Hocam GS maçı temiz geçti ya ona bak sen.Bu arada yaş ortalamasına nasıl bakılır ?
Hocam GS maçı temiz geçti ya ona bak sen.Bu arada yaş ortalamasına nasıl bakılır ?
Fark bekliyordum açıkçası ama beklediğim gibi olmadı şükür. Falcao hayvanı başta olmak üzere hepsi çok sert oynadılar benimkileri biçtiler adeta, ilk dakikalarda sistemimizin kilit oyuncusu olan Cehyun u ezdi Falcao sonra gözbebeğimiz olan Santi de gitti oyun kuramadık, ikinci yarıda Vedat girdi koydu etkisini ama Mevlit hiç yoktu nerdeyse diğerleri yeterli katkıyı yapamadı. İkinci maça eğer bi salgın hastalık gelip yatağa düşmezse Madrid bu iş burda biter
Temsilcilerimizi maçlar
Tur kapısını aralamışlar
[QUOTE=burhankemal;2431528][CENTER]Fark bekliyordum açıkçası ama beklediğim gibi olmadı şükür. Falcao hayvanı başta olmak üzere hepsi çok sert oynadılar benimkileri biçtiler adeta, ilk dakikalarda sistemimizin kilit oyuncusu olan Cehyun u ezdi Falcao sonra gözbebeğimiz olan Santi de gitti oyun kuramadık, ikinci yarıda Vedat girdi koydu etkisini ama Mevlit hiç yoktu nerdeyse diğerleri yeterli katkıyı yapamadı. İkinci maça eğer bi salgın hastalık gelip yatağa düşmezse Madrid bu iş burda biter
Hocam biraz ağır olmamışmı hayvanDiğer maçta kazanırsın inşallah
Hocam biraz ağır olmamışmı hayvanDiğer maçta kazanırsın inşallah[/quote]
Maçta omuz omuza kimle mücadele ettisye yıktı geçti kül eyledi![]()
Last edited by burhankemal : 08.Mart.2013 at 01:08
AKDENİZ DERBİSİ
İlk yarıda bizi şu skorla yenen rakibimizi şimdi de biz yendik. Fayyaz ımızı bulduk şimdi onların yania Metin ve Ali si kaldı. Seneye 2 kişi gelecek anlaştık onlarında Metin ve Ali etkisi yaratacağını düşünüyorum. Yalnız bizim Turgay diye bi deli oğlan var bizim madenden yetişme sonradan kattım bunu sanırsın çocuğun pas tuşu bozuk arkadaş, top onun ayağına geçtiğinde bizim takım dahil sahadaki bütün oyuncular almaya çalışıyor ama bi türlü vermiyor
Bu arada GS ye karşı ikili averajda üstün olduğumuz için şimdi maç fazlasıyla liderizyani aynı puanda olsak bile biz üstte olacaz
İlk kez lider oluyoruz gösterim istedi