devam edeceğiz, bu yolda bize en büyük katkıyı bu tesislerden yetişecek gençler verecektir. Bu yüzden burda emeği geçen işçisinden ustasına, mühendisinden, bekçisine herkese teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun
Gayet güzel gidiyosun. Avrupa da adından söz ettirmen bile yeterli bence. Madrid zor bir rakip ama imkansız değil (=
Yatırımlarımız devam ediyor
Antenman tesislerimizinde geliştirilmesini istedik başkanımızdan sağolsun kırmadı bizi, seneye bitecek inşallah
Ben görmeyeli iyi gitmişsin.
Hocam geliştirmleler harika , her kulübe senden bitane lazım![]()