uefa yarı finalinde trabzonsporla karşılaşma ihtimalim vardı ama lyonu eleyemediler eleselerdi ilinç i enstantane olacaktı daha önce karşılaşan vardır muhakkak
Çeviri hatası
![]()
Normal süresi 3-3 biten Valencia U19 takımımın maçı penaltılara gidiyor fakat basket maçı gibi bitiyor
![]()
Kastettiğin 1. ile 3. arasında 2 puan olması ise fm 2013ü 20 sezondan fazla oynadım. En az yüzde 80inde 3 puanı geçmedi 1. ile 3. arasındaki puan. Hatta son haftaya 3 takım 59 puanla girip diğer ikisi yenilip ben yenince şampiyon oldum. Başka sezon puanları hatırlamıyorum ama 1. ile 2.(ben) 1 puan 1. ile 3. arasında 3 puan varken lider yenilip ben berabere kalıp 3. olan da yenince 3lü averaj ile şampiyon oldum.
He ya çok oluyor hakkaten böyle konular açılmıştı hatta.
61. dakika şovu
![]()
Adanaspor'un Kosta Rika sevdası..
![]()
Benim karşılaştığım en garip olay Elazığ'da frikikleri Bilica kullanıyor.
Sivasspor'dayken kullanıyordu zaten frikik Blica.
Avrupa Süper Kupası Avni Aker'de oynanmış
![]()
1-0 rövanşında kendi evimde 2-0 öndeyim Barcelona karşısında. Takımım Galatasaray. Şampiyonlar Ligi Yarı Final mücadelesi. Son dakikalar ve Ömer Toprak kendi ceza saham içinde topu ayağında tutuyor. Uzaklaştırmıyor topu. Derken Dani Alves ayağına kayıp topu ilerdeki Villa'ya kazandırıyor. Ama Villa 3 metre ofsayt. Golü atıyor ve gol veriliyor. Ne ofsayt şüphesi var oyuncularda ne de spikerde. Maç motoru bunu normal kabul ediyor. Garip.
gökhan gönül orta yarı çizgisinin 10 metre gerisinden serbest vuruş kullandı kalecinin önünde zıplayan top gol oldu![]()
Pozisyonun devamında gol atmış olsam da top taca çıkmış görünüyor. Hakem de dibimizde.
![]()
Son güncelleme ile sahada 12 kişi oynama başarısını gösterdim.
Bu torpile rağmen yenildim, orası ayrı.
![]()
Bismillah sezona başlar başlamaz da ayıp etmişlerİnsan cumartesiye koyar lig maçını
![]()
Asistan Menajerimi yolladım basın toplantısına.O da gitmiş toplantıyı terketmiş.İlk defa görüyorum böyle birşey.![]()
![]()