10,921 ile 10,950 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    İcap ederse bu sezon şampiyonluk gidecek fakat seneye o taraftar Şampiyonlar Ligi maçlarını tribünden izleyebilecek. Etliye sütlüye karışmadan koyun gibi olmamak lazım. Gerekiyorsa kulüp karışsın.
    Sen de çoğu kişi gibi sinirle söylüyorsun bunları. Şampiyonluk giderse ve olayların etkisiyle başlayan bir bölünme süreci olursa adım gibi eminim en çok üzülenlerden biri olacaksın.

Kimse koyun gibi olmamalı ve zaten değil de, taraftar grubu bildiri yayınladı, onlarca mesaj atıldı internet üzerinden. Gazetelerde, sitelerde bahsedildi. Daha ne olacak ? Yarın 90 dakika protesto olsa ne değişecek ? Herşeyin bir yolu, yordamı var. Galatasaray yöneticisiyle, taraftarıyla, teknik heyetiyle, oyuncusuyla bir aile, bir bütün değil mi ? Sen evinde annenle, babanla tartışınca, sana haksızlık yapıldığını düşününce sokağa çıkıp bağırıyor musun ? Bana göre statta protesto = sokakta bağırma. Protesto ile, kulübün karışması ile hiçbir şey daha iyi olmaz, taraftar adına sıkıntıları, üzüntüleri ilk ağızdan dile getirecek birisi aracı olmalı, bu hatanın bir daha olmayacağı garanti altına alınmalı ve taraftarın bir şekilde gönlü alınmalıdır. Başka bir çözüm yok. İnşallah benim gibi düşünenler daha fazladır, sezon sonunda birlikte üzülmeyiz.

Edit: Ayrıca gözden kaçan bir detay, bu olaya tepki verenlerden bazıları da hiç masum değil. Şimdi loca sahiplerine, devlet erkanına biletler gitti, imtiyaz verildi diye tepki koyanların içinde Galatasaray sevgisi çok yüksek olanlar kadar, vizesini biletini herşeyini çoktan ayarlamış, nasıl olsa biletim garanti diye bakan taraftarlar da var. Kullanıcı adımda uA yazıyor, uA foruma üyeliğim var, Kocaeli'de okurken uA Kocaeli ile çok maça gittim ama körü körüne bağlı değilim kimseye zaten elimde olsa kullanıcı adımı da değiştiririm. Derbilere bilet bulunmuyordu, gişelere sıraya giriyorduk alamıyorduk, grubun liderleri bir şekilde buluyordu ama. Asla karaborsa falan görmedim ama geceden sıraya giren adam bulamazken onlar oturduğu yerden nasıl buluyordu ? İlla ki birileri haksızlığa uğruyor yani, bunu da göz ardı etmemek lazım.
    Last edited by uAburak89 : 07.Mart.2013 at 21:45

Mesaj Yetkileri