Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

14 53.85%
  • Berabere biter

4 15.38%
  • Bursaspor kazanır

8 30.77%
1 ile 30 arası toplam 226 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor | STSL 25. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Tüm bu hakem tartışmalarından sonra oynadığımız ilk maça verilen hakem Tolga Özkalfa. Birileri bizle dalga geçiyor herhalde.
    O hakem gelmesin, bu gelmesin ülkede hakem kalmadı. Ben hangi hakem geliyorsa gelsin derim, hakemlerin maçlarda bu kadar hata yapmalarının sebeplerinden biri de maç öncesi gereksiz tartışmalar oluyor. Hakem bu maçı kaldıramaz, tecrübesi yok, şu takımın taraftarı diye diye adamı 1 hafta boyunca inanılmaz bir baskıya mağruz bırakıp sonra da al işte kötü maç yönetti diyoruz. Hakemlerle uğraşmayı bıraktığımız zaman başarılı olacaklardır.

Bu maçta taraftarın gazını da arkamıza alıp kazanırız. Bursa zor takım ama Basser ve Pinto gibi çok önemli 2 oyuncuları yok. Şu an galiba ligde en iyi futbol oynayan 3 takımdan 2'sini maçı olacak. 3. takımı da ihtiyattan yazdım haberim yok .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    O hakem gelmesin, bu gelmesin ülkede hakem kalmadı. Ben hangi hakem geliyorsa gelsin derim, hakemlerin maçlarda bu kadar hata yapmalarının sebeplerinden biri de maç öncesi gereksiz tartışmalar oluyor. Hakem bu maçı kaldıramaz, tecrübesi yok, şu takımın taraftarı diye diye adamı 1 hafta boyunca inanılmaz bir baskıya mağruz bırakıp sonra da al işte kötü maç yönetti diyoruz. Hakemlerle uğraşmayı bıraktığımız zaman başarılı olacaklardır.

Bu maçta taraftarın gazını da arkamıza alıp kazanırız. Bursa zor takım ama Basser ve Pinto gibi çok önemli 2 oyuncuları yok. Şu an galiba ligde en iyi futbol oynayan 3 takımdan 2'sini maçı olacak. 3. takımı da ihtiyattan yazdım haberim yok .
    Tolga Özkalfa'yı diğer hakemlerle aynı kefeye bile koymam. Maçtan sonra anlarsın ne demek istediğimi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Tolga Özkalfa'yı diğer hakemlerle aynı kefeye bile koymam. Maçtan sonra anlarsın ne demek istediğimi.
    Ben Tolga Özkalfa'yı savunmadım. Halis Özkahya, Fırat Aydınus,Tolga Özkalfa, Mete Kalkavan bu adamların hepsi bizim maçlarda skandal kararlara imza atmış hakemler. Ama dediğim gibi ligde toplasan 2 tane iyi hakem çıkar anca. O yüzden hakem atamalarına artık birşey söylemenin anlamı yok. Sonuçta dünyanın en iyi hakemlerinden denilenleri de gelip bizim maçlarımızı katlettiler, diğer maçları da katlediyorlar. Bu konuda yapabileceğimiz birşey yok, MHK başkanının açıklamalarından sonra benim gözümde her hakem aynıdır, hiçbiri diğerinden iyi ya da kötü demem.

Mesaj Yetkileri