Anket Sonuçlarını Görüntüle: Uzun süre devam etmek istediğim bu kariyerde sizce kariyer keyifli mi ?

Voters
64. You may not vote on this poll
  • Evet

55 85.94%
  • Hayır

9 14.06%
1 ile 30 arası toplam 2040 sonuç

Konu: Fransa'dan bize ait olanı almaya gidiyoruz / 2019 ŞL Finali Fransa

Hybrid View

Birde yanlış hatırlamıyorsam weiss in sözleşmesi bitiyordu ama yeni güncellemeyle noldu bilmiyorum

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by NeymaR View Post
    Birde yanlış hatırlamıyorsam weiss in sözleşmesi bitiyordu ama yeni güncellemeyle noldu bilmiyorum
    Weiss'e teklif götürdüm , kabul etti ama kendi kulübüyle tekrar sözleşme imzaladı bu arada Dudu'ya 11.75 MN euro istiyorlar alınırım sence bu fiyata ?

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Weiss'e teklif götürdüm , kabul etti ama kendi kulübüyle tekrar sözleşme imzaladı bu arada Dudu'ya 11.75 MN euro istiyorlar alınırım sence bu fiyata ?
    bende yaklaşık bu fiyata aldım bende ii bir performans gösterdi ve değerini arttırdı ama herkesde farklı bir performans gösteriyor oyuncular biliyorsun bana kalsa al derim

Nesil
    2012

bende yaklaşık bu fiyata aldım bende ii bir performans gösterdi ve değerini arttırdı ama herkesde farklı bir performans gösteriyor oyuncular biliyorsun bana kalsa al derim

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hadi bakalım herşeyin hayırlısı olsun

Nesil
    2012

Hadi bakalım herşeyin hayırlısı olsun
    Bakalım hocam fiyat kırdım biraz 10 MN Euro 24 Ay taksit li olarak bi teklif gönderdim, aslında her halükerda alırım şuan 7,5 MN euro var ama pazarlık sünnettir

Mesaj Yetkileri