Uzun süre elinde tutabilirsen iyi bir oyuncu yakalamış gibisin. Yeni Dani olmanın yolu Mersin'den geçer![]()
Uzun süre elinde tutabilirsen iyi bir oyuncu yakalamış gibisin. Yeni Dani olmanın yolu Mersin'den geçer![]()
Çok zorlanacağımızı düşündüğüm ama hiç zorlanmadan güzel bir oyun oynayarak galib geldiğimiz bir maçtı, bi taraftan tabi kulaüımız diğer maçlardaydı, istediğimiz sonuç gelmedi diğer taraftan ama biz kendi işimizi bitirdik, çıkmayı garantiledik, İlk golün sahini Jaume 7 hafta sakatlandı
İki grupta da görünüm bu son maçlara girecez liderliğimiz garanti diye düşünüyorum zira FB ye ikili averajda üstünlük sağladık
İkinci yarının ilk maçı, Rakibimiz düşme potasında olduğu için mutlaka galip gelmemiz gerekiyordu, Mevlüt hiç anlam veremediğim bir pozisyonda kırmızı gördü soldan orta açtı Alper kimse vuramadı top karşıdan çıktı, Hakem Mevlütü çağırdı ve attı. Ne diyeceğimi bilemedim, Feyyaz ı oyuna soktuk yakaladığımız kontraları iyi değerlendirdik ve galip gelmeyi başardık şükür
Her ne sebeble olursa olsun takımnı yalnız bırakmamalı kimse maçtan sonra fırçaladm Mevlüt ü 2 hafta da para yok dedim kabul etti
Gençleri denemek istedik ve ilk kez formamızı giyen çocular oldu maçta bi tanesi hiç kendini gösteremedi ama Turgay ve yeni DaniAlves hiç fena değildi, Sonuç önemli değildi bizim için Nurullah Hocayı tebrik ederiz
Grup maçları bitti, Rakibimiz Rize, 22 Şubatta karşılaşacğız
Sakarya da doğdu Mersin li oldu, hayırlı uğurlu olsun
Kupa da bizi 2 kez yenen Nurullah Hoca ya artık bi dur demenin vakti gelmişti, lihde düşme potasındaki rakibimizi kolayca yendik. Ancak ben şundan bahsetmek istiyorum, Göksal adınca Antep ten aldığımız bir genç vardı sağ bek, ikinci yarıda oyuna aldım ilk kez formamızı giydi, özellikle hızı hücüma katkısını çok beğendim attıı pasların bi tanesi rakibe gitti sanırım yeni Alves e ihtiyac kalmadı
Ligde Durum