Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kırmızı Şeytanlar bu sene ligde ne yapar?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Şampiyonluk

2 18.18%
  • Şampiyonlar Ligi bileti alır

3 27.27%
  • UEFA bileti alır

4 36.36%
  • Avrupa'ya hiçbir bilet alamaz

0 0%
  • Orta sıralarda kalır

0 0%
  • Küme düşer

2 18.18%
1 ile 30 arası toplam 601 sonuç

Konu: Biraz Heves, Biraz Cesaret, Bu Şehir Size Emanet

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Uzun süre elinde tutabilirsen iyi bir oyuncu yakalamış gibisin. Yeni Dani olmanın yolu Mersin'den geçer

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Uzun süre elinde tutabilirsen iyi bir oyuncu yakalamış gibisin. Yeni Dani olmanın yolu Mersin'den geçer
    Şu an Tarsus da bi tane gencimiz var aslında o da çok iyi ve yerli olmasıyle bir adım önde tabi ama bakalım formayı kendiside kapar belki

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Çok zorlanacağımızı düşündüğüm ama hiç zorlanmadan güzel bir oyun oynayarak galib geldiğimiz bir maçtı, bi taraftan tabi kulaüımız diğer maçlardaydı, istediğimiz sonuç gelmedi diğer taraftan ama biz kendi işimizi bitirdik, çıkmayı garantiledik, İlk golün sahini Jaume 7 hafta sakatlandı

İki grupta da görünüm bu son maçlara girecez liderliğimiz garanti diye düşünüyorum zira FB ye ikili averajda üstünlük sağladık

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

İkinci yarının ilk maçı, Rakibimiz düşme potasında olduğu için mutlaka galip gelmemiz gerekiyordu, Mevlüt hiç anlam veremediğim bir pozisyonda kırmızı gördü soldan orta açtı Alper kimse vuramadı top karşıdan çıktı, Hakem Mevlütü çağırdı ve attı. Ne diyeceğimi bilemedim, Feyyaz ı oyuna soktuk yakaladığımız kontraları iyi değerlendirdik ve galip gelmeyi başardık şükür
    Her ne sebeble olursa olsun takımnı yalnız bırakmamalı kimse maçtan sonra fırçaladm Mevlüt ü 2 hafta da para yok dedim kabul etti

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Gençleri denemek istedik ve ilk kez formamızı giyen çocular oldu maçta bi tanesi hiç kendini gösteremedi ama Turgay ve yeni DaniAlves hiç fena değildi, Sonuç önemli değildi bizim için Nurullah Hocayı tebrik ederiz

Grup maçları bitti, Rakibimiz Rize, 22 Şubatta karşılaşacğız

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Sakarya da doğdu Mersin li oldu, hayırlı uğurlu olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    Sakarya da doğdu Mersin li oldu, hayırlı uğurlu olsun

Vay memleketlime bak sen tuttum Tolga'yı

Evet Sivas maçı sanki yedekleri görmekten cok Fenerbahçe'yi çıkarmamak için yapılmış

Güzel gidiyorsun hocam. Bu sezon Türkiye Kupası %60 ihtimalle senin

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Kupa da bizi 2 kez yenen Nurullah Hoca ya artık bi dur demenin vakti gelmişti, lihde düşme potasındaki rakibimizi kolayca yendik. Ancak ben şundan bahsetmek istiyorum, Göksal adınca Antep ten aldığımız bir genç vardı sağ bek, ikinci yarıda oyuna aldım ilk kez formamızı giydi, özellikle hızı hücüma katkısını çok beğendim attıı pasların bi tanesi rakibe gitti sanırım yeni Alves e ihtiyac kalmadı

Ligde Durum

Mesaj Yetkileri